فکر نکنم که برق در زمان خاموش بودن به مادر برد نرسه روی مادر برد من تا پاور را خاموش نکنم همیشه یک چراغ زرد رنگ روشن میماند
Printable View
فکر نکنم که برق در زمان خاموش بودن به مادر برد نرسه روی مادر برد من تا پاور را خاموش نکنم همیشه یک چراغ زرد رنگ روشن میماند
یکی از خروجی های پاور 5sb هست که به محض اتصالبرق به پاور این خروجی فعال میگردد بنابراین وقتی تمام خروجی ها غیر فعال هست این شاخه فعال میباشد و به عنوان یک منبع انرژی برای شروع به کار سیستم عمل مینماید و در عملکردهائی مثل wake - up- modem و غیره استفاده میگرددنقل قول:
پس تا وقتی که برق در پاور شما هست پاور در حال کار میباشد
به توصیه گرین در هنگام عدم استفاده طولانی مدت کلید پشت پاور را خاموش کنید و در صورتی که از تعدادزیادی قطعات اکسترنال استفاده میکنید(از طریق usb) از پاوری استفاده کنید که تحمل آمپراژ آن در این شاخه بالا باشد
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
کولر فوق به تازگی توزیع شده است و ممکن است برخی نمایندگی ها هنوز سفارش خزید نگذاشته باشند. اما نمایندگی مرکز کامپیوتر ایران (طبقه دوم واحد 222 تلفن 88800654 ) حتما این کولر را موجود دارد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
متاسفانه این دسترسی در سایت گرین وجود ندارد اما انشاا.. به احترام پیشنهاد خوب شما ، حتما به زودی اجرا خواهیم نمود.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
لطفا مطابق تصویر ذیل عمل فرمایید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این روش، امکان نصب کارتهای گرافیک با عمق 320 میلی متر نیز در کیس ونگارد مهیا خواهد شد. حتی کارتهایی که کانکتور برقشان از منتهی الیه پشت کارت متصل می شوند نیز در این کیس قابل نصب خواهند بود.
نوید جان؛نقل قول:
سلام،
همانطور که دوستان عزیز (خصوصا جناب am2 که به طور کامل توضیح فرمودند) اشاره نمودند، ولتاژ +5V استندبای ، وظیفه آماده نگاه داشتن مادربرد تا لحظه روشن شدن سیستم را بر عهده دارد. از طرفی قطعات تغذیه شونده از پورت USB نیز از این شاخه تغذیه می شوند (کابل بنفش رنگ برروی کانکتور 24 پین) به همین دلیل شما شاهد روشن بودن برخی LED های مادربرد و موس ها حتی در زمان خاموشی سیستم هستید و تا زمانی که کلید پشت پاور قطع نگردد، عملا پاور و خصوصا مدار Stand By آن درگیر با شرایط برق شهری است. به همین دلیل اگر برای مدت طولانی (بیش از یک روز) از سیستم استفاده نمی کنید، بهتر است کلید پشت پاور را قطع فرمایید.
با تقدیم احترام
system
ASUS P5Q
INTEL E7400
2*1 GB DDr2
COOLER MASTER HYPER 212
PW 535B
این هم بسته شده hyper 212 درون این کیس
نمایی از کنار
یک نکته انحرافی وجود داره و اون هم اینه که 24 پین مادربورد بد جا هست فکر کنم خوب تونسته باشم این کابل رو وصل کنم
تصمیم با شماست چرا این کیس بهترین P\P رو داره؟
با تشکر
SSA MEMBER
معین جان؛
سلام،
خسته نباشید. باز هم شاهد یک شاهکار دیگر از اسمبلینگ شما بودیم.
این کار شما مرا به فکر انداخت تا انشاا.. مسابقه نوروزی امسال شهر سخت افزار را بر پایه نحوه اسمبلینگ سیستم های کاربران محترم برگزار نماییم.
لذا دوستان عزیز اگر نظر و یا پیشنهادی برای اجرای این مسابقه تصویری (کیفیت/کمیت اسمبل) دارند، لطفا مطرح فرمایند.
