سلام
ان برد شما 5.1 ساپورت نمیکنه
باید یه sound card بگیری
معمولیش 30 تومنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
ما امروز بعد از عمری یک اسپیکر کریتیو A500 گرفتیم
بعد از راهنمایی دوستان من به این شکل عمل کردم و با این تفاسیر که عرض میکنم خدمتتون تنها 4 بلند گو از 5 تا عمل میکنه یعنی
2 تای جلو و 2 تا عقب و اسپیکر وسطی صدا نداره .
کارهایی که من کردم :
پشت مین برد من سه تا اسلات وجود داره به رنگهای
صورتی سبز و آبی
اسپیکر من سه تا فیش داره
نارنجی و سبز و سیاه
من فیش سیاه رنگ رو زدم تو اسلات صورتی رنگ و فیش سبز تو اسلات سبز و فیش نارنجی رنگ تو اسلان ابی رنگ
اینطوری 4 تا اسپیکر صداشون در میاد اما اسپیکر وسطی نه
اگر جای فیش های سیاه و نارنجی رو عوض کنم اسپیکر وسط صداش در میاد اما صدای جفت اسپیکر های عقبی قطع میشه
البته من تو تنظیمات soundmax اسپیکر رو تنظیم کردم رو Surround sound speaker ( 5.1)
بعد یه بخشی که برای تست داره ( همونطوری که در تصویر میبینید ) اوردم بالا تا تست کنم! تو تصویر 4 تا اسپیکر بیشتر نیست! آیا این همون دلیل نخوندن اسپیکر وسطیه ؟ چون سیستم نمیتونه پشتیبانی کنه ؟ یا نه اسپیکر مشکل داره ؟یا با گرفتن یه کارت صدا و استفاده از اون مشکلم مرتفع میشه ؟
لطفا زودتر دریابید من مهلت 24 ساعته برای تست دارم و صبح اومد دستم . ممنون میشم لطفتون رو شامل حال بنده کنید
آخرین ویرایش توسط Master در تاریخ 12-07-09 انجام شده است
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
ان برد شما 5.1 ساپورت نمیکنه
باید یه sound card بگیری
معمولیش 30 تومنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (13-07-09)
کاربر شهرسختافزار
طبق تست هایی که من کردم و دفتر چه مادر برد رو دیدم مشخصه که مین ساپورت میکنه . اما اسلات آبی مین من خرابه گویا ! چون هر فیشی رفت اونجا! صدای اسپیکراش در نیومد! سابقا این مینو یه 3 باری برای گارانتی فرستاده بودم که یک بارش برای همین مشکل صدا بوده . گویا به احتمال بسیار زیاد مکل از مین بنده هست .
از شما دوست عزیز هم کمال تشکر و قدر دانی رو دارم که لطف کردید و وقت گذاشتید .
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ... من هم همچین مشکلی داشم ... قطعا مشکل شما مربوط به کارت صدای آنبوردتون میشه !!! ضمنا 5.1 رو هم به راحتی این مین بورد ساپورت میکنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (26-07-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم رو سیستم قدیمیم دقیقا مشکل شما رو داشتم و برای حل مشکلم از همین کارتهای 5.1 کانال که دوستان اشاره کردن خریدم , الانم چون سیستم جدید گرفتم این کارت رو از رو سیستم قدیمی باز کردم و قصد فروشش رو دارم
اگه خواستی میتونی پیغام خصوصی بزنی تا با هم هماهنگ کنیم
مدلشم اینه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا هم سالمه و هیچ گونه مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Master (26-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks