پاسخ: یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
نقل قول:
شما اشتباه متوجه شدید .
همه ی پایه ها به راحتی جا میخوره ولی شما دو تا رو که جا میزنید اون دوتای دیگه به پایین نمیرسه که سفتش کنم ( بپیچونمش ) .
الان بزور همه رو جا زدم و سیستم کار میکنه ولی پایه ی سمت چپ بالا رو هر کار میکنم به نمیره پایین تا سفتش کنم . ( والله مین کج میشه ولی اون جا نمیخوره )
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
خوب پایه ها رو به حالت اول برگردونید و از دوباره نصب کنید. باید یک دو سو به جهت فلش بچرخونید . این که درست جا نمیخوره به خاطر کیفیت پلاستیک استفاده شده هست .
پاسخ: یکی از پایه های فن جدید جا نمیخوره ( اون سه تای قبلی هم یکیش به زور جا خورد )
نقل قول:
ببینید ، پایین میره به بدبختی ولی وقتی اون لامصب رو میچرخونم که سرجاش بمونه نمیمونه .
فن رو در بیارید . ضامن مشکی رو کمی بدید بالا مثل همون اول .این به خاطر جنسن بد پلاستیک پایه فن هست که قفل نمیشه .
نقل قول:
بخدا ازتون یک دنیا ممنونم ولی اینم کردم نشد .
متاسفانه کار خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه گرامی . چون کیفیت خوبی نداره قفل نمیشه . کار خاصی هم نمیشه کرد . چون اگر کیفیت پلاستیکش خوب باشه . با نیم دور پیچوندن قفل میشه .
نقل قول:
میگم خب اگه یکیشو نبندم مشکلی پیش میاد ؟
دما پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