سایت inpai قبلا این کارو کرده اینم لینکش که بنده به عنوان خبر گذاشتم منتها تو این تست از پاور huntkey استفاده شده که پاور پدر و مادر داری هست و شدیدا هم مایل هست با ایران کار کنه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شاید بشه با یه پاور 180 وات یا 230 وات خوب و با کیفیت خیلی کارا کرد ولی نکته اینجاست که به نظر شما تو ایران
پاور پدر و مادر دار با وات پایین پیدا میشه ؟؟؟
مثال عرض میکنم: شرکت x مثلا یه پاور میاره 14000 تومان 230 وات کیفیت عالی و قابل تحسین ولی این پاور شناسنامه جهانی نداره معلوم نیست سازندش کیه هیچ ریویویی ازش نیست فقط ما میتونیم تست کنیم نظر بدیم عالیه و همه برن بخرن وقتی تو ایران مشتری یه جنس زیاد میشه تجربه نشون میده تقلب میاد وسط
چون پدر و مادر این پاور سکرت هست دفعه بعد تاجر محترم میرن واسه سود بیشتر یه پاور ارزون تر پیدا میکنن شکل همون در میارن و بقیه قضایا!!!
حالا ما با اون توصیه قبلیمون کلی افرادو شهید میکنیم و تاجر محترم ( د.ز.د) رو پولدارتر!!!
من فقط میتونم یه چیز بگم اگه هر وقت یه تاجر رفت و یه پاور مثل هانت کی اورد و اسمشو تغییر نداد بله میشه
البته یه پیشنهاد هم دارم به آقای عمرانی:
شرکت گرین (آینده سیما) به دلیل تولید کننده بودن شرکت قوی ایی تو کشور محسوب میشه و عبور از گمرک بی در و پیکر ایران برای شرکت گریین بسیار راحت تر از ماست.
اگه مدیریت این شرکت قبول بکنه من پیشنهاد میکنم یه پاور 300 وات huntkey که قیمت 11.5 دلار در تیراژ 1000 تایی داره رو وارد کنن (و با توجه به قدرت عبور از گمرک فکر میکنم هر عدد بیشتر از 3 هزار الی 4 هزار تومان هزینه بر نداره ) و بدون تغییر نام این پاور پخشش رو به مجموعه ما بسپرن ما هم تعهد میکنیم با 500 تومان سود به دست مصرف کننده برسونیم ( گور بابای دلالان بی سواد بازار) از نظر فروش اینترنتی و اطلاع رسانی ما هم حرفهای زیادی داریم همه هم ما رو به کار درست قبول دارن فقط هم به مصرف کننده میفروشیم نه همکاران محترم دانشمند!!
با این حساب یه پاور با کیفیت عالی و 300 وات ریل و با قیمت حدودی 16 الی 18 هزار تومان در دسترس خواهد بود. ریویو این پاور تو لینک بالا هست هرکی هم اعتراض کرد با همین پاور همگی میکوبیم تو فرقش چون همه
حقوق مشتری حفظ میشه قیمت کیفیت خدمات در ضمن تو تستا نگا کنیین یارو با 230 وات 4890 بسته و کور آی 5 . :great: