معرفی و بحث پیرامون کیس Infinity گرین (این تاپیک پس از دو ماه به تاپیک GREEN منتقل خواهد شد)

Printable View

Show 40 post(s) from this thread on one page
  • 03-11-09, 02:38
    JEskandari
    پاسخ: معرفی و بحث پیرامون کیس Infinity گرین (این تاپیک پس از دو ماه به تاپیک GREEN منتقل خواهد شد)
    جناب مهندس عمرانی واقعا کیس خوبی و باید عرض کنم بالاخره در بین کیس های این رنج شما جای یک کیس بدون درب در قسمت جلو خالی بودش. حقیقتش به نظر من درب جلو تنها به معنی مزاحمت هستش ( حد اقل توی کیس تونیک 3 که در حال حاضر من دارم اینطوره)
    اما یک پیشنهاد داشتم اگر برای شما این امکان وجود داشت که این کیس را بدون کاور شفاف تهیه کنید دیگر از همه نظر غیر قابل رقابت میشد وچون که تمام کیس هایی که این کاور شفاف را دارند یک مشکل کوچک دارند و ان هم افتادن لک روی این کاور است که به راحتی تمیز نمیشه.
  • 03-11-09, 10:30
    J.Omrani
    پاسخ: معرفی و بحث پیرامون کیس Infinity گرین (این تاپیک پس از دو ماه به تاپیک GREEN منتقل خواهد شد)
    نقل قول:

ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    جناب مهندس عمرانی واقعا کیس خوبی و باید عرض کنم بالاخره در بین کیس های این رنج شما جای یک کیس بدون درب در قسمت جلو خالی بودش. حقیقتش به نظر من درب جلو تنها به معنی مزاحمت هستش ( حد اقل توی کیس تونیک 3 که در حال حاضر من دارم اینطوره)
    اما یک پیشنهاد داشتم اگر برای شما این امکان وجود داشت که این کیس را بدون کاور شفاف تهیه کنید دیگر از همه نظر غیر قابل رقابت میشد وچون که تمام کیس هایی که این کاور شفاف را دارند یک مشکل کوچک دارند و ان هم افتادن لک روی این کاور است که به راحتی تمیز نمیشه.

به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
    دوست خوب من؛
    سلام،
    ابتدا از لطف شما سپاسگزارم. انشاا.. به زودی شاهد طرح های جدیدتری از این اسکلت خواهید بود که در وقت مقتضی ، نتایج کار را باطلاع شما عزیزان خواهم رساند.
    ولی همانطور که پیشتر قول داده بودم، اسکلت جدید کیس گرین نیز در نمایشگاه الکامپ تهران رو نمایی خواهد شد که توجه شما را به برخی تصاویر این اسکلت جلب می نمایم:

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]

لطفا به کابل کشی داخل این کیس توجه فرمایید.(پنج عدد هارد، و یک کارت HD4870)
    آیا کابل اضافه ای مشاهده می فرمایید؟

نکته حائز اهمیت این اسکلت جدید که فعلا با دو نوع پنل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و Magnum2 عرضه خواهد شد، قیمت بسیار مناسب آن است. کیس مگنوم2 با قیمت 41.000 تومان (حداکثر قیمت در نمایندگی های گرین) به همراه دو فن 12 که یکی از این دو فن دارای LED قرمز است و کیس اربیت با قیمت 58.000 تومان (حداکثر قیمت در نمایندگی های گرین) به همراه سه فن 12 که یکی از این سه فن دارای LED قرمز است و دارای پنل کنترل هوشمند دور فن ها و میزان حرارت و... و پورت E-SATA می باشد.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    نمای پنل کیس اربیت ................................................... .......................................... نمای پنل کیس مگنوم2

با تقدیم احترام
  • 03-11-09, 11:44
    arash79
    سلام
    جناب عمراني ، ايكاش عكس پنل جلوي كيس رو هم قرار ميدادين.
  • 08-12-09, 01:08
    Moein
    با سلام

یک ریویو کامل از کیس INFINITY که تنها با نمونه ارائه شده در بازار ایران چند تفاوت جزئی دارد

با تشکر SSA MEMBER
  • 08-12-09, 09:27
    J.Omrani
    نقل قول:

ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
    با سلام
    یک ریویو کامل از کیس INFINITY که تنها با نمونه ارائه شده در بازار ایران چند تفاوت جزئی دارد
    با تشکر SSA MEMBER

به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

معین جان؛
    سلام،

انشاا.. این مدل کیس PC-K58 کمپانی Lancool نیز به زودی توسط GREEN با نام Dragon و با قیمتی در حدود 85.000 تومان عرضه خواهد شد. تفاوتهای عمده مدل Dragon با Infinity شامل موارد ذیل است:

- کیس Infinity دارای کاور بغل Acrylic (اصطلاحا شیشه ای) است ولی کیس Dragon دارای کاور بغل معمولی است.
    - کیس Infinity دارای چهار عدد فن (3 عدد 14 سانتی متری با نور آبی و یک عدد 12 سانتی متری) است ولی کیس Dragon فقط دارای دو عدد فن ( یک عدد 14 سانتی متری با نور قرمز و یک عدد 12 سانتی متری) است.

انشاا.. به زودی مشخصات کامل کیس Dragon را در سایت گرین مشاهده خواهید فرمود.

با تقدیم احترام
  • Show 40 post(s) from this thread on one page
    صفحه 2 از 2 ابتداابتدا 12