آیاسامسونگ سونی ال جی برندهای معروف گیرنده دیجیتال دارندنقل قول:
درصورت داشتن لطفالینک قراربدین.
مرسی
Printable View
آیاسامسونگ سونی ال جی برندهای معروف گیرنده دیجیتال دارندنقل قول:
درصورت داشتن لطفالینک قراربدین.
مرسی
خیر.این دو برند محصولی ندارند.اگر هم تولید کنند تو ایران موجود نیستند. تو تمام گیرنده ها من ایکس ویژن رو بیشتر میپسندمنقل قول:
درود
یه سوال گیرنده دیجیتال marshal me 5021 دارای dvd پلیر هست ولی بعضی از فرمت های avi رو پخش نمیکنه ! یک فایل رو مثل همون تبدیل کردم ولی نخوندش ! حالا موندم چرا؟
چطورمیشه کاری کرد که فرمت mkv روهم پخش بکنه؟
ممنون.
خاصیت پخش فرمتهایی مثل mkv باید از همون ابتدا در گیرنده دیجیتال باشه و به هیچ طریقی نمیشه چنین خاصیتی رو بعدا بهش اضافه کرد چون یک خاصیت سخت افزاری هست.حالا شما حتما میخواهید دستگاهتون کومبو باشه؟چون تمامی غیر کومبوها الان همه فرمتها رو دارن پخش میکنن.شاید توی کومبوها هم چنین دستگاهی باشه ولی باید دنبالش بگردی.تا جایی که من میدونم همین 5021 به راحتی باید mkv و avi رو پخش کنه.یعنی تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشخصاتش در دیجی کالا که با قاطعیت اعلام کرده.!!!!نقل قول:
یکی از کاربران در همین لینک دیجی کالا برای پخش فرمتهایی نظیر mkv در این دستگاه موردی را که گفته که با اینکه مورد پیش پا افتاده ای هست و همه از این روش استفاده میکنند اما برایتان نقل قول میکنم تا شاید اگر از این روش استفاده نکردید آن را هم تست کنید.
نقل قول:
برای اجرای فایلها باید ابتدا به menu بروید و از آنجا به آخرین گزینه (گزینه ضبط) و سپس به بخش وسیله حافظه وارد شوید. از اینجا میتوانید فایلهای هارد یا فلش خود را مشاهده نمایید و اجرا کنید. بیشتر فرمت هایی هم که امتحان کردم به راحتی اجرا شد.(مثل mkv و avi و divx و ...)
ممنوننقل قول:
من به همین طریق رفته بودم توی فلش چندتا mp3 و فیلم mkv ریختم ولی فقط mp3 هارو میخوند ! این مشکلش چی هست ؟ آیا دستگاه مشکل داره؟ یافقط برای mp3 مناسبه.
سلام من کلا بهتون مدل جگوار شاتل تک رو پیشنهاد میکنم هم قیمت خوبی داره و هم کیفیت بالاتری نسبت به ایکس ویژن داره به نظرم دنبال شاتل تک بگرد!!
دستگاه عجیبی ظاهرا در اومده این دستگاه.خیلیها گفتن با این دستگاه تونستن mkv اجرا کنن و خیلیها هم گفتن نتونستن اجرا کنن.(تو همون دیجی کالا).والله معلوم نیست جریانش چیه.اگر بخش دی وی دی پلیرش واستون مهم نبود خوب یک ایکس ویژن یا دنای میگرفتین همه فرمتها رو هم براتون 3 سوته باز میکنه.نقل قول:
از نظر خدمات گارانتی و ارائه اپدیت های منظم فعلا xvision مادیران بهترین انتخاب هست . بعضی از شرکت ها که اسم نمیبرم . وقتی گیرندشون رو باز میکنید با موارد عجیبی روبرو میشید . کیفیت برد در افتضاح ترین حالت و ....