با تقدیم احترام
سلام
خسته نباشید
مهندس عمرانی عزیز با کمال تشکر از زحمات شما
امروز کیس بنده را که در یک اشتباه در اسمبل داشت یاری کردید
اخوی بنده که به حضور شما رسیدن از برخورد و دلسوزی شما نسبت به مشتریان گفتند
وکیس اینجانب را با کمال میل و بدون دریافت هزینه درست کردید
کمال تشکر واحترام
اینجانب حاجی زاده
جناب عمراني
ضمن تشكر از زحمات شما
سوالي برام پيش اومده كه فكر ميكنم جنبه عمومي داشته باشه:
چرا ميزان توان پاور مورد نياز كه با الگوها و نرم افزار سايت گرين محاسبه ميشه با ساير سايتهاي تشخيص پاور اختلاف چشمگيري داره ؟
بعنوان نمونه من پاور مورد نياز سيستمو با جداول سايت شما حساب كردم توان مصرفيو حدود 700 وات تعيين كرد ولي سايتهاي زير 470 وات محاسبه كردند !
دليل اين اختلاف زياد چيه ؟کد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
كدوم يكي صحيحه ؟
ضمنا باين پست هم نگاهي بيندازيد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تشكر
با سلام به مهندس عمرانی
کیس تولبپ که خریده بودم فنش بعضی وقت ها صدا میده که با لمس کردن دایره وسطش که موتورشه صداش قطع میشه
پاورم هم که میدونید GP430 هست مشکل از کجاست
در ضمن لبه های درب کیس هم مقداری رنگ پریدگیی داره من زیاد در کیس رو باز وبسته میکنم
به نظر میاد رنگ اصلی بدنه نقره ای بوده رنگ مشکی روش خورده ممنون میشم راهنماییم کنید
مهمترین دلیلش اینه که کاربران از پاورهایی بالاتر از حداکثر توان سیستم استفاده کنن نه اینکه برای یک سیستم با مصرف 470 وات پاور 430 ! یا 500 استفاده کنن بهترین پاور برای چنین سیستمی 530 تا 600 وات هستنقل قول:
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
بنده نیز از آشنایی با شما و برادر بزرگوارتان خوشبخت شدم. امیدوارم همواره موفق و موید باشید.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
با توجه به مشخصات سیستم شما:
MB: ATX High-End
CPU: Intel E8400
(این مدل کارت در نرم افزار گرین هنوز وارد نشده است و معادل تقریبی آن یعنی GeForce 9600 را وارد نمایید) VGA: HD5770
HDD: 1 x SATA
ODD: 1 x SATA
1 x TV Card
1 x DVB Card
Memory: 2 x DDRII
Fan: 4 x 12cm
4 x USB Device
1 x CPU Cooler
Total @ GREEN Calculator: 532.4W
GREEN PSU Recommendation: =>GP585A
و در صورت تمایل به انتخاب از بین محصولات گرین، مدل پاور GP585A به بالا پیشنهاد می شود. (این پیشنهاد توان، با در نظر گرفتن بالاترین میزان شرایط مصرف قطعات و در نظر گرفتن تعداد کانکتورهای مورد نیاز و از همه مهمتر، میزان مصرف سیستم از شاخه +12V پاور است)
حال لطفا شما این قطعات را در سایت extreme.outervision وارد نموده و Capacitor Aging را در حالت 50% برای استفاده طولانی مدت در نظر بگیرید. ضمن اینکه به متن بالای صفحه نیز توجه فرمایید:
نقل قول:
The recommended total Power Supply Wattage gives you a general idea on what to look for BUT it is NOT a crucial factor in power supply selection! Total Amperage Available on the +12V Rail(s) is the most important, followed by the +5V amperage and then the +3.3V amperage.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- لطفا فن کیس خود را برای دفتر مرکزی بیاورید تا برایتان تعویض نماییم. (خ سمیه، بین قرنی و ویلا، پلاک 157 طبقه همکف آقای شیرخان) و اگر هم شهرستان تشریف دارید، محل سکونت خود را PM فرمایید تا با نمایندگی گرین جهت تعویض هماهنگ نمایم)
- رنگ بدنه کیس شما مشکی رنگ است که برروی ورق SECC (نقره ای رنگ) پاشیده شده است.لذا اگر رنگ کیس را بتراشید، رنگ ورق (نقره ای رنگ) را مشاهده خواهید نمود.
