پاسخ: نظر سنجی: مقایسه و بررسی فنی پاورهای 400 الی 450 وات موجود در بازار ایران توسط عصر شبکه
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
نکته بسیار جالب این بررسی، آنست که این مدل پاورها تقریبا برای اولین بار است که در دنیا مورد بررسی قرار می گیرند. همه ما تقریبا از برندهای فوق، Review های مختلفی را مشاهده نموده ایم ولی اکثر این بررسی ها متعلق به رده های High-End ایشان بوده است. برای خود بنده بسیار جالب است که ببینم این برندها در رده های پایین محصولات خود چه می کنند! آیا شاهد همان عملکردها و کیفیت قطعات داخلی هستیم؟
یکی از معضلات جامعه سخت افزاری جهانی این است که آنقدر محصولات High-End مورد ارزیابی قرار می گیرند که وقت و مجالی برای ارزیابی محصولات Low-End نمی ماند. حال آنکه همه ما می دانیم تقریبا حجم فروش محصولات Low-End صدها برابر محصولات High-End هر کمپانی است. از طرفی سیاست اغلب شرکتهای سخت افزاری در تجارت جهانی بر این نکته متمرکز شده است که محصولات High-End خود را به روشهای مختلف، آنقدر بزرگ جلوه می دهند ، که این گمان و ذهنیت برای محصولات رده پایینشان نیز (از طرف مصرف کنندگان) ایجاد شود.
ما اینجا به درستی یا نادرستی این سیاست ها کاری نداریم ولی مطمئنا این رقابت به شرطی ارزشمند است که بر پایه رفاقت شکل پذیرد و انشاا.. سعی می کنیم این بررسی را چنان با شکوه (به جرات برای اولین بار در دنیا از نظر پارامترهای تست) انجام دهیم ، که به یک مرجع مطمئن و کامل برای مصرف کنندگان محترم تبدیل شود .
با تقدیم احترام
پاسخ: نظر سنجی: مقایسه و بررسی فنی پاورهای 400 الی 450 وات موجود در بازار ایران توسط عصر شبکه
نقل قول:
با سلام
مثل اینکه به شباهت Thermaltake و AcBel باز اشاره شده ، من که امید جان گفتم این دو مثل همه هستن اگر قبلا با شک میگفتم الان میتونم قسم بخورم از نظر فنی یکی هستن ( کلیه خازن ها ، کل مدار و کلا همه چیز ) البته در دو مدلی که قرار بود برای برسی قرار بگیرند یعنی
COOLER MASTER RS-460-PCAP-A3 و
ACBEL PC7010 تنها کولر مستر یک Passive PFC بیشتر دارد که آن هم یک ترانس بیش بیشتر نیست پس میشه نتیجه گرفت کولر مستر همان AcBel است ( چون تولید شده AcBel هست ) البته شما شاید بگوید که باز هم کولر مستر درخواست تغییراتی رو از AcBel کرده اما باید بگم که خود AcBel از کولر مستر زرنگ تر هست و قبلا Passive PFC رو روی همین مدار گذاشته اگر به مشخصات محصولات در سایت تولید کننده مراجعه کنید خواهید دید که :
جالب اینه که لینک مربوط به دو محصول
COOLER MASTER RS-460-PCAR-A3 (WITHOUT PFC و
COOLER MASTER RS-460-PCAP-A3 (PASSIVE PFC دقیقا یکی هست و فقط در جدولی این دو رو از هم تفکیک کرده
و باز جالب آنکه اگر ماکزیمم خروجی را در جدول جمع کنید به مقدار 490 وات میرسید در صورتی که بر روی لیبیل خود پاور ذکر شده که توان این پاور 400 وات است و با جمع خروجی -12و +5 به مقدار 420 وات خواهید رسید و باز بر روی خود لیبیل نام RS-
460-PCAR-A3 زده شده یعنی به خریدار القا میشود که یک پاور 460 واتی خریداری میکند اما همان طور که گفته شد بر روی لیبل با دیدن مشخصات به این نتیجه میرسید که توان پاور 420 وات است و البته مطمئنا این مقدار لود 100% آن است تازه اگر 10 دقیقه پاور با این حال کار کند خدا عالم است چه بلایی سر آن پاور می آید آنوقت در سایت خود کولر مستر برای من خواننده القا میشود که پاور 490 واتی است به نظر شما برای چی ماکزیمم مقداری که یک پاور میتواند تحمل کند که عمرا نمیتواند ( به عینه دیدم توی همان 420 الی 30 خاموش شده ) در سایت درج میشه نتیجه گیری با شما ...
باز به انصاف ACBEL که حداقل در سایت خود درج کرده که خروجی پاور 420 وات است نه 490 وات در واقع در جدول یک ردیف باز کرده ( Ratedt Power) و خروجی را درست درج کرده .
