برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط redmax.sp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود مجدد . جسارت می کنم و مجدد پست می دم و در بحث شما اساتید شرکت می کنم.
در رابطه با جمله ای که های لایت کردم :
ATX 12V V2.01:
Increased +12 VDC output capability
System components that use 12V are continuing to increase in power. In cases where
expected current requirements is greater than 18A a second 12 V rail should be made
available. ATX12V power supplies should be designed to accommodate these increased
+12 VDC currents.
این مطلب مربوط به استاندارد ATX ورژن 2.01 هستش . ولی در ورژن های بعد از 2.3 این جمله رو خط زدند و دیگه محدودیتی روی ریل 12 نیستش . مثل اون هم پاورهای رده بالای Corsair سری HX هستش.
جسارتاً فرمایشات جناب صامتی رو تایید می کنم . بحث ایشون بیشتر سر انتخاب درست پاور هستش . یکی دیگه از باگ های 80Plus که البته توی لینکی که گذاشته بودم بهش اشاره شده ، عدم تست روی لودهای دیگه پاور هستش.
خوب ، فکر کنید سیستمی داریم که کاربر بیشتر تایم کاریش روی حالت idle هستش و مصرف سیستم توی این حالت 150 وات هستش . به کاربر 2 انتخاب می دیم . یک پاور با راندمان حداکثر 80% و واتیج 300 وات و یک پاور با راندمان 93% با واتیج 1200 وات . دوستان خودتون توی این زمینه استاد هستید و متوجه عرض بنده می شید . پاور اولی با اینکه راندمان کمتری داره ، ولی مصرفش توی این حالت کمتر هستش ، چون روی دامنه لود 50% پاور اول میفته (یعنی حداکثر راندمان یک پاور) ، ولی روی پاور دوم حدوداً روی لود 10% پاور میفته. درسته پاور دوم حداکثر راندمان 93% داره ولی 80Plus لود 10 درصد رو حساب نمی کنه .
همین حالت رو به حالت های اورلود هم می شه تعمیم داد.
پاورهایی رو تست کردم که روی لود 60% یا 40% راندمانی معادل 90% داشتند ولی ولتاژ ریل 12 اونها 11.8 بوده . مطمئناً می دونید که این ولتاژ توی دارز مدت باعث بروز خرابی توی قطعات می شه.

Bookmarks