با تقدیم احترام
با سلام خدمت جناب عمراني عزيز
بنده حقير اين روزها با مشكلي عجيب دست و پنجه نرم ميكنم:Love-ssa~! (1):
پاور بنده كه مستحضر هستيد 785 هست كه شرمنده روي شما بابت لطفي كه داشتيد و در اختيار من گذاشتيد
با سيستم جديد كه مدتي است درگير اوركلاك آن هستم مشكلاتي دارم كه در ذيل ذكر مي كنم قبلاً از اينكه وقت
گذارده و اين پست را مي خوانيد بسيار سپاسگذارم:
مشخصات سيستم جديد:
Core i7 920
Asus P6T
ATI 4870X2
3Gig KingSton 2000CL9
320GB+1TraByte
DVD Rom
8*12cm Fan :1. (27):
در هنگامي كه گزينه BCLK كه در سوكتهاي قديمي به FSB مشخص است را روي 215 ست ميكنم سيستم بيشتر وقتها مشكلي ندارد و لود مي شود اما بعضاً بعد از مدتي كه روشن است هنگ مي كند و رستارت مي شود ولي در شروع مجدد از پاور صداي جرقه بلند مي شود و سيستم دوباره رستارت مي گردد با توجه به اينكه از محافظ براي سيستم استفاده مي كنم اگر برق را قطع نكنم سيستم همچنان خاموش و روشن مي شود و روشن شدن با صداي جرقه پاور همراه است و صدا همانا و خاموش شدن مجدد همانا
اين مشكل به نظرم عجيب است با توجه به اينكه من براي توان مورد نياز سيستم بارها چك كردم اما نهايت ماكزيمم توان مصرفي به 700 وات رسيده چه دليلي براي اينكار وجود دارد
صداي جرقه پاور از كجاست؟ (داخل پاور صداي جرقه مياد ولي چيزي معلوم نمي شود)
با تشكر وحيد
سلام مهندس
یک سوال داشتم خدمتتون
یک کیس مگنوم 2 خریداری کردم سوالم اینه که زیر پاور دوتا پلاستیک که فکر کنم ضربه گیر باشه داخل کیس هست
میخوام بدونم اولا دوتا باید باشه یا 4 تا ؟ چون زیر پاور 4 تا حالت مربع باسه گذاشتن این ضربه گیرها هست
بعد اگر دوتا هست باید بصورت ضربدر گذاشته بشه یا به صورت دیگر
ممنون
آیا پنل جلو کیس Toilp plus رو میشه به جای پنل جلو کیس Magnum2 جا زد؟
( با هم تعویضشون کرد)
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم .
وحید جان؛نقل قول:
سلام،
احتمالا در سیستم شما موردی به وجود می اید که منجر به تداخل عملکرد پروتکشن های OCP و SCP پاور می شود. سعی کنید که از تکرار این شرایط جلوگیری فرمایید . پاور شما مشکلی ندارد ولی اگر مایل بودید یک نمونه دیگر برایتان ارسال خواهم کرد تا با مدل پاور خود تعویض فرمایید و نتایج را مشاهده نمایید. ضمن اینکه در صورت امکان، محافظ برق را از ورودی این پاور حذف نمایید. این پاورها خودشان دارای تمامی پروتکشن های ورودی-خروجی مثل OVP, UVP می باشند که ممکن است با شرایط کاری محافظ برق شما تداخل پیدا کنند.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
این دو پایه را فقط در قسمت متمایل به وسط کیس نصب فرمایید. چرا که از سمت سینی پشت کیس، پاور توسط چهار عدد پیچ ، کاملا مهار شده است.
و انشاا.. در سری بعدی تولید این کیس ها ، تمامی این قطعات جانبی برروی کیس نصب خواهند شد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
بله ، پنل Tolip قابل نصب برروی اسکلت Magnum2 می باشد.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی
یه سئوال
تو کاتولوگ ها و بروشورهای محصولات گرین تعداد کابل های 15 پین ساتا رو برای پاور های 530 چهار عدد نوشته در حالی دوتا بیشتر نداره
من فکر میکنم این برای این مدل پاور یک عیب بزرگ میباشد از طرفی تعداد 4 پین IDE هشت عدد میباشد که اصلا مصرفی ندارد
استفاده از مبدل رو شما توصیه میکنید
جناب عمراني كمي در مورد اين كيسي كه عكسش رو در امضاتون گذاشتيد توضيح ميديد؟
در كدوم كلاس هست و مشخصات؟
متشکرم جناب عمرانی عزیز
من پاور رو از محافظ جدا کردم و اون مشکلی که داشتم رو فعلاً مشاهده نکردم
آخر هفته تست میزنم و ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاید
با تشکر وحید
با عرض سلام و خسته نباشيد.
جناب عمراني ميخواستم بدونم آيا كيس 6C60 از چرخه توليد خارج شده؟ (چون داخل سايت نيست) اگر جواب مثبته و به تازگي توليدش قطع شده آيا امكانش هست كه هنوز بعضي از نمايندگان موجود داشته باشند؟
سلام
منم مشکل وحید جان رو دارم پاور من 780 هستش در مسیرش هم محافظ نیست :1. (28):
فکر کنم از برق منطقه باشه :cry:
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
حتما فشار باد خیلی زیاد بوده و باعث صدمه دیدن یکی از قطعات شده معمولا کمپرسورهای باد 6 تا 7 بار فشار دارند اگه با این فشار باد گرفته باشی خوب میتون از این اتفاقات بیفته یا پایه یکی از قطعات لوز شده باشهنقل قول:
من خودم هزاران بار این کار رو انجام دادم و تا به الان این اتفاق نیفتاده بهتر ببری مرکز خدمات گرین تا دقیقا بگن چه اتفاقی افتاده
نگران نباش گرین پشتیبان مصرف کننده هست
مهندس عمرانی سلام
میخواستم یه پاور بگیرم برای یکی از دوستان .یه سیستم داره که حدود2.5 براش در میاد
قیمت های پاورهای زیر رو اگه ممکنه لطف بفرمایید و اگه بخواهیم از شما به عنوان نماینده معتبر گرین خرید کنیم به چه صورت اقدام کنیم بنده هم در شهرستانم.
نام نمایندگی شما چیه"؟ ایا جنابعالی نماینده مستقیم شرکت اینده سیما هستید؟
GP 885P
GP 1030P
GP1235P
در ضمن توان واقعی هر یک از پاورها چقدر است صرف از نظر از عدد اسمی مندرج در روی ان.
ممنون از لطف شما.
نقل قول:
دوست من جناب آقای عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه گرین هستند
و مسئول خدمات پس از فروش نیز هستند
پس با این تفاصیل ایشون نماینده نیستند بهتر بگم خود گرین هستند
GP 885P این پاور 885 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 780 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 150
GP 1035P این پاور 1035 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 960 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 178
GP1235P این پاور 1235وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 1080 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 199
جناب عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه شرکت گرین هستن .
لیست نمایندگیهای گرین در ساین شرکت به نشانی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موجود هست .
توان واقعی پاورهای ذکر شده همان توانی هست که روی اونها ذکر شده که به ترتیب 885 1030 و 1235 وات هست که قادرند واتاژ بالاتری رو برای مدت محدود تحمل کنن .
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
ابتدا از تذکر شما سپاسگزارم. پاور GP480A, GP530AB حداقل در طی یک سال اخیر به همراه چهار کانکتور SATA و چهار کانکتور IDE عرضه شده اند ولی ممکن است در برخی کاتالوگ ها ، مشخصات جدید ذکر نشده باشد. حتما پیگیری خواهم نمود.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
نام این مدل کیس جدید "FUSION" است و انشاا.. به زودی مشخصات کامل آن معرفی خواهد شد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
این مدل کیس تقریبا یک سال پیش از چرخه محصولات گرین خارج شده است. لذا احتمالا در نمایندگی ها نیز موجود نمی باشد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
به صورت کلی دو عامل برای این موضوع وجود دارد و تقریبا برای همگی پاورهای مطرح ممکن است اتفاق بیفتد.
