آرمان جان کرک و بچش اومده یه مدتیه من خودم الان دارم 5750 و 8800 در کنار هم استفاده می کنم تو Metro2033 هم خیلی جواب می ده.
لینک مربوط به سایت اصلی کرک + توضیحات کامل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
آرمان جان کرک و بچش اومده یه مدتیه من خودم الان دارم 5750 و 8800 در کنار هم استفاده می کنم تو Metro2033 هم خیلی جواب می ده.
لینک مربوط به سایت اصلی کرک + توضیحات کامل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازم سلام
شما میگید 8800 برای فیزیکس گزاشتید یکم زیاد نیست؟ مگه فیزیکس خیلی فشار میاره؟ چون من 465 دارم و 9800 یک بار برای تست 9800 رو گزاشتم فیزیکس فک نکنم بیشتر از 1 فریم افزایش داده باشه (چون 9800 و 8800 از نظر قدرت یکی هستن میگم)
یک چیزم بگم من وقتی داخل کنترل پنل انویدیا می خواهم فیزیکس رو انتخاب کنم سی پی یو هم یکی از گزینه ها هست خب اگه سی پی یو هم این کار رو انجام میده پس دیگه لازم نیست کارت فیزیکس جدا باشه درسته؟ یا سی پی یو رو به دلایلی دیگه نوشته؟
نقل قول:
کمترین کارت Nvidia در دسترس بود ! وگر نه 9500GT هم جواب می ده!
معمولا این طوریه که کارتای قدیمی هر چند هم قوی باشه به جای تاقچه می ندازن جا فیزیکس!!!
یه چیزی من ATI رو با Nvidia فیزیکس کردم تاثیر داشت شما 2 تا Nvidia داشتید شاید مسئله همینجا باشه! موندم اگه ATI یه چیز شبیه فیزیکس داشت الان انویدجا می رفت جلو بوق می زد
فک نکنم ati همین طوری بشینه و نگاه کنه چون بازی هایی که فیزیکس دارن الان دارن زیاد میشن قبلا که اول در سری 8000 فیزیکس گزاشته شد بازیی توی اون دوره نبود الان که داره زیاد میشه شاید ati آستین بالا بزنه
من کلا همیشه از انویدیا بیشتر خوشم میاد اما اینبار فقط به خاطر فیزیکس خریدم و گرنه عمرا 465 نمی خریدم که هم گرم باشه هم مصرف بالا
دوست عزیز اگه هنوز نخریدی و عجله نداری 2-3 ماه صبر کن تا سری جدید گرافیک های AMD بیاد, قیمت ها خیلی بهتر باید بشه ( هم AMD هم nVidia )