پاسخ: نظر سنجی: مقایسه و بررسی فنی پاورهای 400 الی 450 وات موجود در بازار ایران توسط عصر شبکه
نقل قول:
با توجه به رنج قیمت آقای عمرانی لطفاً Antec را هم اضافه کنید . این هم لیست پیشنهادی من هست برای برند ها :
GREEN - CoolerMaster - ENERMAX - SilverStone - Antec
هر چند واقعاً جای AcBel این شکلی خالی میشه ولی با توجه به محدود کردن به 5 تا این پیشنهاد من هست . :give_rose:
باسلام
دوستان لطفا به این نکته نیز توجه نمایید
" اعتبار شرکتهای حاضر در بررسی" (از منظر پشتیبانی، ثبات قیمت، تداول در عرضه، گستردگی پخش و...)
تا در نهایت اگر دو سال دیگر کسی از یک شهرستان این بررسی را خواند، برایش کاربرد داشته باشد. با این تفاسیر آیا می توان شرکتی مثل آسمان رایانه را فدای ... نمود؟
:give_rose:
پاسخ: نظر سنجی: مقایسه و بررسی فنی پاورهای 400 الی 450 وات موجود در بازار ایران توسط عصر شبکه
نقل قول:
با توجه به رنج قیمت آقای عمرانی لطفاً Antec را هم اضافه کنید . این هم لیست پیشنهادی من هست برای برند ها :
GREEN - CoolerMaster - ENERMAX - SilverStone - Antec
هر چند واقعاً جای AcBel این شکلی خالی میشه ولی با توجه به محدود کردن به 5 تا این پیشنهاد من هست . :give_rose:
شهریار جان
این درجههای منو ازم بگیر ، از فروم بنم کن ولی AcBel رو از این ریویو برندار :lol::Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
بعد از شوخی ، بنده تا بحال از محصولات گرین استفاده نکردم ، چون توی این سالهای اخیر از ACBel خیلی راضی بودم
و از طرفی از برخورد و منش آقای مهندس در محیط مجازی خیلی خوشم اومده و بدنبال این هستم که اگر تو این ریویوها که در رنج خرید معمول بنده هستش گرین بدرخشه اونو جایگزین AcBel کنم
به عنوان یک رای با حذف AcBel مخالفم ولی باز هر جور شرایط ایجاب میکنه عمل بفرمائید :give_rose:
نقل قول:
باسلام
دوستان لطفا به این نکته نیز توجه نمایید
" اعتبار شرکتهای حاضر در بررسی" (از منظر پشتیبانی، ثبات قیمت، تداول در عرضه، گستردگی پخش و...)
تا در نهایت اگر دو سال دیگر کسی از یک شهرستان این بررسی را خواند، برایش کاربرد داشته باشد. با این تفاسیر آیا می توان شرکتی مثل آسمان رایانه را فدای ... نمود؟
:give_rose:
دوست عزیز مهم این موضوع نیست که شرکتی زیر سوال بره یا اینکه شرکتی بالا بره مهم اینه که پاوری انتخاب بشه که توانایی بالا و کارایی بالا داشته باشه
در صورتی که شما می گید هیچ پاور به جز پاور گرین به راحتی در شهرستان ها قابل تهیه نیست چون هیچ کدام از شرکت های که اسمشون در انتخاب برای این تست ها هست دارای نماینده قوی نیستند به جز شرکت اینده سیما و تا 2 سال دیگر جایگزین های دیگری ارائه خواهد شد
بنده با حذف AcBel موافق نیستم همون طوری که گفتم به دلیل خواست ریوو کننده به 5 تا هست .
جناب عمرانی امکانش هست که 6 تاش کنیم تا یک Round-Up کامل را توی ایران بتونیم برگزار کنیم ؟
من برام مهم نیست آنتک باشه یا نه ولی مصر هستم sesonic 330 باشه قول میدم اول هم بشه
نقل قول:
دوست عزیز مهم این موضوع نیست که شرکتی زیر سوال بره یا اینکه شرکتی بالا بره مهم اینه که پاوری انتخاب بشه که توانایی بالا و کارایی بالا داشته باشه
در صورتی که شما می گید هیچ پاور به جز پاور گرین به راحتی در شهرستان ها قابل تهیه نیست چون هیچ کدام از شرکت های که اسمشون در انتخاب برای این تست ها هست دارای نماینده قوی نیستند به جز شرکت اینده سیما و تا 2 سال دیگر جایگزین های دیگری ارائه خواهد شد
دقیقا نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید ؟ دلیلی برای این حرف داری ؟:1. (27):
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
- تصمیم گیرنده اصلی در این زمینه، فقط دوهفته نامه محترم عصر شبکه و جناب آقای پناهی است. بنده صرفا نظرات نهایی شما عزیزان را به ایشان منتقل و مطمئنا از آن دفاع خواهم نمود.
- افزایش تعداد پاورها در تست گروهی (با توجه به محدودیت تعداد صفحات چاپ به 16 صفحه) منجر به خلاصه سازی بررسی خواهد شد و تبعا از کیفیت آن ، کاسته خواهد شد. (جالب است بدانید که نظر جناب آقای پناهی در ابتدای امر، فقط برروی چهار شرکت کننده بود. چرا که برنامه های جدیدتری مثل کالبد شکافی پاورها برای این بررسی در نظر گرفته بودند که البته امیدوارم با پنج شرکت کننده نیز ، شرایط این امر مهیا شود)
با تقدیم احترام
مهندس مثل پارسال از هر شرکت یک نماینده دعوت میکنید ؟ . قبل از تست پاورها رو باز میکنید که مدل ارائه شده با واتاژی که لیبل خورده مطابقت داشته باشد .
نقل قول:
مهندس مثل پارسال از هر شرکت یک نماینده دعوت میکنید ؟ . قبل از تست پاورها رو باز میکنید که مدل ارائه شده با واتاژی که لیبل خورده مطابقت داشته باشد .
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امید جان؛
سلام،
مطمئنا همینطور خواهد بود تا خدای ناکرده سوءتفاهمی پیش نیاید. ( به همین منظور بنده تمامی پاورهای این برندها را ظرف چند روز گذشته از بازار خریداری نموده ام) ضمن اینکه همچون سری قبل، پاور گرین را جمعی از حاضرین در تست ، خودشان از بازار تهیه خواهند نمود.
با تقدیم احترام
مهندس اگر با شرکت ها تماس میگرفتید همراه با نمایندشون پاور مورد نظر خودشون رو میفرستند بهتر بود .