خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .مشکل بایوس حل شد ممنون.ولی مشکل کارت و سی پی یو هنوز پابرجاست.همون طور که گفته بودی درایور رو با ddu پاک کردم و درایوری که گزاشته بودی رو نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد
Printable View
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .مشکل بایوس حل شد ممنون.ولی مشکل کارت و سی پی یو هنوز پابرجاست.همون طور که گفته بودی درایور رو با ddu پاک کردم و درایوری که گزاشته بودی رو نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد
فکر میکنم ایراد از خود کارت باشه . یک کمی بودجه بگذارید و یک کارت بهتر تهیه کنید .این برد پردازنده چهار هسته ای مثل q8400 هم پشتیبانی میکنه با این دو تا تغییر وضعیت خیلی بهتر میشه.برای این سیستم چه پاوری گذاشته ؟نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون پاور 700 w هست.کارت گرافیک چی بندازم. قیمتاشونم بگید اگه ممکنه.بازم ممنون
700 وات چی حتما از این ایرانی هایی که تا 3000 وات هم رسیدن :Love-ssa~! (1):نقل قول:
خخخخ نمیدونم والا ولی روش نوشته 700 w
حالا بیخیال پاور کارت گرافیک چی بندازم خوبه؟ دست دوم میخوام بگیرم چی خوبه
بودجه تون چقدری هست ؟ این پاور شما هم احتمالا از این متفرقه ها هست که واتش رو عشقی درج می کنند. :lol:نقل قول:
بودجه تون چقدر هست ؟ سی پی یو و گرافیک و پاور باید تعویض بشه.
خیلی نمیخوام قوی باشه یه چیزی که اسسین 4 5 رو راحت جواب بده بودجم حدوده 250 تا 300 تومان هست
- - - Updated - - -
خوب به نظرتون پاور وقتی الکی باشه قدرت سیستم ضعیف میشه یا اینکه اسن سیستم روشن نمیشه؟
ربطی به قدرت ندارهنقل قول:
پاور بد باعث میشه سیستم پایدار نباشه مث همون خاموش روشن شدن یا لود نشدن کارت گرافیک قوی
البته اینا واس من اتفاق افتاده ممکنه بازم باشه
من سیستمم حدوده 4 5 سالی میشه که دارمش و تو این مدت خیلی از چیزاشو ارتقا دادم بغیر از پاور و هارد.تو این مدت حتی یه بار هم هنگ یا ریست نشده
- - - Updated - - -
گمون نکنم پاور ضعیف باشه یا مثلا از این الکیا باشه
باید از مشخصات روی پاور عکس بگیری تا دقیق بهت بگم روی هوا نمیشه تایید یا رد کرد .نقل قول: