-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
خیلی خیلی ممنونم از دوست عزیزم , مهرداد . لطف کردید
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
-
پاسخ : پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم از دوست عزیزم , مهرداد . لطف کردید
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
خواهش می کنم
متاسفانه اگر روغن رو بیش از حد بریزین ، سر ریز میشه و بعد یه مدت کوتاه کلی گرد و غبار ، یا پرز فرش و ... رو به خودش میگیره . شما مرتب داخل کیستون رو با بلور ، غبار زدایی کنین.
اگر هم گرد و غبار از کار نندازدش ، هر قطعه ایی یک عمر مفید داره که متاسفانه این قطعات نامرغوب چینی هم از همشون بدتره. چاره ای نیست ، اگر مثل قبل شد یا تعویض کنید یا اگر فکر می کنید عمر مفید پاور رو به اتمامه یک پاور جدید تهیه کنید ( پاورهای گرین سه سال گارانتی هم دارن که خیالتون رو راحت می کنن)
شما اگر قصد تعویض فن رو داشتین با نمونه مشابه دوسیم تعویض کنید . سیسم سوم عملاً بدون استفاده میمونه ( تو این مورد ) چون سنسوری براش تعبیه نشده ( که اگر تعبیه میشد فن سه پین براش میزاشتن )
-
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
سلام
دوستان پاور من خراب شده و تا 3 ماه دیگه گارانتی داره
برای تعمیر باید به کجا مراجعه کنم؟
من در حال حاضر تهران هستم .و می خوام به خود شرکت گرین و بخش پشتیبانیش مراجعه کنم و پاور رو بهشون تحویل بدم.(برای این که کارم زودتر راه بیفته و برم شهرستان)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
-
ایا اقای عمرانی به اینجا هنوز سر میزنه یا نه ایشون رفتند دیگه
-
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
-
نقل قول:
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
نقل قول:
آیا همه گرین ها این مشکل رو دارن
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
-
نقل قول:
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
با تشکر از شما دوست عزیز
هر دو پاوری که استفاده کردم آکبند بود . پاور اولی 380 وات گرین بود که فکر کردم خرابه و با یک 430 وات آکبند تعویض کردم و با این پاور جدید هم مشکل ویز ویز هنوز هست و هیچ فرقی نکرده . کارت گرافیک ، رم ها ، کارت وایرلس و قطعه های دیگرو باز کردم ولی این نویز همچنان هست . حتی روی صدا هم تاثیر گذاشته و صدای خروجی هم این ویز ویز رو داره .
صدا فرکانس بالایی داره و خیلی آزار دهندست .
-
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
-
با توجه به افزایش قیمت پاورهای گرین، هنوز هم خریدشون توصیه میشه؟
-
نقل قول:
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
پاور رو بستم به کیس . امروز رفتم و با یک پاور دیگه از همین مارک و همین وات یه خونه ی دیگه تست کردم ولی همچنان صدای نویز هست . به نظرتون همه ی پاور ها مشکل دارن ؟ بالاخره تو 4 تا پاور یکی درست از آب در میاد .
-
نقل قول:
پاور رو بستم به کیس . امروز رفتم و با یک پاور دیگه از همین مارک و همین وات یه خونه ی دیگه تست کردم ولی همچنان صدای نویز هست . به نظرتون همه ی پاور ها مشکل دارن ؟ بالاخره تو 4 تا پاور یکی درست از آب در میاد .
متوجه منظورتون نشدم :1. (31):
-
نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم :1. (31):
منظورم اینه که امروز هم یه پاور 430 واته دیگه رو بستم به سیستمم اونم نویز داشت .
کلا شد 4 عدد پاور که تا الان رو سیستمم بستم و هر 4 تا نویز داشتن یکی کم یکی زیاد .
نظر دوستان در مورد سایر برند ها چیست ؟ میتونم از پاور های دیگه استفاده کنم ؟ یا بقیه پاور ها هم مثل همین گرین ها مشکل دارن با سیستمم ؟
-
سلام دوستان بالاخره امروز فهمیدم مشکل نویز پاورم از کجاست .
وقتی به usb های مادر بورد چیزیو وصل کنم نویز به وجود میاد ، مثلا کیبرد یا موس یا پرینتر ، وب کم . همه ی قطعات رو تست کردم . وقتی هر کدوم رو وصل کنم از داخل پاور نویز میاد .
