-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
این رو هم یادتون باشه که سی پی یو مادربورد من جدید هستند و به همین خاطر احتمالا برای اون دما ها عبارت TMPIN رو میزنن.
برای شما دو تا دما میزنه ولی برای من 3 تا.
شما در نرم افزار HWMonitor به منوی Help رفته و سپس About HWMonitor رو بزنید و سپس از اون قسمت عکس بگیرید
این تصویر نسخه ای که من تست گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعلاوه اگر شما به مدل سنسور دقت کنید میبینید که مدل سنسور مین من و شما یکی هست ( ITE IT87 )
اگر مین شما AMD باشه این مسله عادی هست و قبلا یکی دیگه از بچه ها همین مشکل رو داشت
واژه TMPIN هم مربوط میشه به زمانی که نرم افزار نتونه تشخیص بده دما مربوط به چه قطعه ای هست
در این مورد هم کار زیادی نمیشه غیر از گذاشتن یک فن اختصاصی بر روی هیت سینک ( اطمینان داشته باشید تفاوت فن داشتن و نداشتن در بعضی مواقع به 20 درجه خنک تر هم میرسه )
امیدوارم موفق باشید
-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
با عرض سلام و خسته نباشيد
جناب عمراني يك سيستم با كيس DOMESTIC براي يكي از دوستان بستم. امروز به من زنگ زده و ميپرسه چرا كيس دكمه ريست نداره؟ منم راستش جوابي براش نداشتم. ممنون ميشم اگر عدم وجود دكمه ريست روي اين كيس دليل خاصي داره راهنمايي بفرمائيد.
-
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
جناب عمراني يك سيستم با كيس DOMESTIC براي يكي از دوستان بستم. امروز به من زنگ زده و ميپرسه چرا كيس دكمه ريست نداره؟ منم راستش جوابي براش نداشتم. ممنون ميشم اگر عدم وجود دكمه ريست روي اين كيس دليل خاصي داره راهنمايي بفرمائيد.
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
در گذشته ای نه چندان دور و به دلیل محدودیت هایی که هاردهای PATA یا همان هاردهای IDE داشتند، کاربر مجبور بود به دلیل جلوگیری از آسیب هارد IDE در زمان هنگ نمودن سیستم، از کلید RESET استفاده نماید تا به یکباره ولتاژ از سر هارد برداشته نشود. این عملیات RESET کردن، هرچند برای جلوگیری از آسیب پذیری هارد IDE بود ، ولی دارای ریسک بالایی برای آسیب رسانی به سایر قطعات سخت افزاری بود.
با ورود نسل جدید هاردها معروف به SATA I و در ابتدای این نسل ، قابلیت Hot-Plugable یکی از موارد اختیاری در این سری به شمار می رفت که به مرور و با عرضه سری SATA II این آیتم به یکی از ویژگی های اصلی هاردهای SATA II تبدیل شد. با این قابلیت Hot-Plugable در هاردهای SATA ، دیگر کاربر نگران آسیب هارد در زمان قطع ولتاژ نخواهد بود و در زمان هنگ نمودن سیستم، می توان به راحتی و با نگاه داشتن 2 تا 3 ثانیه ای کلید POWER کیس، سیستم را خاموش و مجددا روشن نمود. با این روش، ریسک آسیب دیدن قطعات سخت افزاری نیز کاهش خواهد یافت.
با توجه به این موارد، کلید RESET از روی برخی از مدل کیس های جدید برداشته شده است.
با تمام این موارد، هنوز هم وجود کلید RESET برروی کیس ، برای بسیاری از کاربران جهانی (به دلیل عادت در رویت و استفاده از آن) به یک نیاز تبدیل شده است. به همین دلیل سازندگان کیس و طراحان پنل در دنیا، بر سر دو راهی گذاشتن یا نگذاشتن این کلید برروی محصول خود مانده اند.
با تقدیم احترام
-
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
در گذشته ای نه چندان دور و به دلیل محدودیت هایی که هاردهای PATA یا همان هاردهای IDE داشتند، کاربر مجبور بود به دلیل جلوگیری از آسیب هارد IDE در زمان هنگ نمودن سیستم، از کلید RESET استفاده نماید تا به یکباره ولتاژ از سر هارد برداشته نشود. این عملیات RESET کردن، هرچند برای جلوگیری از آسیب پذیری هارد IDE بود ، ولی دارای ریسک بالایی برای آسیب رسانی به سایر قطعات سخت افزاری بود.
با ورود نسل جدید هاردها معروف به SATA I و در ابتدای این نسل ، قابلیت Hot-Plugable یکی از موارد اختیاری در این سری به شمار می رفت که به مرور و با عرضه سری SATA II این آیتم به یکی از ویژگی های اصلی هاردهای SATA II تبدیل شد. با این قابلیت Hot-Plugable در هاردهای SATA ، دیگر کاربر نگران آسیب هارد در زمان قطع ولتاژ نخواهد بود و در زمان هنگ نمودن سیستم، می توان به راحتی و با نگاه داشتن 2 تا 3 ثانیه ای کلید POWER کیس، سیستم را خاموش و مجددا روشن نمود. با این روش، ریسک آسیب دیدن قطعات سخت افزاری نیز کاهش خواهد یافت.
با توجه به این موارد، کلید RESET از روی برخی از مدل کیس های جدید برداشته شده است.
با تمام این موارد، هنوز هم وجود کلید RESET برروی کیس ، برای بسیاری از کاربران جهانی (به دلیل عادت در رویت و استفاده از آن) به یک نیاز تبدیل شده است. به همین دلیل سازندگان کیس و طراحان پنل در دنیا، بر سر دو راهی گذاشتن یا نگذاشتن این کلید برروی محصول خود مانده اند.
با تقدیم احترام
آقای عمرانی البته به نظر من وجود این دکمه از نبودش بهتر است برای اینکه بارها برای من اتفاق افتاده که بعد از هنگ کردن سیستم فشردن و نگه داشتن کلید Power باعث خاموش و روشن شدن کامپیوتر نگردیده ولی کلید Reset به عملکرد خود ادامه داده و سیستم را Restart کرده است.
-
نقل قول:
آقای عمرانی البته به نظر من وجود این دکمه از نبودش بهتر است برای اینکه بارها برای من اتفاق افتاده که بعد از هنگ کردن سیستم فشردن و نگه داشتن کلید Power باعث خاموش و روشن شدن کامپیوتر نگردیده ولی کلید Reset به عملکرد خود ادامه داده و سیستم را Restart کرده است.
دوست خوب من؛
سلام،
بله، ممکن است این اتفاق بیفتد و خصوصا اینکه مصرف کننده محترم روی این موضوع حساس شود. (البته خودم شخصا با این مورد برخورد نکرده ام و گزارشی نیز دریافت نکرده ام) و بنده نیز صرفا دلایل فنی این موضوع را تشریح نمودم.
با تقدیم احترام
-
سلام آقای عمرانی. امکانش هست یه عکس از پاور 1035 یا 1235 نصب شده روی کیس ونگارد قرار بدید.(میخام وضعیت قرار گیریش رو با توجه به بلندیش ببینم.
الان پاور 885 دارم ولی متاسفانه بعضی وقتا و توی بعضی بازیا صدای وز وز باز میده.(اولاش ساکت بود)
-
نقل قول:
سلام.همه پاورهای گرین این پروتکشن رو ندارند.
ملا من 535 a رو خریدم که اون پروکشن ایمنی دما رو نداره....و من قبل از خرید فکر کردم داره.
آقای عمرانی
معمولا کدوم مدل از پاورها otp دارند
-
نقل قول:
آقای عمرانی
معمولا کدوم مدل از پاورها otp دارند
دوست خوب من؛
سلام،
در بین محصولات گرین ، پروتکشن OTP از مدل پاور GP480A به بالا وجود دارد. اگر مایل به رویت عملکرد این پروتکشن در هر کدام از این مدل پاورها بودید، ازمایشگاه گرین جهت تست این امر در اختیار شما خواهد بود.
با تقدیم احترام
-
سلام آقای عمرانی بنده یک انتقاد و یک پیشنهاد دارم خدمتتون :
پیشنهاد : اگر بین محصولاتتون پاوری با حداقل قیمت 15 هزار تومان هم وجود داشته باشه خیلی خوب میشه به این دلیل که سیستمهای ارزان قیمت و یا سیستمهای قدیمی هم میشه از این رنج قیمت بجای پاورهای بی کیفیت موجود در بازار استفاده کرد .
انتقاد : آیا میشه برای کارتن هایی که کیسهاتون درش قرار میگیره یک طراحی زیباتر با یک کیفیت بهتر(مثلا کارتن رنگی) و از همه مهمتر درست کردن یک دستگیره بر روی کارتن جهت حمل آسانتر قرار داد که فکر میکنم اگر هزینه آنرا روی کالا بکشید بهتر از این باشه که کارتن حاوی کیس رو در کنار بقیه قطعات خریداری شده به سختی در بغل بگیریم .
با تشکر :11():
-
نقل قول:
سلام آقای عمرانی بنده یک انتقاد و یک پیشنهاد دارم خدمتتون :
پیشنهاد : اگر بین محصولاتتون پاوری با حداقل قیمت 15 هزار تومان هم وجود داشته باشه خیلی خوب میشه به این دلیل که سیستمهای ارزان قیمت و یا سیستمهای قدیمی هم میشه از این رنج قیمت بجای پاورهای بی کیفیت موجود در بازار استفاده کرد .
انتقاد : آیا میشه برای کارتن هایی که کیسهاتون درش قرار میگیره یک طراحی زیباتر با یک کیفیت بهتر(مثلا کارتن رنگی) و از همه مهمتر درست کردن یک دستگیره بر روی کارتن جهت حمل آسانتر قرار داد که فکر میکنم اگر هزینه آنرا روی کالا بکشید بهتر از این باشه که کارتن حاوی کیس رو در کنار بقیه قطعات خریداری شده به سختی در بغل بگیریم .
با تشکر :11():
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت توجه و لطف شما سپاسگزارم.
- رسیدن به قیمت پایین تر از قیمت کنونی پاور GP330A مستلزم کاهش کیفیت محصول خواهد بود که به صلاح کاری ما نمی باشد.
- معمولا تعبیه دستگیره روی کارتن کیس، برای حمل خود کیس (کیس بدون سخت افزار) مناسب است و در صورت اسمبل سیستم و حمل کیس با استفاده از این دستیگره، دارای ریسک بالایی است. این مورد حتی برای بهترین کیفیت جعبه نیز وجود دارد. متاسفانه ما حتی برای کیس هایی مثل سایلنت استورم که دارای کیفیت جعبه مناسب و دستگیره محکم هستند، شاهد حمل سیستم کامل بودیم که منجر به آسیب دیدگی سیستم شده است. لذتا به نظر می رسد اگر این موضوع عمومیت بیشتری پیدا کند، خطرات و تبعات آن نیز افزایش یابد.
در پایان بابت به اشتراک گذاشتن نظرات خوب خود ، از شما سپاسگزارم.
با تقدیم احترام
-
سلام آقای عمرانی
از فن Core-Contact Freezer خبر نشد؟
سپاس
-
نقل قول:
سلام آقای عمرانی
از فن Core-Contact Freezer خبر نشد؟
سپاس
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه به دلیل مشکلات گمرکی در ترخیص، این کالا 35 روز است که در گمرک مانده است. انشاا.. ظرف چند روز اینده مشکل حل شده و سریعا به بازار عرضه خواهد شد.
