این فوق العاده می تونه باشه و ایا در اداره استاندارد قوانینی برای تعیین پاور استاندارد وجود دارد؟
هیچ کدام از شرکت ها سازنده پاور نیستند و فقط وارد کننده یک محصول هستند در زمینه پاور های رده پایین این انتخاب و Round up تنها برای این منظور هست که کیفیت محصولاتی که در بیرون از ایران و در داخل ایران هست بررسی می شود و الا هر شرکتی دارای یک پاور فوق العاده است در رده توانی مختلفی هست
این بررسی ها برای افرادی که تخصصی هستند استفاده بهینه و برای خواننده جذابیت دارد حال اگر پاور اول و یااخر شود ممکن هست در کل تنها 100 عدد از فروش خود در کل کشور کم شود و این تعداد و رقم فکر نکنم برای شرکت ها زیاد باشد
حال اینکه یک پاور مانند یک پاور دیگر است یا دارای تفاوت هایی هست در کارایی تفاوت ها نهایتا 10 تا 15 درصد هست که این میزان زیاد نیست چیزی که باید مقایسه بشه تعداد خرابی ها برگشتی پاور با توجه به اوضاع برقی ایران است که این موضوع مقایسه نمی شود
از شرکت ها این خواهش و تقاضا رو دارم که از قبل پیش بینی نکنند برای اینکه این پاور ها تست بشود مقدار زیادی هزینه خواهد شد و مقدار بیشتر از اون وقت برای این کار صرف خواهد شد و این رو باید توجه داشت که بعد از تست صحبت این موضوع پیش نیاید که چون در شرکت فلان بود فلان پاور اول شد
تمامی پاور ها در شرایط یکسان تست شده و دستگاه ها هم در صورتی که تنظیم نباشند برای تمامی پاور ها به صورت یکسان هستند
من به عنوان یک عضو کوچک شهر سخت افزار تقاضا دارم برای یک تست دوستی های چند ساله که بیشتر از این حرفا ارزش دارد رو زیر سوال نبرید
با تشکر
SSA MEMBER

Bookmarks