دوستان چه راه حلی پیشنهاد میکنن ؟
-
سلام من یه سوال دارم. ممنون میشم جواب بدین.
من برای کارت 6790 یه پاور 535B-US خریدم. منتها پاور تنها یک دونه pcie 6pin داره ولی کارت 2تا ورودی 6پین داره. حالا اگه از تبدیل مولکس استفاده کنم مشکلی برای کارت پیش نمیاد.؟؟
-
نقل قول:
سلام من یه سوال دارم. ممنون میشم جواب بدین.
من برای کارت 6790 یه پاور 535B-US خریدم. منتها پاور تنها یک دونه pcie 6pin داره ولی کارت 2تا ورودی 6پین داره. حالا اگه از تبدیل مولکس استفاده کنم مشکلی برای کارت پیش نمیاد.؟؟
سلام
اگر برای استفاده معمولی میفرمائین ( نه اورکلاک سنگین ) مشکلی پیش نمیاد و فکر می کنم این کانکتور هم داخل قوطی کارت گرافیک موجود باشه .
-
ممنون دوست عزیز. یه سوالم در مورد رابط مولکس داشتم.
همونطور که میدونید فنهای کیس 2تا رابط مولکس دارن که به کابل مولکس پاور وصل میشن. ایا زمانی که فن به مولکس وصل شد میشه از رابط دوم به فن دیگه برق داد ؟
یا محدودیت داره.؟؟ کلا از هر مولکس پاور به چنتا فن کیس میشه برق داد؟ مرسی ممنون میشم توضیح بدین.:give_rose:
-
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. یه سوالم در مورد رابط مولکس داشتم.
همونطور که میدونید فنهای کیس 2تا رابط مولکس دارن که به کابل مولکس پاور وصل میشن. ایا زمانی که فن به مولکس وصل شد میشه از رابط دوم به فن دیگه برق داد ؟
یا محدودیت داره.؟؟ کلا از هر مولکس پاور به چنتا فن کیس میشه برق داد؟ مرسی ممنون میشم توضیح بدین.:give_rose:
اگر فقط فن باشه ، با توجه به مصرف پائینش مشکلی نداره و هر چندتا فن که نیاز داشتین میتونید به همدیگه وصل کنید . اما برای قطعات پر مصرف ، مثلاً برای گرافیک کارت از خروجی مستقل از پاور استفاده کنید.
-
سلام
من یه مشکل خیلی جالب با پاور 785 وات گرین دارم که برای بار دوم سرم اومده!
مشکل اینه این پاور برای بار دوم سوخته یعنی نه که سوخته باشه سیسم رو روشن میکنه همه چی به کار میفته ولی تصویر ندارم!!!
یک بار دیگه اینطوری شد که اون موقع پاور گارانتی داشت فرستادم گارانتی به دلیل نبود پاوری به قدرت پاور من داخل بازار کامپیوتر اصفهان و حتی خود نمایندگی گرین داخل پاساژ طالقانی حدود 1 ماه واسه گارانتی و ... این پاور معطل شدم
بالاخره پاور اومد و مشکل حل شده بود ولی الان بعد حدود 8 ماه دوباره همون مشکل برای این پاور پیش اومده...
قطعات من هم
CPU : Cori7 920
Main:Asuse P6t SE
VGA : ATI 4890HD از اینا که 2 تا ورودی برق پی سی ای اکسپرس داره!
RAM: 3GB DDR3 Corsair 1333
2 تا هارد ساتا + 1 دی وی دی رایتر ساتا + کارت دی وی بی که سالی 1بارم ازش استفاده نمیکنم...
فن و ... هم هیچ چی اضافی بهش وصل نکردم یعنی در اصل نصف کانکتورهای پاور خالیه...
حالا میخام بدونم این مشکل واسه چی پیش میاد؟ایا پاور کمه؟ایا قطعه ای از سیستم من مشکل داره؟
و دوم اینکه الان دیگه پاور گارانتی نداره دوستان اهل فن میدونن این عیب از کدوم قسمته پاوره تا خودم تعمیرش کنم؟(من تو کار تعمیر ترازو دیجیتال و ... هستم!)
