این سایت معروف نیست و نماد e رو هم ندارهنقل قول:
Printable View
این سایت معروف نیست و نماد e رو هم ندارهنقل قول:
دیر جواب دادی گلپسر :Love-ssa~! (1):نقل قول:
نماد تجارت الکترونیکی رو داره (پایین سمت چپ سایت)
اتفاقا اگه میشد بیشتر درباره سایت ها صحبت کرد و ... میخاستم این سایت رو معرفی کنم .
من هم تازه باهاش آشنا شدم و این تلویزیون رو از این سایت خریدم
تو زمینه ی صوتی و تصویری اغلب تمرکزشه
قبل از خریدم هم شک داشتم و با قیمت مناسبی که میگفت و به اکتفا به اون نماد تجارت الکترونیکی ، اعتماد کردم (از تو enamad هم جداگانه اعتبارشو چک کردم) و الان کاملا از خرید از تو اون سایت راضی ام (80 تومن از دیجی کالا ارزون تر برام در اومد با همون مدل و همون گارانتی)
مبارک باشه سجاد جان .:11():
ممنون گلپسرنقل قول:
راهنمایی های شما بود :11():
اتفاقا پیگیری خودت بود. تحقیقی کردی شاید به درد کاربران دیگه هم بخوره .نقل قول:
آقا الان سامسونگ کیفیت تصویرش چجوری هه؟
یعنی کیفیت یه تلویزیون خوب از سامسونگ بهتره یا مثلا مانیتور ips (با پوت پلیر پخش شه) ؟
خیلی دوست دارم کیفیت تصویر سامسونگ رو بدونم
من الان دیشب که داشتم فیلم میدیدم ، مثلا فیلم معمای شاه ، یه تیکه های خاصی انگار چطور بگم کشیدگی داشت ولی فیلم هایی که از تو فلش میبینم این طور نیست
البته اینم بگم گیرندگی آنتن تو اینجایی که ما هستیم کمه و گیرنده دیجیتال قبلی هم گاهی سیگنال نمیداد یا خش داشت
این کشیدگی برابر هست با همون خش ای که گیرنده ی دیجیتال قبلی داشت؟
سلام
مبارک باشه .. خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم
راستی مشکل لکه سیاه ویا چیدمان کانال که نداشت....
راجب ضبط هم تمام تلوزیونها سامسونگ و غیره به جز ایکس ویزن فقط میشه با هارد روی اون ضبط کرد اونم هارد اول به فرمت فابل قبول تلوزیون فرمت میکنه که قابل پخش در کامپیوتر و یا وسایل دیگر نباسه این قانون جهانی کپی رایت در تلوزیون است... البته روی حافظه داخلی این تلوزیون فکر کنم بشه یک ساعت فیلم ضبط کرد دقیق نمدونم امتحان کنید
راجب فیلم سه بعدی هم میتونی یه کلیپ بادبادک بود کم حجم 12 مگابایت دانلود کنی و با فلش ببینی فکر کنم در سایت اپارات موجوده... در ضمن عمق سه بعدی به فیلم هم مربوط که بعضی از اونا که سه بعدی فیلم برداری شدن کیفیت بالا با عمق زیاد نشون میدن نسبت به فیلمهایی که با نرم افزار سه بعدی شدن...
- - - Updated - - -
ممنون گلپسرنقل قول:
لکه ی سیاه نه نداشت
البته تو پست 47 قضیه ی کشیدگی رو گفتم که نمیدونم واسه چیه؟
چیدمان کانال اش هم موردی نداشت (حالا بزار بیشتر تجربه کنم .چون زیاد اهل تلویزیون نیستم و زیاد پیشش نیستم . بیشتر با کامپیوتر سرخوشم :Love-ssa~! (1):)
ای بابا ینی اگه تو هارد اکسترنال هم ذخیره کنم ، به کامپیوتر نمیتونم منتقل کنم؟ خیلی بد شد که
اگه لینک عکس 3 بعدی یا فیلم 3 بعدی کم حجم رو داری میدی؟
امیدوارم خلاف قوانیین نباشه لینک دادن
برو به این سایت کلی فبلم سه بعدی است کلیپ باذبادک هم تو این سایت است که خیلی کیفیت سه بعدی خوبی داره
مخصصا برای مدل ال جی فیلم تبلیغاتی ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون گلپسرنقل قول:
این سایت رو رفتم اما اونایی که کم حجم ان اصلا لینک ندارن
به نظرت اون قضیه ی کشیدگی (شبیه خش هم هست . نمیدونم دقیق چطور بگم) چیه؟ به نظر من همون قضیه ی آنتن دهی هه؟ درسته؟
نفهمیدم منظورت چیه
:whistle:
همون بخاطر گیرندگی ضعیف این جاستنقل قول:
با اینکه آنتن اش رو هم عوض کردیم (قبلا) اما هم گیرنده دیجیتال قبلی و هم این پارازیت داره
تازه بوستر هم هست
کیفیت یک ال ای دی خوب از سامسونگ بهتر از کیفیت یک مانیتور با صفحه ips باشه کمتر نیست.خاطرت جمع.نقل قول:
دوست عزیزم من خودم با فلش نسبتا معمولی بارها از روی تلویزیونهای سامسونگ روی فلش ضبط کردم.فقط همونطور که خودت می دونی مشکلش اینجاست که فقط همون تلویزیون میتونه پخشش کنه و نه هیچ سیستم دیگه ای(که با هارد هم همین مشکل هست)که برای این مشکل هم هر چند وقت یکبار نرم افزار قفل شکنش (به زبان عامیانه) تو نت میاد که با اون میتونی فیلمتو تو کامپیوتر هم پخش کنی.نقل قول:
ببخشید من الان متوجه شدم که آقا سجاد خریدشو کرده.تلویزیون خوبیه و ایشالله مبارکش باشه.
اگر هنوزم دنبال کلیپ سه بعدی کم حجم هستی تو این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یک کلیپ سه بعدی که دموی تبلیغاتی تلویزیونهای ال جی هم هستش وجود داره با حجم 72 مگابایت.از لینک غیر مستقیم که از آپلودبوی هستش استفاده کن.نقل قول:
ممنون گلپسرنقل قول:
واقعا قشنگ بود . اوستا پیام میگفت برجستگی بسته به خود فیلم هم داره
برا اولین بار فیلم 3 بعدی دیدم :Love-ssa~! (1):
واقعا قشنگ بود
پس با این حال ، برجستگی در تلویزیون الجی هم خوبه که میگفتن سامسونگ بهتره (واقعا میومد تا پیش آدم) . حالا سامسونگ رو ندیدم
راستی این نرم افزارا که فیلم 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنن ، کیفیت شون این قدر قشنگ در نمیاد. میاد؟ البته تا حالا این کار رو نکردم
------------
راستی من نمیدونم قبل از درآوردن فلش باید چی کار کنم؟ وقتی درمیارم هشدار میده که اول درایو usb را نمیدونم از کجا خارج کن که نمیدونم اونجا کجاست
قابل نداشت.نقل قول:
این کارایی که فیلم دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه مسخره و بچه گانه است و اصلا نمی تونه به فیلم بعد بده.اصلا یک جورایی فیلم رو مقعر میکنه و میده تو که خیلی مسخره دیده میشه.اکثر تی وی های سه بعدی خودشون تبدیل دو بعدی به سه بعدی دارن و احتیاجی به نرم افزار نیست.اما اگر تی وی شما نداره اصلا توصیه نمی کنم کلا این تبدیل رو انجام بدی.
کلا هر چی صحنه هایی که شخص یا شئی به طرف دوربین میان و یا صحنه های پرواز و معلق شدن اجسام در هوا تو فیلم بیشتر باشه شما بیشتر حالت سه بعدی رو درک میکنی.مثلا وقتی یکی نشسته و داره حرف میزنه و پشت سرشم یک دیوار ساده هستش تلویزیون 100 میلیونی سه بعدی هم که بخری نمی تونه این صحنه رو برات عمق دار بکنه.
تو این دموهای تبلیغاتی میان تا جایی که میشه از اینگونه صحنه هایی که گفتم می زارن تا شما احساس کنی عجب تلویزیونی خریدی
فیلمها هم هر چی اکشن تر و صحنه های انفجار و پرواز و پرتاب شدن اشیا توش بیشتر باشه عمق سه بعدی بیشتری خواهد داشت.