- مشکلات برق شهری و لرزش سلف های مدار PFC
- مصرف بیش از حد از یک شاخه خاص و لرزش سلف های خروجی (لطفا پست شمارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]این تاپیک را مطالعه فرمایید.)
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
همیشه به یاد داشته باشید که برای تمیز نمودن هر نوع فن، یا آن را از مدار خارج نمایید (سیم آن را جدا فرمایید) و یا اینکه مانع چرخیدن آن در هنگان بادگرفتن شوید.(با کمک یک وسیله ، پره های آن را نگاه دارید و مانع چرخش آن شوید).
برای رفع مشکل فعلی، می توانید از خدمات گارانتی گرین استفاده فرمایید. (آدرس: خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215)
با تقدیم احترام
اقا عمرانی اخه این چه گارانتییه واسه گرین گذاشتید!!!!!!!!!!!!
دوستم یه 580 وات اورده بود واسه گرین بعد سه روز معطلی دوباره رفته همون پاور خراب رو بهش دادن!!!!!!
پیگیری شود لطفا!!!:gasp:
خوب اون دوستتون هموجا نمی تونست بپرسه چرا ؟! اومدید اینجا اعلام می کنید ؟ یا با تانک از روی پاور رد شدید انتظار داشتید درستش کنن ؟ :1. (27):
فکر نمیکنم قصدی در کار بوده که چنین برخوردی بشه . یک سوال پرسیدن که در صورت لزوم مهندس پاسخ میدهند . یکی از کارهای qc تست محصوصل زمانی که به دست مشتری میرسه . این مشکل ممکنه برای هر شرکتی اتفاق بیوفته و قابل حل هست .
بهادر جان می دونم منظوری نداشتند ! منتها حتما زمانی که دوستشون به شرکت مراجعه کرده بودن حتما قبل از تحویل بهشون دلیل عدم تعمییر یا عدم شرایط استفاده از گارانتی رو گفتن !
نه خیر!پاور رو بهش گفتن تعمییر کردیم اورده خونه دیده خرابه هنوز!
در ضمن:ما که تانک نداریم از رو پاور رد شیم!!!!!!!!!
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستنقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت مشکل پیش امده از شما عذرخواهی می کنم. اما برای پیگیری موضوع، نیاز به نام دوست شما و یا شماره سریال پاور مورد اشاره و یا شماره قبض مربوطه دارم. لطفا در اولین فرصت برایم PM فرمایید.
لازم به ذکر است که از روز چهارشنبه هفته گذشته، فقط یک عدد پاور 580 به گارانتی مراجعه شده است که مربوط به یک شرکت است و تحویل داده شده است.
مطمئنا نتیجه بررسی در همین تاپیک اعلام خواهد شد و اگر مقصر گارانتی ما باشد، پاور شما با یک مدل بالاتر (بدون هزینه) تعویض خواهد شد.
با تقدیم احترام
مهندس عمرانی
در مورد فن corecontacte ایا این محص.ل شما گارانتی هم داره
بیشتر منظورم فن و مدار تنظم دورش هست
در ضمن اگه قطعه ی رو بخوایم بصورت جدا تهیه کنیم میسر هست یا نه ؟
سلام
میخواستم بدونم این کیس Dragon کی به بازار میاد.
با سپاس فراوان
منم همین سوال را برای کیس دراگون داشتم راستی اگر به دفترتون مراجعه کنیم شما فن اضافه برای اون هم میفروشین ؟
بعدش ایا اون کیس fusion که توی امضای شماست از لحاظ جاداری در حد و اندازه این کیس دراگون هست؟
با تشکر
ممنون از مهندس که مثل همیشه که به کاربران و کلا مشتریان که به گارانتی مراجعه میکنند با صبر و حوصله برخورد میکنند . به خاطر همین گفتم که محمد جان صبر کنید که مهندس خودشون رسیدگی کنند .
باز ممنون از دقت نظر مهندس عمرانی عزیز
اقای عمرانی
بنده به یک پاور1235p نیاز دارم جهت یکی از دوستان.
به چه صورت می تونم خرید کنم و لطفا قیمت نهایی رو اعلام فرمایید.
ممنون
نقل قول:
اگر قصد خريد از طريق اينترنت رو داريد تاجايي كه يادمه مهندس گفته بودن كه بايد به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه كنيد. اگر قصد خريد حضوري داريد بايد تشريف ببريد به آدرس يكي از نمايندگيهاي گرين.(آدرس نمايندگيها در سايت شركت موجود است)
بنده میخوام حضوری بخرمنقل قول:
ادرس نمایندگی شرکت کجاست؟
اگه تهران هستیدنقل قول:
میدان ولیعصر . مجتمع کامپیوتری ایران طبقه دوم نمایندگی گرین
در ضمن اکثر فروشگاه ها دارند
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
کلیه کولرهای گرین دارای یک سال گارانتی فن و ادوات جانبی (مثل کنترلر سرعت فن) می باشند.
لازم به ذکر است که ابزارآلات جانبی این کولرها (مثل پایه ها ، فن ، کنترلر ، خمیر و ...) مطابق با بالاترین امکانات کمپانی سازنده این محصولات و به صورت کامل همراه محصول عرضه می شوند تا نیاز به تهیه مجزای آن نداشته باشید.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
کیس Dragon از امروز و با قیمت مصرف کننده 84.000 تومان عرضه شده است.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- کیس Dragon دارای یک فن 14 در جلو و یک فن 12 در پشت است که هر دو فن نصب شده Double Ball Bearing می باشند. همچنین دارای قابلیت نصب دو عدد فن 14 برروی سقف می باشد . گرین قصد داشت که این فن ها را به صورت جداگانه از Lian Li خرید و به بازار عرضه نماید (به صورت Optional). اما به دلیل قیمت بالای فن 14 این کمپانی ، آنگاه قیمت تمام شده کیس Dragon به همراه این دو فن 14 مجزا، معادل قیمت کیس Infinity می شد. در حالی که کیس Infinity علاوه بر داشتن هر چهار عدد فن 14 و 12 ، دارای کاور بغل شیشه ای نیز بود!
اما اگر شما قصد نصب فن 12 (سایز متداول بازار) داشته باشید، می توانید به وسیله بست کمربندی اقدام به نصب این سایز فن برروی سقف کیس Dragon نمایید و از نظر ظاهری هم ، این فن ها پشت پنل کاور سقف قرار خواهد گرفت و ترکیب ظاهری کیس را حفظ خواهد نمود.
- کیس Fusion دارای ابعاد کوچک تری نسبت به Dragon است و انشاا.. از اوایل سال 89 عرضه خواهد شد.
این کیس دارای ظاهری بسیار زیبا و جذاب است. گزیده ای از امکانات کیس FUSION به شرح ذیل است:
- پکیج کامل ابزار نصب سریع (غیر از اسلات های پشت) بسیار زیبا با ترکیب رنگ های جذاب
- فیلتر قابل شستشو در کلیه قسمت های ورودی هوا
- صفحه نمایشگر LCD برای کنترل دما
- یک فن 12cm قرمز در جلو (به همراه دریچه مجزا با قابلیت باز شدن درب شیشه ای جلو!)
- یک فن 25cm قرمز در کاور بغل به همراه فیلتر غبار (یا دارای قابلیت نصب چهار عدد فن 12 سانتی متری برروی درب کاور بغل)
- یک عدد فن 12cm قرمز برروی سقف
- یک فن 12cm در سینی پشت
- دارای قابلیت نصب یک عدد فن 12cm در پایین کیس
- دارای چهار عدد پورت USB2.0 و E-SATA و HD/AC-97 Audio و IEEE-1394
- دارای قابلیت کابل کشی از فضای پشت سینی مادربرد
- دارای قابلیت نصب کارتهای HD5870 و GTX280 و... (به غیر از HD5970)
و... با قیمت مصرف کننده در حدود 95.000 تومان
با تقدیم احترام