در آخر باید بگویم هر نتیجه ای که از ACBEL بدست بیاد در واقع همان نتیحه ای هست که کولر مستر کسب میکرد و چه بهتر که خود تولید کننده پاور توی بررسی باشه چون با این کار بهتر میشه بقیه پاورها رو بررسی کرد همون طور که قبلا گفتم بهتره یکی از این دو در تست نباشن و شما شاکی شدین
با تشکر
دوست عزیزومحترم با سلام
واقعا طراحی مدارات الکترونیک اینقدرساده است که به راحتی با گزاشتن یک ترانس درمداراولیه میشود پاوررا PFCدارکردراستی دوست عزیزاگر محاسبه ای نداردمیشه یه80PLUSهم بگیم روش بگزارندیا شاید هم علم آنقدر پیشرفت کرده که با یکی کردن لیبل های روی پاور خود به خود مدارداخل تعویض میشود---ولی ای کاش به جای انتخاب محصولات صاحب نام ازپاورهایی که دربازاردرهمین رده قیمتی هستند وبه گفته اگثرفروشنده ها حتی ازگرین هم بهتر هستند مانند400REDMAXنیزدعوت به عمل می آمد...
باعرض تشکر
این نکته هم تو سایت سیلور استون دیدم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست عزیزومحترم با سلام
واقعا طراحی مدارات الکترونیک اینقدرساده است که به راحتی با گزاشتن یک ترانس درمداراولیه میشود پاوررا PFCدارکردراستی دوست عزیزاگر محاسبه ای نداردمیشه یه80PLUSهم بگیم روش بگزارندیا شاید هم علم آنقدر پیشرفت کرده که با یکی کردن لیبل های روی پاور خود به خود مدارداخل تعویض میشود---ولی ای کاش به جای انتخاب محصولات صاحب نام ازپاورهایی که دربازاردرهمین رده قیمتی هستند وبه گفته اگثرفروشنده ها حتی ازگرین هم بهتر هستند مانند400REDMAXنیزدعوت به عمل می آمد...
باعرض تشکر
دوست من سلام ..
موردی که علیرضا اشاره کرد کاملا درسته و اتفاقا به همین سادگی تنها با اضافه کردن یک قطعه میشه پاور را Passive PFC کرد. شما به صحبت علیرضا دقت نفرمودید و تنها اشاره کردید که " واقعا طراحی مدارات الکترونیک اینقدرساده است که به راحتی با گزاشتن یک ترانس درمداراولیه میشود پاوررا PFCدارکرد " دقیقا Passive PFC بهمین سادگی است. شاید برداشت شما Active بوده که آن بحث دیگری دارد.
در مورد خوب بودن پاور های ردمکس بنده نظری ندارم و قطعا به صحبت فروشنده های محترم هم نمی توان استناد کرد که چون گفته اند : " وبه گفته اگثرفروشنده ها حتی ازگرین هم بهتر هستند مانند400REDMAXنیزدعوت به عمل می آمد... " پس حتما پاور خوبی است. تنها نظر فنی است که می تواند مستند واقع شده و مورد استفاده قرار گیرد.
دوست عزیز ..
شما اگر تنها یک کاربر باشید و یا حتی از مسوولین مرتبط با برند RedMax باشید بنده از طرف وب سایت شهر سخت افزار این قول را به شما می دهم که بعد از این تست گروهی و با همکاری و مساعدت شرکت محترم اینده سیما و شخص آقای عمرانی یک عدد پاور Redmax را بررسی کرده و نتایج آن را منتشر می کنیم.
ممنون و موفق باشید ..
پیام جان از نظر هزینه هم داشتن یا نداشتن active هزینه داره . ولی خوب مثل گذاشتن یک خازن تو برد به همین راحتی هم نیست .
با سلام
نقل قول:
برای اینکه سوء تفاهمی برای کاربران ایجاد نشه اگه میشه شباهت ها و تفاوت هایی که این دو تا پاور AcBEL و کولر مستر دارند را بنویسید .
نقل قول:
دوست عزیزومحترم با سلام
باعرض تشکر
خیلی سخته به نظرتون ( به فکر اینم که من هم یه برند تاسیس کنم :lol: )
به همین سادگی
در ضمن توجه کنید که روی لیبل گفته شده من 401 وات هستم :whistle:
واقعاً متاسفم برای شرکت های سخت افزاری که با ساختن آی دی های مختلف سعی در گمراهی کاربران دارند .
در صورت تکرار ، آی دی های اصلی این افراد هم بسته خواهد شد . در صورتی که مایل به یک بحث علمی هستید با معرفی خود از جانب شرکت مربوطه اقدام به بحث نمایید .
انجمن محیط کل کل شرکت های مختلف نیست . اگه شهر سخت افزار از برنامه ای با عنوان تست گروهی پشتیبانی میکنه صرفاً به خاطر یک بررسی علمی و تخصصی هست نه ایجاد محیط لازم برای کل کل غیر علمی شرکت های سخت افزاری .
پی نوشت : برای اینکه گمراهی برای کاربران ایجاد نشه : hadi_15410 به عنوان نماینده دریا کامپیوتر و J.Omrani به عنوان شرکت آینده سیما هستند .
موفق باشید
شـــهـــریــار :give_rose:
این فوق العاده می تونه باشه و ایا در اداره استاندارد قوانینی برای تعیین پاور استاندارد وجود دارد؟
هیچ کدام از شرکت ها سازنده پاور نیستند و فقط وارد کننده یک محصول هستند در زمینه پاور های رده پایین این انتخاب و Round up تنها برای این منظور هست که کیفیت محصولاتی که در بیرون از ایران و در داخل ایران هست بررسی می شود و الا هر شرکتی دارای یک پاور فوق العاده است در رده توانی مختلفی هست
این بررسی ها برای افرادی که تخصصی هستند استفاده بهینه و برای خواننده جذابیت دارد حال اگر پاور اول و یااخر شود ممکن هست در کل تنها 100 عدد از فروش خود در کل کشور کم شود و این تعداد و رقم فکر نکنم برای شرکت ها زیاد باشد
حال اینکه یک پاور مانند یک پاور دیگر است یا دارای تفاوت هایی هست در کارایی تفاوت ها نهایتا 10 تا 15 درصد هست که این میزان زیاد نیست چیزی که باید مقایسه بشه تعداد خرابی ها برگشتی پاور با توجه به اوضاع برقی ایران است که این موضوع مقایسه نمی شود
از شرکت ها این خواهش و تقاضا رو دارم که از قبل پیش بینی نکنند برای اینکه این پاور ها تست بشود مقدار زیادی هزینه خواهد شد و مقدار بیشتر از اون وقت برای این کار صرف خواهد شد و این رو باید توجه داشت که بعد از تست صحبت این موضوع پیش نیاید که چون در شرکت فلان بود فلان پاور اول شد
تمامی پاور ها در شرایط یکسان تست شده و دستگاه ها هم در صورتی که تنظیم نباشند برای تمامی پاور ها به صورت یکسان هستند
من به عنوان یک عضو کوچک شهر سخت افزار تقاضا دارم برای یک تست دوستی های چند ساله که بیشتر از این حرفا ارزش دارد رو زیر سوال نبرید
با تشکر
SSA MEMBER
نقل قول:
این فوق العاده می تونه باشه و ایا در اداره استاندارد قوانینی برای تعیین پاور استاندارد وجود دارد؟
هیچ کدام از شرکت ها سازنده پاور نیستند و فقط وارد کننده یک محصول هستند در زمینه پاور های رده پایین این انتخاب و Round up تنها برای این منظور هست که کیفیت محصولاتی که در بیرون از ایران و در داخل ایران هست بررسی می شود و الا هر شرکتی دارای یک پاور فوق العاده است در رده توانی مختلفی هست
این بررسی ها برای افرادی که تخصصی هستند استفاده بهینه و برای خواننده جذابیت دارد حال اگر پاور اول و یااخر شود ممکن هست در کل تنها 100 عدد از فروش خود در کل کشور کم شود و این تعداد و رقم فکر نکنم برای شرکت ها زیاد باشد
حال اینکه یک پاور مانند یک پاور دیگر است یا دارای تفاوت هایی هست در کارایی تفاوت ها نهایتا 10 تا 15 درصد هست که این میزان زیاد نیست چیزی که باید مقایسه بشه تعداد خرابی ها برگشتی پاور با توجه به اوضاع برقی ایران است که این موضوع مقایسه نمی شود
از شرکت ها این خواهش و تقاضا رو دارم که از قبل پیش بینی نکنند برای اینکه این پاور ها تست بشود مقدار زیادی هزینه خواهد شد و مقدار بیشتر از اون وقت برای این کار صرف خواهد شد و این رو باید توجه داشت که بعد از تست صحبت این موضوع پیش نیاید که چون در شرکت فلان بود فلان پاور اول شد
تمامی پاور ها در شرایط یکسان تست شده و دستگاه ها هم در صورتی که تنظیم نباشند برای تمامی پاور ها به صورت یکسان هستند
من به عنوان یک عضو کوچک شهر سخت افزار تقاضا دارم برای یک تست دوستی های چند ساله که بیشتر از این حرفا ارزش دارد رو زیر سوال نبرید
با تشکر
SSA MEMBER
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
معین جان؛
سلام،
ایده بسیار خوبی است. انشاا.. سعی می کنم از دوستان عزیزمان در آزمایشگاه مرکز محترم تحقیقات انفورماتیک، جهت نظارت بر این بررسی دعوت به عمل آورم.
با تقدیم احترام
سلام خدمت همه دوستان
وقتی دیدم قرار بازم تو ایران یه همچین تستایی گرفته بشه خیلی خوشحال شدم بعلاوه اینکه دو تا برند مورد علاقه من ENERMAX و مخصوصا COOLER MASTER (اینو جلو جلو گفتم که بد مشکلی پیش نیاد چون مثل اینکه تو این تاپیک متاسفانه یه سری بهم شک دارن) هم تو این بررسی قرار شرکت کنن اما بد که دیدم دریا کامپیوتر انصراف داده قضیه فرق کرد وکاش شرکت می کرد حالا اینکه چرا نمیخواند شرکت کنن باید خودشون بگن اما واقعا دلیل نمیشه که خود برند کولر مستر بره زیر سوال و این واقعا بی انصافیه و یه چندتا نکته و سوال هستش که خدمت دوستان عرض می کنم .