جواب قضیه ی ips و کیفیت تصویری که گفتم تو پست بالا (9) چی؟نقل قول:
Printable View
جواب قضیه ی ips و کیفیت تصویری که گفتم تو پست بالا (9) چی؟نقل قول:
این سئوالمو جواب میدین ؟ :
الان اگه تو تلویزیون ها فقط الجی باشه که پنل ips رو داشته باشه ، پس سامسونگ و بقیه باید مشکل زاویه دید داشته باشن و افت کاملا محسوس کیفیت تصویر . پس چرا خیلی ها سراغ اون برندها و حتی سونی و شارپ و سامسونگ توی تلویزیون هم میرن؟
توی سامسونگ اینا رو پیدا کردم :
Samsung 40J5970 LED TV
1.65 تومن
Samsung 40J6390 Smart LED TV
2 تومن
Samsung 40J6950 Smart LED TV
2.130 تومن
که تو دیجی کالا موجودن
به نظرم دومی هه بدک نباشه . کسایی هم که گرفتن انگار راضی بودن اما اگه اولی رو هم نظر میدادن ، چون ارزونتره ، نظر خوبی داشتم
همون دومی به نظر من هم بد نیست .نقل قول:
به شخصه من توتلویزیون تفاوتی در مدل الجی و شارپ ندیدم . به خاطر یکسری از دوستان به چند تا از فروشگاه صوتی وتصویری سر میزنم در جمهوری . فقط در شارپ با اضافه کردن رنگ زرد باعث شدن رنگ طبیعی تر به نظر برسه . این رو از نزدیک باید ببینی . تو قسمت صوتی هم چیپ یاماها در شارپ حرفی برای گفتن نمیگذاره .نقل قول:
ممنون اوستا امید
من الان توی مدلای الجی گشتم ، علاوه بر اونی که تو پست اول که 1.7 تومنی بود ، گزاشتم ، این رو با قیمت 2.3 تومن پیدا کردم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی نظرات کاربران هم دیدم اغلب شون راضی بودن مخصوصا از کیفیت تصویرش که مهمترین ملاک منم هست
نظرت چیه درباره اش؟
اگه هم قرار شد زیر 2 تومنی بخرم ، اینو بگیرم :
اما نظر من روی همون اولی که 2.3 تومنه ، هست
؟؟
LG 47LB56100GI LED TVنقل قول:
مورد مناسبی به نظر میرسه .
- - - Updated - - -
LG 47LB56100GI LED TVنقل قول:
مورد مناسبی به نظر میرسه .
اوستا امید بین Samsung 40J6390 Smart LED TV و LG 47LB56100GI LED TV به نظرت کدوم کیفیت تصویرش بهتره؟
هر دو کاربرانی که خریدن از کیفیت تصویرشون بسیار راضی بودن
ببین کدومش برات قیمتش مناسب تره . نباید فرق زیادی داشته باشند .نقل قول:
آقا این مدل LG 47LB56100GI LED TV مشخصات فنی ارائه شده تو سایت الجی با سایت دیجی کالا با هم تفاوت داره :
تو سایت الجی هر چند تو صفحه ی مشخصاتش اشاره نکرد اما تو صفحه ی مشخصات فنی اش میگه این 3 بعدی هه و عینک هم همراشه و هم اینکه وای فای داخلی داره !!!
چجوری هه قضیه؟