با تقدیم احترام
-
خمیر سیلیکون های TUNIQ هم رسید مهندس ؟
-
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه به دلیل مشکلات گمرکی در ترخیص، این کالا 35 روز است که در گمرک مانده است. انشاا.. ظرف چند روز اینده مشکل حل شده و سریعا به بازار عرضه خواهد شد.
با تقدیم احترام
با سلام خدمت مهندس
امروز مورخ 1388/10/7 رفتم نمايندگي هاي گرين در ميدان ولي عصر از پاساژ رضا تا بيا بالا 2-3 تا نمايندگي هيچكدوم نه اين كولر رو مي شناختن يا نمي دونستم كي مياد
بنده مي خواستم حول حوش يه تاريخي رو اعلام بفرماييد براي عرضه به بازار (علت اين همه تاخير چيه ؟)
تا ما تكليفمون رو بدونيم
پوزش مي طلبم از اين همه گستاخي كه كردم:1. (29):
-
سلام آقای عمرانی
در مورد گارانتی یه سئوال داشتم معمولا چند درصد پاورهائی که گارانتیش تموم شده و خراب میشه قابل درست شدن هستند؟
معمولا در گرین گزینه غیر قابل تعمیر هم وجود داره؟؟
با توجه به اینکه 3 سطح تعمیر برای تعمیرات تعریف شده
تا حالا من 2 مورد بردم که غیر قابل تعمیر بوده امروز هم سومی رو بردم که یه 430 وات بود که متصدی گارانتی که یه آقایه مسنی هست که موهاش ریخته((خیلی خیلی آدم خوبیه)) گفت اگه درست بشه:
من تقریبا تو این 6-7 سالی که برای دوستان آشنایان کسبه و ...... سیستم جمع کردم فقط پاور گرین انداختم
البته تک و توک ردمکس ای سی بل و .... انداختم که یواش یواش دارن بر میگردند الان هم حدود 10-15 تا پاو ر خراب 450 وات (پیک) دارم که جمع شده
اما.....
نقل قول:
ببین دوست منم ساکن اصفهانم تا رفتم نمایندگی گرین و از آقای عمرانی حرف زدم
طرف جلوی پای من ایستاد... من بدی از نمایندگی ها ندیدم !
شما نکنه با مغازه دار سروکله میزنید ؟؟؟
هروقت پاورت خراب شد من قسم میخورم که پاور سوخته شما رو ازت بخرم به قیمت نو
جلوی همه ی بچه های فروم!!!!
من سر گارانتی گرین قسم میخورم
من دوهفته پیش یه پاور گارانتی دار رو بردم شرکت و لیبل پلمبش رو کندم فقط برای اینکه یه حالی به این دوستان بدم((مدعیان گرین و طرفداران گرین))
اول متصدی همون آقا خوبه گفت گارانتیش باطله و باید 7000 تومن در صورت تعمیر پرداخت کنی گفتم فقط باز کردم که فیوزش رو ببینم که قبول نکرد و پائین برگه نوشت که باید 7000 تومن بدی
خوب منم همین انتظار رو داشتم البته خدائی پاور دست نخورده بود فقط پلمب رو فک کرده بودم
خلاصه روز موعود رسید ما رفتیم و پاور رو بگیریم پاور تعمیر شده بود و باید مبلغ رو میریختم به حساب که یه خانوم چادری اونجا بود و من گفتم خانوم من فقط بخاطر فیوز دست به پلمب زدم در کمال ناباوری حرف من رو قبول کرد و گفت مشکلی نیست و نمیخواد پول بدین
تو اون لحظه یه احساس خاصی به من دست داد فقط بخاط اعتمادی که نسبت به مشتری دارند
امروز میتونم بگم گارانتی گرین هدفی جز خدمت به مشتریان نداره اونم بدون چشم داشت مالی
در اخر میخواستم تشکر کنم از گروهی گارانتی گرین به خصوص اون خواهر محترم در گارانتی گرین
-
نقل قول:
خمیر سیلیکون های TUNIQ هم رسید مهندس ؟
امید جان؛
سلام،
این خمیرها انشاا.. تا اواسط بهمن ماه به بازار عرضه خواهند شد. (اگر انشاا.. مشکلی از نظر ترخیص و ... به وجود نیاید)
نقل قول:
با سلام خدمت مهندس
امروز مورخ 1388/10/7 رفتم نمايندگي هاي گرين در ميدان ولي عصر از پاساژ رضا تا بيا بالا 2-3 تا نمايندگي هيچكدوم نه اين كولر رو مي شناختن يا نمي دونستم كي مياد
بنده مي خواستم حول حوش يه تاريخي رو اعلام بفرماييد براي عرضه به بازار (علت اين همه تاخير چيه ؟)
تا ما تكليفمون رو بدونيم
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که پیشتر عرض نمودم، انشاا.. به زودی مشکل گمرک و ترخیص این کولر حل می شود و تا اوایل هفته آینده به بازار عرضه می گردد. دوستانی که در نمایشگاه تهران حضور داشتند، شاهد بودند که یک روز قبل از شروع نمایشگاه (یعنی دوم آذر ماه) کانتینر این کولرها و کیس Acrylic به گمرک سیرجان رسیده بود اما هنوز با گذشت بیش از یک ماه، مشکلات مربوط به گمرک و ترخیص این کالا مرتفع نشده است. امیدوارم با همکاری مسئولان محترم گمرک، به زودی شاهد ترخیص این کانتینر باشیم.
