تانک یو وری ماچ ... من تا با چشم نبینم باورم نمیشه !!! شیراز نمایندگی داره ؟! فردا میرم ببینم :merci:نقل قول:
Printable View
تانک یو وری ماچ ... من تا با چشم نبینم باورم نمیشه !!! شیراز نمایندگی داره ؟! فردا میرم ببینم :merci:نقل قول:
بله حمید جان حتما ببنید بعد تصمیم بگیرید . البته اینرو هم بگم که هیچ وقت به تنهایی نمیشه صدا اسپیری رو گوش کردو با دیگر اسپیکر ها مقایسه دقیقی کرد . نمیدونم که اونجا نماینده داره یا نهنقل قول:
البیته توی گوگل یه سرچ بزنی خیلی چیزها دستت میاد
نقل قول:
وحید هستم :yes: حالا فردا برم ببینم دنیا دست کیه :wink:
اگر دنبال مارک معتبر هستی با این قیمت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وحید از این سگ جون جنیوس ها نمی خوای ؟ از اینا که 20 سال کار کنه چیزیش نمی شه تازه با 2 سال گارانتی تعویض MTEF
فردا برات کاتالوگ می گیرم اسکن می کنم
نقل قول:جنیوس ها قیافه ندارن ...!از قدیم بدم میومده ازشون... حالا شما یه زحمت بکش کاتولوگ بذار ببینم چه ریختی هستن ؟! :cool:
این حرفو نزن به اقای A.ahmadi بر می خوره (مدیر روابط بین الملل) نمایندی منطقه ای جنیوس
مدل خوبيه من چند روز پيش برا يكي از دوستام گرفتم 27.تازه گرون شده بود.خيلي به قيمتش ميرزه.نقل قول:
مدل 3030 هم فكر ميكنم 3 تيكه باشه.مطمئن نيستم ولي حدود6-35 .يكم قويتر از اين مدله.
نقل قول:مهندس این مدل 3030 که میگی چه شکلیه ؟ من رفتم تو سایتش همچین مدلی نبود ؟! :1. (27):
وحید جان من اینا رو موجود دارم
5.1 1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت یوزر : 42800
2.1 350 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیمت یوزر : 20500
flat 850 2.1
قیمت یوزر : 38800
البته شما که همکار حساب می شی :قیمتا فرق می کنه واسه شما من بعد از ظهر میرم شرکت هم لیست می گیرم هم مدل هایی که موجود هست