پاسخ: معرفی و بحث پیرامون کیس های مگنوم2 و اربیت (Magnum2 - Orbit)
نقل قول:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از اظهار نظر شما سپاسگزارم.
- کلید ریست در کلیه محصولات جدید یا حذف شده و یا در بدترین و غیر قابل دسترس ترین نقاط در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال خیلی از کاربران محترم، بدون نگاه به پنل جلوی کیس اقدام به استفاده از کلید ON/OFF می کنند که ممکن است به اشتباه از کلید RESET استفاده نماید.
- این جملات یک طرح است و ارتباطی با کیفیت کیس ندارد. ممکن است شما ان را بپسندید و ممکن است نپسندید.
- در مورد رنگ قرمز فن هم اشاره کنم که کیس های جدید معمولا از ترکیب رنگ قرمز استفاده می کنند.
- اگر به عکس ذیل توجه فرمایید، یک کارت GTX280 به راحتی برروی این اسکلت نصب شده است.
در پایان مجددا از اظهار لطف و نقطه نظرات شما سپاسگزارم.
با تقدیم احترام
با تشکر از پاسخ شما ،
در مورد رنگ درست می فرمایید ، ولی از یک رنگ بسیار کم نور استفاده می شود نه دیگه ایقدر ... :1. (23):
در مورد کارت، من این مشکل رو بروی کارت GTX 260 AMp zotac داشتم که متاسفانه کابل برق باید از قسمت پشت کارت وصل شود و با جنگ و دعوا توانستم کابل رو به گرافیک متصل کنم ، در عکسی که قرار دادید کابل برق از کنار می باشد و مشکلی ندارد ،
نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما ،
در مورد رنگ درست می فرمایید ، ولی از یک رنگ بسیار کم نور استفاده می شود نه دیگه ایقدر نورش رو زیاد کنید :1. (23):
در مورد کارت، من این مشکل رو بروی کارت GTX 260 AMp zotac داشتم که متاسفانه کابل برق باید از قسمت پشت کارت وصل شود و با جنگ و دعوا توانستم جاش بدم ، در عکسی که قرار دادید کابل برق از کنار می باشد و مشکلی ندارد ،
حتما نمای کارت گرافیک GTX 260 AMp zotac را درگوگل سرچ کنید
آیا کانکتورهای برق پاور از پشت متصل می شوند؟
در مورد نور ال ای دی کلید جلو، اگر شما یک عدد از این کیس مگنوم2 اسمبل کرده بودید متوجه میشدید که تصویر قرار داده شده توسط آقای عمرانی فقط یک طرح گرافیکی است ودر نمونه اصلی میزان نور این ال ای دی ملایم وکم است
نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما ،
در مورد رنگ درست می فرمایید ، ولی از یک رنگ بسیار کم نور استفاده می شود نه دیگه ایقدر ... :1. (23):
در مورد کارت، من این مشکل رو بروی کارت GTX 260 AMp zotac داشتم که متاسفانه کابل برق باید از قسمت پشت کارت وصل شود و با جنگ و دعوا توانستم کابل رو به گرافیک متصل کنم ، در عکسی که قرار دادید کابل برق از کنار می باشد و مشکلی ندارد ،
دوست خوب من؛
سلام،
لطفا یک تصویر از مشکل مورد اشاره برای بنده قرار دهید. اگر اینگونه باشد، کل کیس مگنوم 2 شما را تعویض خواهم نمود.
لیست کامل لینک های انواع کارتهای سری 260 کمپانی Zotac به شرح ذیل است.شاید بنده اشتباه کرده باشم ولی متاسفانه کارتی با ویژگی (محل اتصال کابل برق از پشت کارت) مورد اشاره شما نیافتم. لطفا پیگیری فرمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم نمایی از روشن شدن LED پنل جلو و محل کلید RESET:
با تقدیم احترام
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
لطفا یک تصویر از مشکل مورد اشاره برای بنده قرار دهید. اگر اینگونه باشد، کل کیس مگنوم 2 شما را تعویض خواهم نمود.
با تقدیم احترام
سیستم برای مشتری بسته شده و رفته ، در اولین فرصت اگر تونستم عکس میگیرم
نقل قول:
حتما نمای کارت گرافیک
GTX 260 AMp zotac را درگوگل سرچ کنید
آیا کانکتورهای برق پاور از پشت متصل می شوند؟
در مورد نور ال ای دی کلید جلو، اگر شما یک عدد از این کیس مگنوم2 اسمبل کرده بودید متوجه میشدید که تصویر قرار داده شده توسط آقای عمرانی فقط یک طرح گرافیکی است ودر نمونه اصلی میزان نور این ال ای دی ملایم وکم است
کارت هایی که شرکت سولاریس وارد کرده برقشون از پشت به کارت وصل میشه .
در مورد قرمزی هم به هیچ عنوان نورش کم نیست ، تا به امروز هم 2 عدد از این کیس ها خریداری و اسمبل شده است . و در شب یه پا جشن و اتیش بازیه !!
والا هروقت یه بچه کوچیک میاد خونه ما در عذابیم که یه وقت از سر کنجکاوی این کلید رو نزنه
در مورد نور فنش که به نظر من مناسبه حالا شما هم چه گیر بنی اسرائیلی میدی من خودم کسی میشناسم که به خاطر همین فن قرمز رفته بالای 150 هزار تومان داده کیس حالا شما میگی چرا ، قرمز حداقل توی بحث کیس مودینگ یه رنگ مناسبه در ضمن مگه 4 تا led چقدر نور داره که شما ازش ناراحتی و مگر وقتی میخواهید از کیس استفاده کنید در تاریکی استفاده میکنید همین داشتن نور قرمز توی این رده قیمتی جاش خالی بود و اینکه نور زیبایی داره به قول یکی از بچه ها نور آبی دیگه خز شده
در مورد اندازه شما توی این رده قیمتی کیسی میشناسی که اندازش از این بیشتر باشه و تمامی پرتها رو داشته باشه در ضمن تولید کننده کارت گرافیک کارت رو تولید میکه کاری نداره به این که کی میخواد به کجا وارد کنه به هر حال توی سایت خود زوداک که چنین کارتی وجود نداره
اقا من میخوام مگنوم2 رو بخرم.بعد یه کیس در پیت به اسم6c29 دارم!!!اینو میشه جایی ابش کرد؟؟؟