احتمال زیاد عینک سه بعدی شما از نوع پسیو هستش.درسته؟
ممنون متوجه شدمنقل قول:
آره پسیو هه
فرقشون چیه؟ الان این بهتره یا بدتر؟
مدتها سر اینکه عینک اکتیو بهتره یا پسیو بین سامسونگ و ال جی دعوا بود.اما منصفانه بخواهم بگم زیاد فرقی ندارن.عینک پسیو ارزونتر و سبکتره و خوب هیچوقت هم شارژ نمی خواهد.اون اوایل که اومده بود سر درد کمتری هم نسبت به اکتیو میاورد.اما بعدش کم کم سامسونگ هم عینکهاشو سبک کرد و مدت ماندگاری شارژ باتریهای عینکشو برد بالا و پرش تصاویر عینکاشو کم کرد که باعث شد سردرد تو اونا هم خیلی کم بشه.خوب اونا حسنشون به این بود که کیفیت تصویر سه بعدی اشون بهتر بود و شاید همی کمی عمقشون.اما از نظر عمق من خودم که تست کردم تفاوت آنچنانی نداشتن.
سامسونگ می گفت با پسیو نمی تونید تصویر سه بعدی با کیفیت فول اچ دی ببینید و دلایل فنی اش هم که درست بود ارائه کرد.با پسیو نهایتا تصویر رو با کیفیت اچ دی میشد دید.اما بعدش ال جی رفت از یک آزمایشگاه تست تصویر معتبر و معروف آلمانی تاییدیه گرفت که عینکهای پسیوش می تونن تصویر رو با کیفیت سه بعدی به چشم برسونن.باز سامسونگ اومد یکسری دلایلی آورد که این آزمایشات به فلان و بهمان دلیل مردوده و .....
خلاصه دعوای سختی بود.حتی تا مدتها تو همین بازار خودمون نمایندگیهای ال جی رفته بودن یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ آورده بودن گذاشته بودن کنار تلویزیونهای خودشون و روی لوگوی سامسونگ رو چسب مشکی زده بودند و تا می تونستند میزدن تو سرش و از یکی خودشون تعریف می کردن و عینکهای سنگین اکتیو اون زمان سامسونگ رو می دادن دست مشتری تا خودش ببینه عینکهای ال جی چقدر سبکترن و خلاصه بین مدیران ال جی و سامسونگ در ایران کل کل جالبی را افتاده بود.یادش به خیر:lol:
ممنون
من الان تازه فهمیدم . باید موقع دیدن فیلم 3 بعدی ، زاویه ی دید نسبت به تلویزیون هم خوب باشه . بهترین حالت ، از رو به رو ی اندکی مایل به پایین (مثلا روی صندلی پایه متوسط بشینیم) و دو برابر قطر تلویزیون یا بیشتر ، ازش فاصله داشته باشیم وگرنه تصویر تار میشه حدودا
آقا صفحه ی تلویزیون رو با چی پاک کنم؟
چون تو راهنماش نوشته بود خیلی حساسه و اگه خش برداره ، تو حالت 3 بعدی هم تاثیر میزاره. درباره عینک هم همینو گفت و برای عینک یک پارچه ی مخصوص مثل بقیه ی عینک ها که پاک میکنن رو گزاشت
صفحه تلویزیون رو که میتونی از همین ال سی دی کلینر ها که خیلی هم ارزونه بخری و پاک کنی.اصلا احتیاج به خرید مایعات گرونتر نیست.من یک عمر تی وی خونه و لب تاپ و تی وی های تو فروشگاهمون رو با همینا پاک می کردم و عالی ان.نقل قول:
برای پاک کردن شیشهای عینک هم با همون دستمالی که داده می تونی بدون اضافه کردن چیز خاصی پاک کنی.فقط یادت باشه برای هر کدوم از شیشه ها بهتره انگشت شست یک طرف شیشه عینک و انکشت اشاره طرف دیگه شیشه عینک باشه و همزمان با هم دستمال رو روی سطح شیشه بکشن.یعنی طوری نباشه که شما شروع کنی اول سطح بیرونی شیشه عینک رو دستمال بکشی و بعد سطح داخلیشوبلکه همزمان هر دو سطح توسط دو انگشتی که گفتم تمیز بشه.این برای اینه که فشار غیر عادی به شیشه های(طلقهای)عینک نیاد.