بابت جواب دوستان پیشاپیش ممنون
"علیرضا"
-
نقل قول:
سلام
من یه مشکل خیلی جالب با پاور 785 وات گرین دارم که برای بار دوم سرم اومده!
مشکل اینه این پاور برای بار دوم سوخته یعنی نه که سوخته باشه سیسم رو روشن میکنه همه چی به کار میفته ولی تصویر ندارم!!!
یک بار دیگه اینطوری شد که اون موقع پاور گارانتی داشت فرستادم گارانتی به دلیل نبود پاوری به قدرت پاور من داخل بازار کامپیوتر اصفهان و حتی خود نمایندگی گرین داخل پاساژ طالقانی حدود 1 ماه واسه گارانتی و ... این پاور معطل شدم
بالاخره پاور اومد و مشکل حل شده بود ولی الان بعد حدود 8 ماه دوباره همون مشکل برای این پاور پیش اومده...
قطعات من هم
CPU : Cori7 920
Main:Asuse P6t SE
VGA : ATI 4890HD از اینا که 2 تا ورودی برق پی سی ای اکسپرس داره!
RAM: 3GB DDR3 Corsair 1333
2 تا هارد ساتا + 1 دی وی دی رایتر ساتا + کارت دی وی بی که سالی 1بارم ازش استفاده نمیکنم...
فن و ... هم هیچ چی اضافی بهش وصل نکردم یعنی در اصل نصف کانکتورهای پاور خالیه...
حالا میخام بدونم این مشکل واسه چی پیش میاد؟ایا پاور کمه؟ایا قطعه ای از سیستم من مشکل داره؟
و دوم اینکه الان دیگه پاور گارانتی نداره دوستان اهل فن میدونن این عیب از کدوم قسمته پاوره تا خودم تعمیرش کنم؟(من تو کار تعمیر ترازو دیجیتال و ... هستم!)
بابت جواب دوستان پیشاپیش ممنون
"علیرضا"
سلام
دوست عزیز فکر میکنم اکثر مشکلات پاور تو ایران به خاطر نوسانات زیاد برق هست !
به نظرم از یه محافظ خوب برای سیستم استفاده کنی مشکلات کم میشه ! :give_rose:
-
سلام
والا من داشتم بازی میکردم.یهو ارور صفحه ابی اومد یه سری شمرد و بعدم ریست شد از اون به بعد دیگه مانیتور بالا نیومد
من محافظ سر راه سیستم دارم اونم 2 تا چون تعداد دستگاه ها و پریزهایی که نیاز دارم زیاده....
به هر حال چرا نویز باید بخش گرافیکو بسوزونه؟چرا کلا سیستم رو نفرستاد هوا؟
من در این پاورها رو باز نکردم ولی یعنی یه فیوزر واسه جلوگیری از سوختگی برد ناشی از نوسانات برق نداره؟
"علیرضا"
-
سلام
من عاشق این کیس شدم توی یکی از همین صفحات..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمتش چنده؟هنوزم وارد میشه؟منن بوشهر هستم
مهندس عمرانی و بقیه دوستان:love::love:
-
این کیس قیمتی در حدود 120 هزارتومان داره و به عقیده ی یک شاهکار طراحی به حساب میاد!
-
سلام دوستان .
کسی آدرس نمایندگی Green در شیراز رو داره؟
اصلا گرین در شیراز نمایندگی داره ؟ (منظورم نمایندگی تعمیر هست نه نمایندگی فروش)
ممنون.
-
نقل قول:
سلام دوستان .
کسی آدرس نمایندگی Green در شیراز رو داره؟
اصلا گرین در شیراز نمایندگی داره ؟ (منظورم نمایندگی تعمیر هست نه نمایندگی فروش)
ممنون.
سلام
با نمایندگان فروش تماس بگیرید به احتمال قوی در مورد بخش تعمیرات شما را راهنمائی خواهند کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
سلام
پاور ی گرین که چند روز هست خریدم. داخلش صدا عجیب و غریب میده
یک نمونه پاور هم 535 چند سال پیش چند تاشو خریدیم همشون بعد از چند وقت فن هاشون صدا دادن افتاد.
-
نقل قول:
سلام
پاور ی گرین که چند روز هست خریدم. داخلش صدا عجیب و غریب میده
یک نمونه پاور هم 535 چند سال پیش چند تاشو خریدیم همشون بعد از چند وقت فن هاشون صدا دادن افتاد.
