سیم لاکی خیر . اسمش وارنیش هست . فروشگاه لوازم الکترونیک دارد . سیم لاکی برای سیم پیچ استفاده میشه .نقل قول:
به صفر که نه . چون استاندارد چاه ارت تو ایران وجود خارجی ندارد .
Printable View
سیم لاکی خیر . اسمش وارنیش هست . فروشگاه لوازم الکترونیک دارد . سیم لاکی برای سیم پیچ استفاده میشه .نقل قول:
به صفر که نه . چون استاندارد چاه ارت تو ایران وجود خارجی ندارد .
بله می دونم، گفتم که همون ماده ای که روی سیم لاکی می کشن نه خود سیم! وارنیش کلا معنی لغوی ش پوشش و روکش رنگیه یا غیر رنگیه. مثلا چیزی که با اسم واکس رو پارکت می زنن هم وارنیش هست، جلایی هم که روی کارهای چوبی می زنن وارنیش هست.نقل قول:
پس این طور که شما میگین به صورت محلول آماده تو مغازه های الکتریکی/الکترونیکی موجود هست میرم دنبالش. ممنون بایت راهنمایی :great:
محلول نیست بالام جان . مثل یک روکش لاستیکی هست که سایزهای متفاوت دارد . :1. (23):نقل قول:
نقل قول:
آخه اگر روکش لاستیکی باشه چطوری همه جاری riser رو پوشش میده؟ یعنی قشنگ مثل لباس میره تنش؟ :)
به مهم بدنه اسپیسر هست .
آقا ممنونم بابت وقت و راهنمایی. میرم دنبال اینا و محافظ یا رابط با ارت ببینم چی میشه. دم شما گرم :1. (23):نقل قول:
نقل قول:
سلام منم میدونم تاپیک قدیمه و از این حرفا:love: خو چکار کنم الان بهش برخوردم گفتم همه نظر دادن منم یه چیزی بگم
به نظر من با درست کردن ارت صورت مسئله رو پاک میکنین -چون در شرایط عادی به هیچ عنوان نباید بدنه کیس برقدار بشه حتما یه فاز برگشتی هست حالا یا از مادربرد یا از بدنه پاور یا از هرجای دیگه. فقط میگم ارت کردن کافی نیست . بگردین دنبال فاز برگشتی
:great:
تاپیک قدیمی = بننقل قول:
تاپیک بسته میشه و اخطار میگیرید