پاسخ: hp p1005 or samsung ml1640 ?
نقل قول:
دوست عزيز ، توي تمام مواردي كه فرموديد HP كيفيت بالاتري داره. خيلي جالبه كه بدونين هنگام عمل چاپ پس از مدتي كاركرد صداي ساسونگ كم كم در مياد (Epson هم هميجوره) اما HP اينگونه نيست. ساير موارد رو هم كه بالا توضيح دادم.
بنظر من زير 100000 تومان خريد سامسونگ طبق تجارب متعدد من اشتباهه و HP واقعا برتره. نظر سايرين هم محترمه.
نقل قول:
دوست عزيز من خودم هم از اين چاپگر تهيه كردم. چاپگر چيني درجه 3 هست كه جنس پلاستيك بدنش خيلي پايينه(اگر اينكاره باشيد و دقت كنيد موجهايي رو روي بدنش مي بينيد). پايه هاي لاستيكي اين چاپگر از روز نو هنوز بازش نكردي مي خواد كنده بشه!؟
دوست عزيز ، تفاوت قيمتيسش با معادل HP بخاطر نام HP و كيفيت از نظر جنس بدنه و ظرافت ساخت واقعا متفاوته. من تابحال از هر دوشون خيلي خريداري كردم و واسه مشتريام بستم.
اينجا هم (ارگان دولتي با بيش از 1000 دستگاه چاپگر) فقط HP تهيه ميشه و از نظر پشتيابني و گيراومدن قطعات اصلا قابل قياس با سامسونگ نيست. ضمنا كمپاني HP محصول اصلي و جهانيش چاپگر هست و در اين رابطه از سامسونگ خيلي قديميتر و مجربتره. نهايتا تصميم با خود اون شخصيه كه مي خواد بخره. اما من اينو تضمين مي كنم كه پشتيباني HP در حال حاضر علي رغم تمام مسائل سياسي از هر چاپگر ديگه اي بهتره(چه در تهران و چه در شهرستان)
اصلا تمام اين قطعات و چاپگرها چينيه و تحريم روشون هيچ تاثيري نداره.
ببینید ...من 1 سال و نیمه دارم از این پرینتر استفاده میکنم... موقع خرید...هیچ شناختی از این پرینتر نداشتم...فقط به خاطر رنگ مشکی و قیمت مناسبی که داشت به سراغش رفتم...و بعد از اون موقع تا الان...دارم یکسره باهاش کار میکنم و تحقیقات تا 400 صفحه هم یکجا باهاش چاپ کردم...و بر خلاف گفته شما ... نه تغییری در صداش به وجود میآد...و نه کیفیتش تغییر پیدا میکنه !!! هیچ موجی هم در بدنه اون مشاهده نمیشه و شاید این مواردی رو که شما میگید...جدیدا به این صورت شده باشه...!!!درسته که کمی داغ میکنه...!!! و از نظر گارانتی هم باید بگم که سام سرویس از بهترین و سریعترین گارانتی دهنده ها در ایران هست...!!! و خوشبختانه گستردگی بسیاری هم داره ( به فرض تو همین شیراز بیشتر از 30 تا نمایندگی داره...!!!)... من خودم اینو تا حالا 6 بار تونرش رو شارژکردم...!!! هر دفعه 7 تومن واسه 2 بار شارژ ... ضمن اینکه 2 بار هم فیوزش رو عوض کردم... (فیوز 0/5 یا 0/25 آمپر) ... لطفا یه منبع یا آدرسی(چیزی) هم مبنی بر اینکه این جنس درجه 3 چینی هست رو واسه من بیارید ... !!!
لب کلام : فقط SAMSUNG :1. (10):
اينا همش تجربي هست دوست عزيز و هيچ منبع معتبري كه بخواد بياد محصولي رو ضايع كنه(اونم اونايي كه توي ايران توزيع مي شن) پيدا نميشه(حتي جنس و كيفيت پايه هاش هم خيلي پايينه و با چسب چسبيده و به راحتي در اثر جابجايي و كشش روي زمين جدا ميشه). اين چاپگر هم خيلي وقت نيست وارد بازار شده و طول مي كشه تا امتحانشو كامل پس بده. به هر حال اينجا كه اينجور خودشو نشون داده و اصلا قابل قياس از نظر كيفيت ساخت حتي با HP Laserjet 1100 كه حدود 7 سال داره كار ميكنه قابل قياس نيست. ولي بازم من اين چاپگر رو به كسي پيشنهاد نمي كنم. نظر شما هم محترمه.
نقل قول:
اينا همش تجربي هست دوست عزيز و هيچ منبع معتبري كه بخواد بياد محصولي رو ضايع كنه(اونم اونايي كه توي ايران توزيع مي شن) پيدا نميشه(حتي جنس و كيفيت پايه هاش هم خيلي پايينه و با چسب چسبيده و به راحتي در اثر جابجايي و كشش روي زمين جدا ميشه). اين چاپگر هم خيلي وقت نيست وارد بازار شده و طول مي كشه تا امتحانشو كامل پس بده. به هر حال اينجا كه اينجور خودشو نشون داده و اصلا قابل قياس از نظر كيفيت ساخت حتي با HP Laserjet 1100 كه حدود 7 سال داره كار ميكنه قابل قياس نيست. ولي بازم من اين چاپگر رو به كسي پيشنهاد نمي كنم. نظر شما هم محترمه.
به سلامتی :yes::great: