پاسخ: پایین اور دن سرعت فن به وسیله ی ولتاژ مشکلی برای پاور به وجود نمیاورد؟
نقل قول:
ممنون
من مشکلی برای صدا نارم چون الان خیلی خوبه فقط همون v10 صدا میده
کجای بایوس میشه سرعت رو تنظیم کرد؟ من چیزی ندیدم
enermax هم رو هم در سایت لایون دیدم خیلی زیبا هستند ولی قیمتشون بالای 20 هست همین ها رو 5 ولت کردم خیلی خوب شده انگار نه انگار که روشنه
ممنون
دوست عزیز برای کاهش نویز فن میتونید از یک کیت آماده دیمر استفاده کنید. همون کنترلر ولتاژه. میتونید سر راه یکی از رشته ها قرار بدین. تقریبا میشه مثل فن ATIکه با نرم افزار میشه 1% به 1% تغییرش داد. ولی اینجا با ولوم(مقاومت متغیر )کیت دیمر این کار انجام میشه.
پیشنهاد شخصی من به شما. بگذارید فن ها با دور بالا عمل تهویه انجام بدن حداقلش دمای داخل کیستون کمتر میشه.
سلام
نقل قول:
دوست عزیز برای کاهش نویز فن میتونید از یک کیت آماده دیمر استفاده کنید. همون کنترلر ولتاژه. میتونید سر راه یکی از رشته ها قرار بدین. تقریبا میشه مثل فن ATIکه با نرم افزار میشه 1% به 1% تغییرش داد. ولی اینجا با ولوم(مقاومت متغیر )کیت دیمر این کار انجام میشه.
پیشنهاد شخصی من به شما. بگذارید فن ها با دور بالا عمل تهویه انجام بدن حداقلش دمای داخل کیستون کمتر میشه.
ممنون از کجا میشه تهیه کرد؟ اندازه ای هست که جای درایور باشه و جلوی کیس بشه زد؟
ولی کیس من زیاد فن داره و چون بغلش کلا بازه به این راحتی ها داخلش گرم نمیشه به همین دلیل با 5 ولت هم خیلی خوبه
سپاس
نقل قول:
سلام
ممنون از کجا میشه تهیه کرد؟ اندازه ای هست که جای درایور باشه و جلوی کیس بشه زد؟
ولی کیس من زیاد فن داره و چون بغلش کلا بازه به این راحتی ها داخلش گرم نمیشه به همین دلیل با 5 ولت هم خیلی خوبه
سپاس
من قطعات روبات رو از جمهوری تهیه میکنم. بدنیست شما هم سری به اونجا بزنید ماشاا...همه چیز پیدامیشه. اندازه کیتش در حد 5X8سانته.