نقل قول:
سلام آقای عمرانی
در مورد گارانتی یه سئوال داشتم معمولا چند درصد پاورهائی که گارانتیش تموم شده و خراب میشه قابل درست شدن هستند؟
تا حالا من 2 مورد بردم که غیر قابل تعمیر بوده امروز هم سومی رو بردم که یه 430 وات بود که متصدی گارانتی که یه آقایه مسنی هست که موهاش ریخته((خیلی خیلی آدم خوبیه)) گفت اگه درست بشه:
من تقریبا تو این 6-7 سالی که برای دوستان آشنایان کسبه و ...... سیستم جمع کردم فقط پاور گرین انداختم
البته تک و توک ردمکس ای سی بل و .... انداختم که یواش یواش دارن بر میگردند الان هم حدود 10-15 تا پاو ر خراب 450 وات (پیک) دارم که جمع شده
دوست خوب من؛
سلام،
اگر ملاک کار را بر تعمیر یک پاور بگذاریم ، از نظر ما تمامی پاورها قابل تعمیر هستند. چرا که قطعات یدکی تمامی انها را موجود داریم. اما اگر ملاک کار را بر تعمیر و برگشت محصول به شرایط استاندارد و با هزینه معقول بگذاریم، (در مورد پاورهای خارج از گارانتی) شرایط متفاوت است. یعنی در برخی موارد ممکن است هزینه تعمیر یک قطعه خارج از گارانتی ، معادل یک سوم قیمت مدل نوی همان قطعه شود یا ممکن است آسیب دیدگی برد به گونه ای باشد که شرایط کاری قطعه را حتی پس از تعمیر با مخاطره روبرو سازد. معمولا در اینگونه شرایط ، تعمیر قطعه به صلاح نیست. اما اگر چنین شرایطی برای یک قطعه دارای گارانتی پیش آید، شاهد تعویض ان قطعه خواهیم بود.
نقل قول:
من دوهفته پیش یه پاور گارانتی دار رو بردم شرکت و لیبل پلمبش رو کندم فقط برای اینکه یه حالی به این دوستان بدم((مدعیان گرین و طرفداران گرین))
اول متصدی همون آقا خوبه گفت گارانتیش باطله و باید 7000 تومن در صورت تعمیر پرداخت کنی گفتم فقط باز کردم که فیوزش رو ببینم که قبول نکرد و پائین برگه نوشت که باید 7000 تومن بدی
خوب منم همین انتظار رو داشتم البته خدائی پاور دست نخورده بود فقط پلمب رو فک کرده بودم
خلاصه روز موعود رسید ما رفتیم و پاور رو بگیریم پاور تعمیر شده بود و باید مبلغ رو میریختم به حساب که یه خانوم چادری اونجا بود و من گفتم خانوم من فقط بخاطر فیوز دست به پلمب زدم در کمال ناباوری حرف من رو قبول کرد و گفت مشکلی نیست و نمیخواد پول بدین
تو اون لحظه یه احساس خاصی به من دست داد فقط بخاط اعتمادی که نسبت به مشتری دارند
امروز میتونم بگم گارانتی گرین هدفی جز خدمت به مشتریان نداره اونم بدون چشم داشت مالی
در اخر میخواستم تشکر کنم از گروهی گارانتی گرین به خصوص اون خواهر محترم در گارانتی گرین
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم. اما توجه فرمایید که هر گارانتی دارای شرایط کاری خاص خود است. ممکن است برخی این شرایط را ناعادلانه و برخی عادلانه قلمداد نمایند. گرین هم مانند سایر شرکتهای محترم داخلی، سعی می کند که مصرف کننده از خدمات ارائه شده راضی باشد اما قطعا نمی توان همه را راضی نگاه داشت. متاسفانه در کشور عزیز ما، بیشتر نواقص کار دیده و بیان می شوند. در نهایت از اینکه زحمت تشریح واقعه را کشیدید از شما سپاسگزارم و امیدوارم با اینگونه حرکتهای تشویقی شما مصرف کنندگان عزیز، شاهد ارائه خدمات بهتری از طرف شرکتهای داخلی باشیم.
با تقدیم احترام
-
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که پیشتر عرض نمودم، انشاا.. به زودی مشکل گمرک و ترخیص این کولر حل می شود و تا اوایل هفته آینده به بازار عرضه می گردد. دوستانی که در نمایشگاه تهران حضور داشتند، شاهد بودند که یک روز قبل از شروع نمایشگاه (یعنی دوم آذر ماه) کانتینر این کولرها و کیس Acrylic به گمرک سیرجان رسیده بود اما هنوز با گذشت بیش از یک ماه، مشکلات مربوط به گمرک و ترخیص این کالا مرتفع نشده است. امیدوارم با همکاری مسئولان محترم گمرک، به زودی شاهد ترخیص این کانتینر باشیم.
با درود به شما اقاي عمراني
ما در هر صورت حامي گرين و محصولات شما هستيم چون هر چي باشه يجورايي made in iran ديگه :1. (26):
در ضمن مهندس ايا قيمت قطعي اين قطعه معين شده؟ ( قيمت ورود به بازار)
درصورت مشخص نبودن حداقل يه رنج رو بيان بغرماييد
با تشكر:11():
-
نقل قول:
با درود به شما اقاي عمراني
ما در هر صورت حامي گرين و محصولات شما هستيم چون هر چي باشه يجورايي made in iran ديگه :1. (26):
در ضمن مهندس ايا قيمت قطعي اين قطعه معين شده؟ ( قيمت ورود به بازار)
درصورت مشخص نبودن حداقل يه رنج رو بيان بغرماييد
با تشكر:11():
دوست خوب من؛
سلام،
- از لطف شما سپاسگزارم. همانطور که مستحضر هستید ، گرین یک برند ایرانی است ولی ساخت ایران نیست! کلیه محصولات گرین همچون سایر برندهای معتبر و محترم، در کشور چین یا تایوان طراحی و ساخته می شوند و بسته به تیراژ تولید ، برخی مدل کیس های گرین (مثل 2002, 2005 , MD121,...) ، فقط در ایران مونتاژ می شوند. اما نکته مهم این است که تعداد زیادی از جوانان ایرانی در این مجموعه مشغول به کار هستند.
