پاسخ: نصب 3 فن بر روی درب کیس
نقل قول:
همونطور که جناب امید عزیز کامل توضیح دادن بله، باید مقدارهوایی که وارد میشه از خروجی بیشتر باشه (جریان هوای مثبت) یک فن برای خروجی کافی هست(البته اندازه اش هم مهمه) فن پاور هم همین کار رو میکنه
هر سه فن هم اندازه هستن.
پاور رو هم که عرض کردم خدمتتون....
نقل قول:
اگه اون دوتا فنی رو که روی در کیس کنار هم هستن هردوتاشونو بادبزن انتخاب کنم و پشتی هم تخلیه, مشکل حله؟؟؟؟
آخه خبات هم فرمودن باید فن های بادبزن بیشتر از خروجی باشه!
پس دوتا کنار هم و بادبزن مشکلی نداره؟
خیرمشکلی نیست .
همونطوری که گفتم نصبش کردم.
راستی , بازم دمای پردازنده رو 255 درجه نشون میده!!!!!
مشکل از کجاست که hwmonitor داره آمار اشتباهی میده ؟؟؟
- - - Updated - - -
یادم رفت بگم- مطالبی رو که درباره پاور به خبات کریمی نوشته بودم خوندین؟؟؟
مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟
نقل قول:
همونطوری که گفتم نصبش کردم.
راستی , بازم دمای پردازنده رو 255 درجه نشون میده!!!!!
مشکل از کجاست که hwmonitor داره آمار اشتباهی میده ؟؟؟
- - - Updated - - -
یادم رفت بگم- مطالبی رو که درباره پاور به خبات کریمی نوشته بودم خوندین؟؟؟
مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟
این دما که نشون میده خطا در خواندن سنسور هست .
نقل قول:
این دما که نشون میده خطا در خواندن سنسور هست .
ممنون
و نظرتون در مورد پاور؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ممنون
و نظرتون در مورد پاور؟؟؟؟؟؟
درجه حرارت پاور به حدی برسه فنش روشن میشه . پس جای نگرانی نیست .
نقل قول:
درجه حرارت پاور به حدی برسه فنش روشن میشه . پس جای نگرانی نیست .
آخه توی راهنماش راجع به درجه حرارتش چیزی ننوشته.
فقط راجع به درصد کاری که ازش میکشی نوشته. تا 30 درصد کار نمیکنه و بیشتر ازون کار میکنه.
نقل قول:
آخه توی راهنماش راجع به درجه حرارتش چیزی ننوشته.
فقط راجع به درصد کاری که ازش میکشی نوشته. تا 30 درصد کار نمیکنه و بیشتر ازون کار میکنه.
خوب مصرف سیستم شما در حال حاضر زیر 300 وات باید باشه . به خاطر همین فشاری به پاور نمیاد که فنها روشن بشه .
نقل قول:
همونطور که جناب امید عزیز کامل توضیح دادن بله، باید مقدارهوایی که وارد میشه از خروجی بیشتر باشه (جریان هوای مثبت) یک فن برای خروجی کافی هست(البته اندازه اش هم مهمه) فن پاور هم همین کار رو میکنه
جناب کریمی عزیز سوالی برای من پیش اومده. تا اونجایی که من شنیدم همیشه گفته شده بهتره جریان هوای منفی در کیس به وجود بیاریم و نه مثبت.به عنوان مثال می تونید به این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از سایت سخت افزار و وبلاگ ایران پی سی مراجعه کنید.
نقل قول:
جناب کریمی عزیز سوالی برای من پیش اومده. تا اونجایی که من شنیدم همیشه گفته شده بهتره جریان هوای منفی در کیس به وجود بیاریم و نه مثبت.به عنوان مثال می تونید به این
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از سایت سخت افزار مراجعه کنید.
باید فشار هوای ورودی بیشتر از خروجی باشه تا بیشتر با قطعات و اجزای داخل کیس در تماس باشه و گرما رو جذب کنه، البته این مسئله در مورد همه کیس ها و با هر تعداد فن صدق نمیکنه اما بصورت کلی بهتر هست که تعداد فنهای ورودی بیشتر از خروجی باشه
این مسئله با ورود پارامترهای دیگه ای از جمله صدا و گرد و غبار متفاوت هست