این موارد به شکلی نیست که بتونم توضیح بدم شما انجام بدید . پیش تعمیرکار ببرید خودش در صورت امکان این کار رو انجام میده . البته به کل کار منطقی نیست این حرکتنقل قول:
Printable View
این موارد به شکلی نیست که بتونم توضیح بدم شما انجام بدید . پیش تعمیرکار ببرید خودش در صورت امکان این کار رو انجام میده . البته به کل کار منطقی نیست این حرکتنقل قول:
:D
منظورم اینکه سوکت سوییچ فعلی رو باید در بیارم و سوکت سوییچ جدید رو بذارم یا اینکه از همون سوکت یه انشعاب بگیرم؟ (که فکر کنم این یکی راه زیاد جالب نباشه:) )
فکر میکنم این کلید ها همراه با سیم و سوکت بصورت آماده باشه (برای کیس های PC ها ) چطوره یه دونه از اونا بگیرم؟
به هر حال به هر شکل کار استانداردی نیست/نقل قول:
pm زدم دیگه.. میدونی داستان چیه :D برای همین میخوام یه کلید مجزا براش در نظر بگیرم.نقل قول:
راستی چرا pm رو جواب ندادی ؟ :دی
سوالات رو در انجمن مطرح کنید . امکان و وقت پاسخگویی به صورت pm ندارم .نقل قول:
سوالی در pm مطرح نشده بود ! تو انجمن هم مطرح میکنم کسی پاسخ نمیده.. نمونش همین تاپیک و تاپیک مانیتور asus !نقل قول:
- - - Updated - - -
سوالی در pm مطرح نشده بود ! تو انجمن هم مطرح میکنم کسی پاسخ نمیده.. نمونش همین تاپیک و تاپیک مانیتور asus !نقل قول:
تاپیک مونیتور که دوستانی که مانیتور اسوس داشتند تست کردند و نتیجه رو اعلام کردند . در مورد این تاپیک هم کاری که میخواهید انجام بدید ساختار استانداری ندارد و احتمال آسیب به لپتاپ به شدت بالاست .نقل قول: