پاسخ: محاسبه زیاد گرین برای کارت گرافیک های Nvidia
نقل قول:
دقیقا کار پروتکشن همینه که اجازه صدمه زدن به قطعات را نده و پاور را خاموش کنه
اگر از برند خوب ، مدل مناسب خرید فرمودید میتونید اطمینان داشته باشید که که به قطعاتتون لطمه ای وارد نمیشه
برای این میگم مدل مناسب از برند خوب چون معمولا برندهای معروف پاورهای آشغال هم میسازند که پروتکشن ، بازده و ....... در اون مدلها کلا تعطیله
پینوشت : این مسیری که شما الان دارید طی میکنید و اطلاعاتتون را در مورد پاورها بالا میبرید بنده سالها پیش رفتم و اگر سعی میکنم توضیحاتم مفصل باشه صرفا به دلیل انتقال تجربه است
پس گمان نکنید که میخواهم اطلاعات شما را زیر سئوال ببرم یا اینکه از شرکت گرین دفاع کنم
خود من در گذشته نه چندان دور از منتقدین پروپا قرص این شرکت بودم و معمولا از پاورهای شرکتهای دیگه در پیشنهاداتم استفاده میکنم
در ضمن از افرادی مانند شما که به صورت عمقی به مسائل میپردازند خیلی خوشم میاد و هر کمکی که از دستم بر بیاد براشون انجام میدم :give_rose:
پاور که عرض کردم Green GP530A-EU که پروتکشن رو داره
اندازه وات 560 عادی تو سایت گرین مشخص نشده ولی 6870 طبق جدول مصرفی گرین و با توجه به بقیه قطعاتم مشکلی نداره ولی تنها مشکلم یک کابل برق کم دارم که باید تبدیل استفاده کنم
که فکر کنم در این صورت از شاخه +5V و 3.3V استفاده میشه
و امکان ضرر هم هست ولی با توجه به پروتکشن فکر کنم خیالم باید راحت باشه
الان یا باید از تبدیل استفاده کنم و یا پاوری که یک ماه نشده خریدم رو زیر قیمت بدهم بره و یه 635 بگیرم که اینطوری خیلی ضرر میکنم.
نقل قول:
پاور که عرض کردم Green GP530A-EU که پروتکشن رو داره
اندازه وات 560 عادی تو سایت گرین مشخص نشده ولی 6870 طبق جدول مصرفی گرین و با توجه به بقیه قطعاتم مشکلی نداره ولی تنها مشکلم یک کابل برق کم دارم که باید تبدیل استفاده کنم
که فکر کنم در این صورت از شاخه +5V و 3.3V استفاده میشه
و امکان ضرر هم هست ولی با توجه به پروتکشن فکر کنم خیالم باید راحت باشه
الان یا باید از تبدیل استفاده کنم و یا پاوری که یک ماه نشده خریدم رو زیر قیمت بدهم بره و یه 635 بگیرم که اینطوری خیلی ضرر میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانگونه که در تصویر مشاهده میفرمائید کابل تبدیل فقط از برق 12 ولت استفاده میکنه ( سیمهای قهوهای و مشکی هر دو گراند هستند )
با گرافیک 6870 اگر از این تبدیل استفاده بفرمائید مشکلی برای کارت یا سیستمتون بوجود نمیاد
با خیال راحت از سیستمتون لذت ببرید
نقل قول:
همانگونه که در تصویر مشاهده میفرمائید کابل تبدیل فقط از برق 12 ولت استفاده میکنه ( سیمهای قهوهای و مشکی هر دو گراند هستند )
با گرافیک 6870 اگر از این تبدیل استفاده بفرمائید مشکلی برای کارت یا سیستمتون بوجود نمیاد
با خیال راحت از سیستمتون لذت ببرید
کارتهای SAPPHIRE به جای دو تا 4 پین از یه دونه استفاده میکنند
این مشکل ایجاد نمیکنه؟
نقل قول:
کارتهای SAPPHIRE به جای دو تا 4 پین از یه دونه استفاده میکنند
این مشکل ایجاد نمیکنه؟
با پاور و گرافیک شما خیر مشکلی ایجاد نمیکنه
این رابطهای 2 فیشه برای گرافیکهای پر مصرف یا پاورهائی که سیمهای نازک دارند استفاده میشن که بار مصرف بین 2 شاخه پخش شده و باعث داغ شدن سیمهای پاور نشه
نقل قول:
با پاور و گرافیک شما خیر مشکلی ایجاد نمیکنه
این رابطهای 2 فیشه برای گرافیکهای پر مصرف یا پاورهائی که سیمهای نازک دارند استفاده میشن که بار مصرف بین 2 شاخه پخش شده و باعث داغ شدن سیمهای پاور نشه
ببخشید باز مزاحم شدم
الان 6870 رو گرفتم و میخواستم بدونم تا چقدر کمتر از 12 ولت در شاخه 12 ولت میشه توی لود 100% سی پی و گرافیک رو منطقی دونست؟
شرایط رو هم حداقل سه سال استفاده از سیستم + روزی 12 ساعت
استفاده در لود های 100% هم نهایت در ماه 40 ساعت
الان با برنامه OCCTPT3.1.0 تو فشار به پاور حدود 90%اش شاخه 12 ولتم روی 11.9 بود و حدود 3% اش روی 11.8 ولی از 11.8 پایینتر نیامد.
مادربوردم هم p8z68 v pro هست که فکر میکنم عدد پرت نمیده ولی با این حال اگه وضعیت حساس هست برم یک ولت متر تهیه کم و دوباره اندازه بگیرم
البته تو بازی ها حتی کرایسس 2 ثابت رو 12 میموند.
دوستانی که تجربه دارند در این زمینه لطفاً راهنمایی کنند میتونم این پاور رو چند سال نگه دارم؟ آسیبی به سخت افزارم نمیرسونه؟
تا چه حد مجازم؟ اگه کمی اورکلاکم رو بیشتر کنم 50% رو 11.9 میشه و 50% رو 111.8 ولی بازم از 11.8 پایینتر نمیاد