این سایت معروف نیست و نماد e رو هم ندارهنقل قول:
Printable View
این سایت معروف نیست و نماد e رو هم ندارهنقل قول:
دیر جواب دادی گلپسر :Love-ssa~! (1):نقل قول:
نماد تجارت الکترونیکی رو داره (پایین سمت چپ سایت)
اتفاقا اگه میشد بیشتر درباره سایت ها صحبت کرد و ... میخاستم این سایت رو معرفی کنم .
من هم تازه باهاش آشنا شدم و این تلویزیون رو از این سایت خریدم
تو زمینه ی صوتی و تصویری اغلب تمرکزشه
قبل از خریدم هم شک داشتم و با قیمت مناسبی که میگفت و به اکتفا به اون نماد تجارت الکترونیکی ، اعتماد کردم (از تو enamad هم جداگانه اعتبارشو چک کردم) و الان کاملا از خرید از تو اون سایت راضی ام (80 تومن از دیجی کالا ارزون تر برام در اومد با همون مدل و همون گارانتی)
مبارک باشه سجاد جان .:11():
ممنون گلپسرنقل قول:
راهنمایی های شما بود :11():
اتفاقا پیگیری خودت بود. تحقیقی کردی شاید به درد کاربران دیگه هم بخوره .نقل قول:
آقا الان سامسونگ کیفیت تصویرش چجوری هه؟
یعنی کیفیت یه تلویزیون خوب از سامسونگ بهتره یا مثلا مانیتور ips (با پوت پلیر پخش شه) ؟
خیلی دوست دارم کیفیت تصویر سامسونگ رو بدونم
من الان دیشب که داشتم فیلم میدیدم ، مثلا فیلم معمای شاه ، یه تیکه های خاصی انگار چطور بگم کشیدگی داشت ولی فیلم هایی که از تو فلش میبینم این طور نیست
البته اینم بگم گیرندگی آنتن تو اینجایی که ما هستیم کمه و گیرنده دیجیتال قبلی هم گاهی سیگنال نمیداد یا خش داشت
این کشیدگی برابر هست با همون خش ای که گیرنده ی دیجیتال قبلی داشت؟
سلام
مبارک باشه .. خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم
راستی مشکل لکه سیاه ویا چیدمان کانال که نداشت....
راجب ضبط هم تمام تلوزیونها سامسونگ و غیره به جز ایکس ویزن فقط میشه با هارد روی اون ضبط کرد اونم هارد اول به فرمت فابل قبول تلوزیون فرمت میکنه که قابل پخش در کامپیوتر و یا وسایل دیگر نباسه این قانون جهانی کپی رایت در تلوزیون است... البته روی حافظه داخلی این تلوزیون فکر کنم بشه یک ساعت فیلم ضبط کرد دقیق نمدونم امتحان کنید
راجب فیلم سه بعدی هم میتونی یه کلیپ بادبادک بود کم حجم 12 مگابایت دانلود کنی و با فلش ببینی فکر کنم در سایت اپارات موجوده... در ضمن عمق سه بعدی به فیلم هم مربوط که بعضی از اونا که سه بعدی فیلم برداری شدن کیفیت بالا با عمق زیاد نشون میدن نسبت به فیلمهایی که با نرم افزار سه بعدی شدن...
- - - Updated - - -
ممنون گلپسرنقل قول:
لکه ی سیاه نه نداشت
البته تو پست 47 قضیه ی کشیدگی رو گفتم که نمیدونم واسه چیه؟
چیدمان کانال اش هم موردی نداشت (حالا بزار بیشتر تجربه کنم .چون زیاد اهل تلویزیون نیستم و زیاد پیشش نیستم . بیشتر با کامپیوتر سرخوشم :Love-ssa~! (1):)
ای بابا ینی اگه تو هارد اکسترنال هم ذخیره کنم ، به کامپیوتر نمیتونم منتقل کنم؟ خیلی بد شد که
اگه لینک عکس 3 بعدی یا فیلم 3 بعدی کم حجم رو داری میدی؟
امیدوارم خلاف قوانیین نباشه لینک دادن
برو به این سایت کلی فبلم سه بعدی است کلیپ باذبادک هم تو این سایت است که خیلی کیفیت سه بعدی خوبی داره
مخصصا برای مدل ال جی فیلم تبلیغاتی ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]