راستی تو این مدت بیشترین زمانی که پشت سر هم فیلم سه بعدی نگاه کردی چقدر بوده؟ایا احساس چشم درد و یا سر درد بهت دست داده؟
ممنوننقل قول:
امروز همون لینکی که برا شرک دادم رو دانلود کردم (البته میخواستم فیلم 3 بعدی رو تجربه کنم که شرک رو دانلود کردم و هم اینکه کمترین حجم فیلم 3 بعدی بود و 6 گیگ بود . بقیه یا 8 یا 13 گیگ و ... میشدن :Love-ssa~! (1): وگرنه واقعا انیمیشن مزخرفی بود) حدود 50 دقیقه از 1 ساعت و نیم رو دیدم (جلو میزدم گاهی)
درباره ی خستگی چشم هم خوب عینک که آدم میزارن و اینکه دو چشم (هر چند همزمان) دو تصویر مختلف رو میبینه که اون یکی چشم اونو تصویر رو نمیبینه قطعا در دراز مدت باعث آزار چشم میشه که فک کنم برای همه ی تلویزیون ها این طور باشه ولی خیلی کم باعث اذیت میشه که این اذیت شدن بسیار کم هم فک کنم طبیعی باشه اما اینکه اذیت چشم بخاطر چیز دیگه ای مثلا پرش تصویر باشه ، نیست
درباره ی قضیه ی فول اچ دی هم که سامسونگ میگفت با passive ها نمیشه دید اشتباست چون هم لینکی که تو دادی و هم این شرک ، هر دو علاوه بر اینکه فول اچ دی بودن ، با همون کیفیت عالی و فول اچ دی نمایش داده میشدن در حالت 3 بعدی (منتها برای تار نشدن تصویر موقع دیدن فیلم 3 بعدی همونطور که گفتم باید فاصله ی از تلویزیون رو رعایت کرد و هم از رو در رو تلویزیون رو دید)
راستی عینک که میزنن ، چجوری میشه که یک تصویر فقط به یک چشم میرسه و مانع عبور تصویر دیگه به اون چشم میشه؟ یعنی شیشه ی عینک سمت راست مثلا از کجا میفهمه کدوم تصویر رو باید از خودش عبور بده و کدوم رو نده و چجوری این کار رو میکنه ؟ (برام جای تعجب بود وقتی نحوه ی عملکرد تلویزیون های 3 بعدی رو فهمیدم)
اما در کل اگه آدم بخاد طی سالیان دراز با فیلم دیدن 3 بعدی چشم اش اذیت نشه ، با این تلویزیون هر چند روز درمیون میتونه یک فیلم 3 بعدی ببینه تا در دراز مدت تاثیر منفی نزاره
راستی لینکی برا دانلود تصاویر 3 بعدی داری؟ و اینکه تصویر 3 بعدی ، چه پسوندی باید داشته باشن؟
بعضی از جوابهاتو میتونی در اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و در اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بگیری.نقل قول:
ما در اصل دو نوع فیلم سه بعدی داریم.یک نوعشو روی دیسکهای بلوری رایت میکنند و بالای 25 گیگ ظرفیت داره و وقتی دیسک رو با بلوری پلیر پخش میکنی کمی تصویر رو تار می بینی اما به محضی که عینک رو میزنی و 3d فعال میشه تصویر شفاف و برجسته میشه.اکثر علما:Love-ssa~! (1): اعتقاد دارن سه بعدی اصلی اینه و کیفیت تصاویر در این نوع از فیلمهای سه بعدی از نوع دیگر بالاتره.
در نوع دوم احتیاجی به دیسک بلوری و بلوری پلیر نیست و شما می تونی فیلم سه بعدی که در یک فایل کامپیوتری قرار داره(که ممکنه فرمتهای مختلف داشته باشه.mkv یا mp4 یا ....)بریزی روی فلش یا هارد و به تلویزیونت متصل کنی و حالشو ببری.این نوع فیلمها به سه بعدی ساید بای ساید معروفند.چون همشون از دو تصویر کنار هم یکسان که اختلاف خیلی جزیی در زاویه دوربین دارند تشکیل شدن(گاهی اوقات هم دو تصویر بالا و پایین همدیگر هستند).این روش خیلی کم هزینه تر از روش قبلیست و به نظر شخصی من از نظر کیفیت و بعد با روش اول چندان تفاوتی نداره.
شما وقتیکه با عینک سه بعدی پسیو فیلمو نگاه میکنی چه بخواهی و چه نخواهی تصویر به صورت اچ دی به چشمت می رسه.اما موقعی متوجه این امر میشی که در همون لحظه همون تصویر رو با عینک اکتیو روی یک تی وی دیگه ببینی.در غیر اینصورت اختلاف کیفیت اونقدر نیست که در ذهنت موندگار بشه.
فرمت فیلمهای سه بعدی روی دیسکهای بلوری همAVCHD یا m2ts هست.