- قیمت این کولر Core Contact freezer 120 از یک ماه پیش مشخص و اعلام شده است. حداکثر قیمت فروش این کولر در کلیه نمایندگی های گرین، معادل 39.000 تومان خواهد بود.
با تقدیم احترام
-
نقل قول:
سلام آقای عمرانی
من
متاسفانه امروز زنگ زدم و گفتند این پاور هم غیر قابل تعمیر میباشد
پس نتیجه گیری شخصی اینه اگه پاورت سوخت و گارانتی نداشت بهتر تعمیر نبری چون غیر قابل تعمیره
-
نقل قول:
متاسفانه امروز زنگ زدم و گفتند این پاور هم غیر قابل تعمیر میباشد
پس نتیجه گیری شخصی اینه اگه پاورت سوخت و گارانتی نداشت بهتر تعمیر نبری چون غیر قابل تعمیره
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان شماره قبض پیگیری پاور خود را برای بنده PM فرمایید تا موضوع را دقیقا پیگیری نمایم و نتیجه را به باستحضار شما برسانم. همچنین مطمئن باشید که هر گاه از گارانتی گرین ناراضایتی داشته باشید، بنده در یک طبقه بالاتر (طبقه همکف - واحد R&D) در خدمت همه مراجعین محترم هستم تا در حد توانم نسبت به رفع مشکل ایشان اقدام نمایم.
با تقدیم احترام
-
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان شماره قبض پیگیری پاور خود را برای بنده PM فرمایید تا موضوع را دقیقا پیگیری نمایم و نتیجه را به باستحضار شما برسانم. همچنین مطمئن باشید که هر گاه از گارانتی گرین ناراضایتی داشته باشید، بنده در یک طبقه بالاتر (طبقه همکف - واحد R&D) در خدمت همه مراجعین محترم هستم تا در حد توانم نسبت به رفع مشکل ایشان اقدام نمایم.
با تقدیم احترام
سلام و عرض ادب خدمتان دوستان و عزیزان
امروز من رفتم گارانتی گرین و پاور خودم رو تحویل گرفتم و باید اعتراف کنم که زود قضاوت کردم
بعد از اینکه پاور خرابم رو تحویل گرفتم متصدی گارانتی گرین من رو به سوی اتاق مهندس عمرانی راهنمائی کردند
خوب اولین بار بود که ایشون رو ملاقات میکردم و هر چه در وصف ایشون شنیده بودم در دنیای مجازی بود
مستقیم رفتیم سر پاور 430 و درش رو باز کردیم (البته زحمتش رو مهندس کشید) و تمامی قطعات رو که از
مرغوبترین و معروف ترین قطعات بود رو تک تک آقای عمرانی به من نشون داد و در آخر قسمتی از برد پاور را که مهمترین بخش پاور بود رو نشونم داد که سوخته بود و دیگر فایده ائی برای تعمیر نداشت
بعد از اون به کارگاه تست پاور شرکت گرین رفتیم و از نزدیک چند پاور رو با برندهای مختلف تست کردیم اصلا کار ی با برندهای مختلف ندارم اما گرین واقعا عالی بود
من مات و مبهوت مونده بودم و فقط نظاره گر بودم که چطور پاوری بنام گرین در 100% لود تست خود رو پس میدهدو چطور در 140% اور لود خود خم به ابرو نمیاورد
فقط باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
همه اینا یه طرف ...
شخصیت بسیار دوست داشتنی و وقار مهندس یه طرف حق دارند همه از ایشون به نیکی یادکنند چون حقیقتا ایشون مرد نیکی هستند
در آخر هم به من محبت فراموش نشدنی کردند
اگه گفتین چی شد.....
-
سلام آقای عمرانی بعد از نصب مجدد سیستم در کیس با اینکه سیم های مربوط به HDD LED و CPU LED رو درست قرار دادم ولی چراغاشون روشن نمیشه.
-
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمتان دوستان و عزیزان
امروز من رفتم گارانتی گرین و پاور خودم رو تحویل گرفتم و باید اعتراف کنم که زود قضاوت کردم
بعد از اینکه پاور خرابم رو تحویل گرفتم متصدی گارانتی گرین من رو به سوی اتاق مهندس عمرانی راهنمائی کردند
خوب اولین بار بود که ایشون رو ملاقات میکردم و هر چه در وصف ایشون شنیده بودم در دنیای مجازی بود
مستقیم رفتیم سر پاور 430 و درش رو باز کردیم (البته زحمتش رو مهندس کشید) و تمامی قطعات رو که از
مرغوبترین و معروف ترین قطعات بود رو تک تک آقای عمرانی به من نشون داد و در آخر قسمتی از برد پاور را که مهمترین بخش پاور بود رو نشونم داد که سوخته بود و دیگر فایده ائی برای تعمیر نداشت
بعد از اون به کارگاه تست پاور شرکت گرین رفتیم و از نزدیک چند پاور رو با برندهای مختلف تست کردیم اصلا کار ی با برندهای مختلف ندارم اما گرین واقعا عالی بود
من مات و مبهوت مونده بودم و فقط نظاره گر بودم که چطور پاوری بنام گرین در 100% لود تست خود رو پس میدهدو چطور در 140% اور لود خود خم به ابرو نمیاورد
فقط باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
همه اینا یه طرف ...