سلام
لطفا مدل دقیق پاور خریداری شده را بفرمائید
-
نقل قول:
سلام
لطفا مدل دقیق پاور خریداری شده را بفرمائید
سلام
پاور از سری SP شرکت گرین است. هر چند دقیقه یک بار انگار یک جیرجیرک داخلش هست و صدا در میاره
البته صداش زیاد نیست که تابلو باشه.
-
نقل قول:
سلام
پاور از سری SP شرکت گرین است. هر چند دقیقه یک بار انگار یک جیرجیرک داخلش هست و صدا در میاره
البته صداش زیاد نیست که تابلو باشه.
سلام
عزیز با یک ولتمتر میزان برق ورودی را چک کنید
آیا برق منزل شما کم و زیاد نمیشود ؟ ( لامپهای منزل یا محل کار شما کم نور پر نور نمیشوند ؟)
اکثرا این صدا از مدار و خازن مدار pfc ایجاد می شوند و دلیل آن کم و زیاد شده ولتاژ ورودی است که اگر اینگونه باشه کلیه وسائل برقی منزل شما در خطر است
پاور معمولا یا صدا داره یا صدا نداره . اینکه صدا میده بعد قطع میشه یا به دلیلی که بالا گفتم است یا اینکه صدا اصلا از پاور نیست و رزونانس صدای قطعه دیگر در پاور منتشر می شود ( مثلا هارد )
ولتاژ برق را تست کن بعد پاور را از کیس خارج کن و مطمئن شو صدا از پاوره وقتی مطمئن شدی بگو تا در موردش صحبت کنیم
-
نقل قول:
سلام
عزیز با یک ولتمتر میزان برق ورودی را چک کنید
آیا برق منزل شما کم و زیاد نمیشود ؟ ( لامپهای منزل یا محل کار شما کم نور پر نور نمیشوند ؟)
اکثرا این صدا از مدار و خازن مدار pfc ایجاد می شوند و دلیل آن کم و زیاد شده ولتاژ ورودی است که اگر اینگونه باشه کلیه وسائل برقی منزل شما در خطر است
پاور معمولا یا صدا داره یا صدا نداره . اینکه صدا میده بعد قطع میشه یا به دلیلی که بالا گفتم است یا اینکه صدا اصلا از پاور نیست و رزونانس صدای قطعه دیگر در پاور منتشر می شود ( مثلا هارد )
ولتاژ برق را تست کن بعد پاور را از کیس خارج کن و مطمئن شو صدا از پاوره وقتی مطمئن شدی بگو تا در موردش صحبت کنیم
خیر برق خوب است و کم و زیاد نمی شود
راستش رفتم دوباره سراغ پاور
یکم شک کردم به فن. اصلا صدا در حدی نیست که تابلو باشه چون من قطعات چک میکردم متوجه شدم
من فکر میکنم از فن باشه ایا ممکنه؟ برخی اوقات کمتر و برخی اوقات بیشتر هست.برخی اوقات صدا نیست.
کلا بدنه کیس مقداری برق داره وقتی دست میزنم.
-
نقل قول:
خیر برق خوب است و کم و زیاد نمی شود
راستش رفتم دوباره سراغ پاور
یکم شک کردم به فن. اصلا صدا در حدی نیست که تابلو باشه چون من قطعات چک میکردم متوجه شدم
من فکر میکنم از فن باشه ایا ممکنه؟ برخی اوقات کمتر و برخی اوقات بیشتر هست.برخی اوقات صدا نیست.
کلا بدنه کیس مقداری برق داره وقتی دست میزنم.
