نه فقط intel update driver و intel mananent engine و intel graphic driver نصب هستنقل قول:
Printable View
نه فقط intel update driver و intel mananent engine و intel graphic driver نصب هستنقل قول:
قطعات usb روی دستگاه چی دارید ؟ همه را جدا کنید . حتی موس و کیبرد ببینید باز روش میشه یا نه . کابل شبکه هم جدا کنید . این موارد را مرحله به مرحله انجام بدید تا دقیق مشخص بشه .نقل قول:
همون موس و کیبرد وصل هست چشم جدا میکنم ایشالله که درست شه البته کابل usb3.0 خود کیس هم به پورت usb3.0 روی مادربرد وصل هست.نقل قول:
این موارد رو چک کنید . اگر نشد از سایت ازراک بایوس بردتون هم بگیرید و اپدیت کنید . شاید تاثیر داشته باشه .نقل قول:
نشد میتونه از مادربرد یا پاور هم باشه .
Intel® Rapid Start Technology
هم حتما چک کن اگر نصبه و به تنظیماتش دست زده باشی . میتونه از اون هم باشه .
با درود
بنده هم همین مشکل رو دارم
توی بایوس msi z77 ag43 چیزی در این رابطه اگه هست میشه بفرمایید؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
تاپیک مجزا ایجاد کنید راهنمایی میکنم .نقل قول:
هر بار خودبخود روشن شد در خط فرمان تایپ کنین
powercfg /lastwake
اعلام میکنه علت چیه
ببخشید جدا کردم و بعد چند روز امروز رفتم اتاقم دیدم باز روشن شده و چراغ مانیتور چشمک میزد فکر کردم به حوالت خواب رفته یه چند بار با موس کلیک کردم دیدم صفحه سیاه هست کیس رو خاموش و روشن کردم بالا اومد یعنی میگید پاور یا مادربرد مشکل پیدا کردهنقل قول:
این موردی که پست قبل بهش اشاره شد را تست کردید ؟نقل قول:
powercfg /lastwake
بایوس هم اپدیت کنید .
منظورتون از خط فرمان کجاست یعنی کجا باید تایپ کنمنقل قول:
ورژن جدید بایوس رو هم گرفتم و تحت ویندوز اجرا کردم و بعد از نصب، کامپیوتر ریستارت شد و مستقیم رفت به صفحه تنظیمات بایوس ولی همون ورژن قبل بایوس یعنی 2.10 بود در صورتیکه من 2.20 رو نصب کردم