شخصیت بسیار دوست داشتنی و وقار مهندس یه طرف حق دارند همه از ایشون به نیکی یادکنند چون حقیقتا ایشون مرد نیکی هستند
در آخر هم به من محبت فراموش نشدنی کردند
اگه گفتین چی شد.....
به احتمال زیاد ایشون یه پاور نو به شما هدیه دادن..:11():
-
نقل قول:
به احتمال زیاد ایشون یه پاور نو به شما هدیه دادن..:11():
حتما همین بوده که شما هم کف کردید:1. (35):
-
نقل قول:
سلام آقای عمرانی بعد از نصب مجدد سیستم در کیس با اینکه سیم های مربوط به HDD LED و CPU LED رو درست قرار دادم ولی چراغاشون روشن نمیشه.
دوست خوب من؛
سلام،
جهت نصب کانکتورهای Power LED و HDD LED حتما به جهت + و - مندرج برروی کانکتورهای مادربرد توجه فرمایید. سیم نارنجی در HDD LED مربوط به لاین مثبت و سیم سفید مربوط به لاین منفی است. همچنین سیم سبز در POWER LED مربوط به لاین مثبت و سیم سفید مربوط به لاین منفی است.
با تقدیم احترام
-
سلام
اول بگم که عنوان بعضی مسائل که راجع به اون مطمعن نیستیم در یک مکان عمومی مثل اینجا با این تعداد کاربر فکر نمی کنم چندان صحیح باشه !
متاسفانه جناب عمرانی دیروز که خدمتتون رسیدم یادم رفت بهتون بگم ! واقعا مشکل عجیبی که من دارم اینه که ( قبلا هم گفته بودم ) زمانی که سیستم روی گزینه S3 در بایوس تنظیم میشه وقتی استند بای باشه بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشه ! این مشکل رو با سیستم قبلی با پاور 380 داشتم که مین ایسوس بود پاور رو تعویض کردم با 580 مشکل حل نشد ( همون پاوری که دیروز دادم بهتون ) روی یه سیستم دیگه با مادربرد گیگا و کلا یه کیس دیگه هر دو پاور رو تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت ! تمام تنظیمات هم چک شده .
نکته جالب اینه که همون سیستم اول با همون پاور 380 دست پسر خالم هست که در شهرستان دانشجو هست و بدون هیچ مشکلی استندبای میکنه !!!!
نمی دونم برق خونه ما از ماه تامین میشه ؟؟ به نظرتون مشکل چی میتونه باشه ( چون مطمعن هستم از پاور نیست ! از سیستمها هم نیست ! )
و در آخر بازم میگم گرین یکی از بهترین شرکتهای مرتبط با انفورماتیک در ایران هست .:give_rose:
-
داش محمد تو هم سبز شدی :give_rose:
یاشا سین :1. (5):
-
نقل قول:
سلام
واقعا مشکل عجیبی که من دارم اینه که ( قبلا هم گفته بودم ) زمانی که سیستم روی گزینه S3 در بایوس تنظیم میشه وقتی استند بای باشه بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشه ! این مشکل رو با سیستم قبلی با پاور 380 داشتم که مین ایسوس بود پاور رو تعویض کردم با 580 مشکل حل نشد ( همون پاوری که دیروز دادم بهتون ) روی یه سیستم دیگه با مادربرد گیگا و کلا یه کیس دیگه هر دو پاور رو تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت ! تمام تنظیمات هم چک شده .
نکته جالب اینه که همون سیستم اول با همون پاور 380 دست پسر خالم هست که در شهرستان دانشجو هست و بدون هیچ مشکلی استندبای میکنه !!!!
نمی دونم برق خونه ما از ماه تامین میشه ؟؟ به نظرتون مشکل چی میتونه باشه ( چون مطمعن هستم از پاور نیست ! از سیستمها هم نیست ! )
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان ، سیستم خود را به آدرس دفتر مرکزی گرین بیاورید تا مورد فوق را با کمک یکدیگر از نزدیک بررسی و احیانا حل نماییم. ولی احتمال بسیار زیاد، مشکل فوق نرم افزاری است و پیشنهاد می کنم ابتدا تنظیمات Power management (گزینه هایی مثل Wake up lanو...) در BIOS را Disable فرمایید یا Bios مادربردتان را Update نمایید یا حتی در صورت امکان ویندوز جدیدی نصب فرمایید. اگر با این موارد به نتیجه نرسیدید، بنده در خدمت شما خواهم بود.
با تقدیم احترام
-
همه این موارد قبلا انجام شده موضوع گیج کننده اینه که همون سیستم اولی بدون مشکل و بدون تغییر سیستم عامل یا تنظیمات داره در یه شهر دیگه بدون مشکل کار میکنه ! :1. (27):
-
نقل قول:
حتما همین بوده که شما هم کف کردید:1. (35):
درسته همون پاور رو که تست کردیم رو بعد از انجام تست به من دادند
کف که نکردم ولی حال کردم
البته من هم پاور رو تقدیم صاحب پاور سوخته کردم وگفتم که قسمت و مال شماست و لطف مدیر بخش فنی گرین شامل حال شما شده...
اما من.....
من هم کلی تجربه کسب کردم که بیشتر از این پاور برام ارزش داشت و از همه مهمتر افتخار آشنائی با آقای عمرانی بود که کمال تشکر رو از ایشون دارم
-
پس واجب شد ايشون رو زيارت كنيم :1. (38):
متاسفم اگه اسپم ولي بايد اين حرف رو مي زدم .