اینکه بدنه کیس کمی برق داره طبیعیه و دلیل آن ارت نبودن سیستم شماست
در مورد صدا هم اگر قطعه ای مثل فن ، چک ، خازن و .... درون پاور خراب باشد باید صدا همواره ایجاد شود یا مثلا وقتی بازی انجام میدهید یا رندر میکنید و انرژی زیادی از پاور میکشید صدا ایجاد شود
ولی اینکه صدا چند دقیقه یک بار می آید بنده خیلی بعید میدانم مشکل از پاور باشد
به هر حال با دقت بیشتر تست بفرمائید و اگر صدا قطعا از پاور بود و زیاد شد با نماینده گرین تماس بگیرید
-
سلام
اگر به قطعات آسیب نزند. مهم نیست. آسیب میزند؟
این سیستم ا مادربورد ایسوس و پاور گرین باز هم تو HWMonitor شاخه 12 ولت میزنه 7 ولت
تو سیتسم قبلی که قدیمی بود هم میزد 4 ولت
نرم افزار خطا داره؟
-
نقل قول:
سلام
اگر به قطعات آسیب نزند. مهم نیست. آسیب میزند؟
این سیستم ا مادربورد ایسوس و پاور گرین باز هم تو HWMonitor شاخه 12 ولت میزنه 7 ولت
تو سیتسم قبلی که قدیمی بود هم میزد 4 ولت
نرم افزار خطا داره؟
سلام
بله ، خطای نرم افزاری هستش
-
سلام نیما جان شما با شرکت گرین در ارتباطی؟ کارمندید؟
در ضمن آخرین قیمت محصولات گرین رو ندارین؟
-
سلام من یه پاور 6 ماه پیش گرفتم 535 گرین بود جدیدا گاهی سیستمم خاموش میشد.یکی از دوستام که شرکت کامپیوتری داره برام یه green GP 585 آورده الان 1 روزه که خاموش نشده.به نظر شما اون پاور قبلیه برا سیستمم کم می آورده و آگه کم بوده این کافی هست؟
cor i3 2120
asus H61
4GB DDR3
ATI 6850
HDD sata 2
sound card
2 تا فن کیس
-
نقل قول:
سلام من یه پاور 6 ماه پیش گرفتم 535 گرین بود جدیدا گاهی سیستمم خاموش میشد.یکی از دوستام که شرکت کامپیوتری داره برام یه green GP 585 آورده الان 1 روزه که خاموش نشده.به نظر شما اون پاور قبلیه برا سیستمم کم می آورده و آگه کم بوده این کافی هست؟
cor i3 2120
asus H61
4GB DDR3
ATI 6850
HDD sata 2
sound card
2 تا فن کیس
سلام گرافیک کارت شما مصرفی حدود 130 وات داره و پاور 535 اگر مشکلی نداشته باشه به راحتی باید بتونه سیستمتون را ساپورت کنه
اگر اطمینان پیدا کردید که مشکل از پاور است آن را برای گارانتی ارسال فرمائید
-
اساتید این سیم ارت را باید به پیچ پشت پاور بست یا پشت کیس؟؟آیا خیلی واجبه؟
-
نقل قول:
اساتید این سیم ارت را باید به پیچ پشت پاور بست یا پشت کیس؟؟آیا خیلی واجبه؟
هردوش میشه ولی به جهت احتیاط به پیچ پشت پاور ببند
اصولا باید بسته بشه و رو پریز برق های استاندار هست کانکتورش تا احتیاجی به سیم ارت نباشه ولی چون عموما از پریز برق های استاندارد استفاده نمیکنیم جاش احتیاج به سیم ارت پیدا میکنیم
خیلی واجب نیست ولی ببندی بهتره
-
سلام دوستان میخواستم قیمت الان کیس اربیت گرین رو بدونم تو تهران یا مشهد
-
آخه من نميدونم اون شركت گريين كه انقدر ميگن گريين گريين
ماهفته اي 8 تا 9 تا پاور گريين ميبنديم يه روز برامون eU ميفرستن يه روز HE شركت هاي كامپيوتري
حالاما اعتراض كرديم كه چرا eU نمياد گفتن تو بازار نيست بعدش اون شركت مربوطه يه نامه از طرف گريين فرستاده كه تمامي مدل هاي eu he sp يكين هيچ گونه فرقي ندارن باهم -ميخواستم بببينم واقعاً يعني 1% اگه اينجوريه پس گريين user هشو احمق فرض كرده كه ميگه Sp he eu واقعاً چجورياست؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
دوستان من یه کیس فالکون گرفتم
1.اینا گرانتی دارن؟
2.پلمشون چجوریه؟ این طرف برام اورد کیس کاملا نو بود وسایلاشم همینطور اما طلق بقل کناره پیچ های فنش ترک های ریز داره 4 جاشم
3.بهدش یکم نویز داره طبیه؟احساس میکنم همین 140mm نویز داره
کلا دل چرکین شدم یکم :D