-
سلام
من اکثر کیس های گرین رو استفاده کردم و شاید تا بحال نزدیک به 300 400 تا گیس گرین بستم و بیشتر مواقع راضی بودم اما در مورد کیس Domestike که به تازگی به محصولات گرین اضافه شده باید بگم که واقعا نا امید کننده بود و از 5 عدد کیسی که 2 روز پیش از این مدل تهیه کردم 2 تای اونها خارهای پنل جلو شکسته بود و یکی هم پنل روی سی دی رام شکسته بود و به غیر از موارد فوق سوراخها و پیچهای کیس هم اصلا به مدل های دیگه نمیرسید و در هنگام اسمبل اذیت می کرد. البته کیس Magnum 2 که اون هم بتازگی به محصولات گرین اضافه شده کیس بسیار خوبی هست و کیسی که از این مدل بستم بسیار راضی کننده بود.
یک سؤال هم از آقای عمرانی داشتم که کیس Magnum 2 بصورت پیش فرض دارای چند پنل سی دی رام هست؟ شکل موجود تو سایت گرین همراه با دو پنل هست اما داخل کیسی که به تازگی من تهیه کردم فقط یک پنل موجود بود.
ممنون
-
نقل قول:
سلام
من اکثر کیس های گرین رو استفاده کردم و شاید تا بحال نزدیک به 300 400 تا گیس گرین بستم و بیشتر مواقع راضی بودم اما در مورد کیس Domestike که به تازگی به محصولات گرین اضافه شده باید بگم که واقعا نا امید کننده بود و از 5 عدد کیسی که 2 روز پیش از این مدل تهیه کردم 2 تای اونها خارهای پنل جلو شکسته بود و یکی هم پنل روی سی دی رام شکسته بود و به غیر از موارد فوق سوراخها و پیچهای کیس هم اصلا به مدل های دیگه نمیرسید و در هنگام اسمبل اذیت می کرد.
ممنون
من دوهفته پيش پيش براي يكي از دوستان از همين مدل بستم و خيلي هم راضي بود. فقط در مورد نداشتن دكمه ريست از من سئوال كرد كه من هم بعد از توضيحات فني كه جناب عمراني فرمودند موضوع رو براي ايشون روشن كردم. ولي چند روز پيش كه دوباره يك نمونه ديگه از همين مدل تهيه كردم بعد از اسمبل سيستم و هنگام نصب ويندوز وقتي كه درايو با سرعت زيادي ميچرخيد كيس صداي لرزش ميداد (با اينكه پيچها رو سفت بسته بودم) ولي توجه نكردم و سيستمو تحويل مشتري دادم ، تا اينكه به من زنگ زد و گفت اين كيس لقي داره و من هم مجبور شدم براش يك عدد 6c28 بخرم. ولي وقتي كه داشتم قطعاتو به كيس جديد منتقل ميكردم متوجه شدم كه مشكل لرزش بخاطر اين بوده كه پرچهاي قسمت پشت سيني كيس و محفظه درايوها كاملا شل هستند و به اصطلاح خوب پرچ نشدن. من اين اسكلتو خيلي دوست دارم ، ولي مثل اينكه در مونتاژش دقت كافي به عمل نمياد.
-
نقل قول:
سلام من اکثر کیس های گرین رو استفاده کردم و شاید تا بحال نزدیک به 300 400 تا گیس گرین بستم و بیشتر مواقع راضی بودم اما در مورد کیس Domestike که به تازگی به محصولات گرین اضافه شده باید بگم که واقعا نا امید کننده بود و از 5 عدد کیسی که 2 روز پیش از این مدل تهیه کردم 2 تای اونها خارهای پنل جلو شکسته بود و یکی هم پنل روی سی دی رام شکسته بود و به غیر از موارد فوق سوراخها و پیچهای کیس هم اصلا به مدل های دیگه نمیرسید و در هنگام اسمبل اذیت می کرد. البته کیس Magnum 2 که اون هم بتازگی به محصولات گرین اضافه شده کیس بسیار خوبی هست و کیسی که از این مدل بستم بسیار راضی کننده بود.
یک سؤال هم از آقای عمرانی داشتم که کیس Magnum 2 بصورت پیش فرض دارای چند پنل سی دی رام هست؟ شکل موجود تو سایت گرین همراه با دو پنل هست اما داخل کیسی که به تازگی من تهیه کردم فقط یک پنل موجود بود.ممنون
دوست خوب من؛
سلام،
- انتقاد شما را در مورد کیس Domesticحتما بررسی خواهم نمود و نتیجه را باطلاع شما و دوستان عزیزم خواهم رساند.
- اگر هر کیس خریداری شده تا قبل از اسمبل قطعات دارای شکستگی باشد (ناشی از حمل و نقل نادرست) ، نمایندگی گرین وظیفه تعویض آن کیس با یک مدل نو و اکبند را برعهده دارد. یا برای جلوگیری از رفت و آمد اضافی، بهتر است هنگام خرید، کیس را از نظر فیزیکی چک فرمایید.
- کیس مگنوم و مگنوم 2 دارای 2 درب مخفی در قسمت اپتیکال درایو هستند. ولی به جهت سهولت در اسمبل، یکی از این درب ها را داخل کیس و درون یک پلاستیک قرار داده ایم.
نقل قول:
من دوهفته پيش پيش براي يكي از دوستان از همين مدل بستم و خيلي هم راضي بود. فقط در مورد نداشتن دكمه ريست از من سئوال كرد كه من هم بعد از توضيحات فني كه جناب عمراني فرمودند موضوع رو براي ايشون روشن كردم. ولي چند روز پيش كه دوباره يك نمونه ديگه از همين مدل تهيه كردم بعد از اسمبل سيستم و هنگام نصب ويندوز وقتي كه درايو با سرعت زيادي ميچرخيد كيس صداي لرزش ميداد (با اينكه پيچها رو سفت بسته بودم) ولي توجه نكردم و سيستمو تحويل مشتري دادم ، تا اينكه به من زنگ زد و گفت اين كيس لقي داره و من هم مجبور شدم براش يك عدد 6c28 بخرم. ولي وقتي كه داشتم قطعاتو به كيس جديد منتقل ميكردم متوجه شدم كه مشكل لرزش بخاطر اين بوده كه پرچهاي قسمت پشت سيني كيس و محفظه درايوها كاملا شل هستند و به اصطلاح خوب پرچ نشدن. من اين اسكلتو خيلي دوست دارم ، ولي مثل اينكه در مونتاژش دقت كافي به عمل نمياد.
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت مشاهده اشکال فنی در هر مدل کیس گرین (مثل اشکال در مورد پرچ ها) ، لطفا جهت تعویض آن با یک مدل جایگزین از طریق نمایندگی گرین اقدام فرمایید و اگر مشکلی در هنگام تعویض (به دلیل اسمبل شدن سیستم) به وجود امد، حتما با شماره تلفن 88911378 داخلی 144 یا 150 (عمرانی یا اقای شیرخان) تماس فرمایید تا مورد پیگیری و هماهنگی واقع شود.
دوستان توجه فرمایند که تیراژ تولید این اسکلت و قانون 1/10 (از هر 10 عدد یک عدد) در بخش کنترل کیفیت، ممکن است منجر به بروز یک سری مسائل خاص در مونتاژ شوند که البته در مقیاس تولید بسیار ناچیز و تقریبا غیر قابل رفع است و برای تمامی تولیدات با تیراژ بالای تمامی کمپانی ها وجود دارد. لذا استدعا دارم در صورت برخورد با چنین مواردی، حتما به جهت حل مشکل، با بنده هماهنگ و اطلاع رسانی فرمایید.
ضمن تشکر مجدد از بابت اطلاع رسانی خوب شما عزیزان، بنده حتما موارد فوق را پیگیر خواهم شد و حتی در صورت لزوم، کیس Domestic از چرخه محصولات گرین حذف خواهد شد.
با تقدیم احترام
-
میخبشید آقای عمرانی،
فن core contact عرضه شد؟
-
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني و تمامي دست اندركاران شركت محترم آینده سیما
آيا به نظر شما بهتر نيست كه تمامي كيسهاي گرين در قسمت خروجي هوا به محافظ سيمي مجهز شوند كه هم كولينگ بهتر و هم صداي كمتري داشته باشد با تشكر
-
من بین دو کیس مگنو2 و کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موندم
بودجه هم 40 تومنه(با کمی بالا پایین)
کودومش بنظر خودتون بهتره
کیس مشکی ساده میخوام که USBو اسپیکر جلو بخوره
با تشکر
-
نقل قول:
میخبشید آقای عمرانی،
فن core contact عرضه شد؟
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. کولر Core Contact Freezer از شنبه هفته آینده مورخ 10/19 در شبکه توزیع گرین قرار می گیرد.
نقل قول:
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني و تمامي دست اندركاران شركت محترم آینده سیما
آيا به نظر شما بهتر نيست كه تمامي كيسهاي گرين در قسمت خروجي هوا به محافظ سيمي مجهز شوند كه هم كولينگ بهتر و هم صداي كمتري داشته باشد با تشكر
دوست خوب من؛
سلام،
فرمایش شما کاملا صحیح است و حتی در سال گذشته مقاله ای در این رابطه نوشتم که در ماهنامه محترم رایانه خبر منتشر گردید. ولی برای استقرار Fan Guard به صورت اصطلاحا سیمی (مثل محافظ فن پاورهای فن بزرگ) نیاز به طراحی قالب متناسب برای سینی پشت و ضخامت ورقی بالاتر از 0.8mm است. به همین دلیل نمی توان این روش را در عموم کیس ها اجرا نمود. چرا؟
به این دلیل که اگر از نزدیک و با دقت بیشتری به سینی پشت کیس نگاه نمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این سینی دارای حداقل دو یا سه تکه مختلف است که به یکدیگر پرچ شده اند. همچنین دارای شکاف های مختلفی است (مثل شکاف های بالای اسلاتها و خود اسلاتها) لذا حتی در این حالت نیز در مقایسه با سایر قسمتهای کیس، از استحکام کمتری برخوردار است. حال فرض نمایید که یک دایره به قطر 10 سانتی متر (جای فن) از داخل این سینی برداشته شود و به جای ان یک محافظ با چهار عدد پیچ گذاشته شود. آیا استحکام سینی پشت کیس (منظور کیس های متداول با ضخامت های کمتر از 0.8mm) با مشکل روبرو نخواهد شد. به همین دلیل است که اغلب سازندگان مطرح کیس های متداول، نهایتا به جهت بحث کاهش صدا، اقدام به بزرگتر در نظر گرفتن سوراخهای محل نصب فن می کنند که خود یک راهکار مناسب جهت کاهش صدای فن ضمن حفظ استحکام کیس می باشد.
نقل قول:
من بین دو کیس مگنو2 و کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موندم
بودجه هم 40 تومنه(با کمی بالا پایین)
کودومش بنظر خودتون بهتره
کیس مشکی ساده میخوام که USBو اسپیکر جلو بخوره
با تشکر
دوست خوب من؛
سلام،
به نظر بنده کیس مگنوم 2 با قیمت 41.000 تومان، از هر نظر بهتر از کیس تولیپ با قیمت 42.500 است و پورتهای خروجی پنل جلوی این دو مدل، در سمت راست پنل جلو تعبیه شده است.
با تقدیم احترام
-
سلام اقای عمرانی حالتون خوبه؟؟؟
من یکی از دوستام یه پاور 580w green داره میگه سوخته!!!برای تعویضش باید چه کار هایی انجام بده.لطفا توضیح کامل بدید.
خیلی ممنون.
-
اقا کسی نمیخواد جواب بده!!!!!!!!!!!!!