پاسخ: انتشار تصاویر اولیه از پاورهای جدید +OC گرین توسط سایت گرین
نقل قول:
درسته . من به این مسئله واقف نبودم.:give_rose:
مرصاد جان شهر سخت افزار چندین لابراتوار داره که هر کدوم از پاور های مختلفی استفاده میکنند.
دلیل نمیشه تنها پاور مورد تایید ما گرین باشه، اما گرین این قدر خوب بوده که ما توی لابراتوار اصلی سخت افزارمون به عنوان پاور شماره یک استفاده میکنیم. اون تست که با آنتک 1200W گرفته شده در تهران گرفته شده و بقیه تست ها در لابراتوار قزوین. :great:
پس یک پاور مورد تایید وجود نداره.
نقل قول:
شما میشه بگید آنتک آمریکایی ، چرا چینی هه؟
به همون دلیل ، گرین ایرانی ، چینی هه و چون قطعات با کیفیتی استفاده میکنه ، و اغلب از بقیه ی برندها کیفیت مرغوب تری داره ، معلومه که از مواد اولیه ی مرغوب تر و گرونتر استفاده کرد و قیمت نهایی اش گرون تر شد (مثل همه ی برندهای مرغوب دیگه) . هر چند به قول تو قیمت نهایی اش بخاطر ایرانی و تولید داخل بودن ، چند دلاری کمتر از بقیه شد
دوست عزیز درسته تمامیه قطعات چینیه ولی همون انتک امریکا مهندس داره ..تجهیزات داره توکل دنیا شناخته شدس وتایید میشه
شرکت گرین اصلا جایی شناخته شده نیست فقط توکشورما دهن واکرده ....اون دوستمون اقا شهریار عزیز هم که فرمودن گرین ایرانی نیست به سفارش ایرانه ازخارج کشور .. میارن یعنی چی؟ یعنی زیرزمین خارج کشور ؟
درضمن من کی گفتم قیمت نهایی اش بخاطر ایرانی و تولید داخل بودن ، چند دلاری کمتر از بقیه شد..تازه بیشترهم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
مرصاد جان شهر سخت افزار چندین لابراتوار داره که هر کدوم از پاور های مختلفی استفاده میکنند.
دلیل نمیشه تنها پاور مورد تایید ما گرین باشه، اما گرین این قدر خوب بوده که ما توی لابراتوار اصلی سخت افزارمون به عنوان پاور شماره یک استفاده میکنیم. اون تست که با آنتک 1200W گرفته شده در تهران گرفته شده و بقیه تست ها در لابراتوار قزوین. :great:
پس یک پاور مورد تایید وجود نداره.
میشه جواب این رو هم بدین؟
کلا میخوام نظرتون رو بدونم.:give_rose:
نقل قول:
جدای از این حرفا اگه سیستمی برا خودتون داشتین ,یه سیستم قوی مثل :
Click here to view the original image of 598x411px.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازم میرفتین سراغ Green یا این که سیستم رو با یه پاور معتبر در سطح جهانی مثل Corsair یا EVGA یا Antec Quattro 1200W تهیه میکردین؟
(حاضر بودین واقعا بردی که بررسی هاش تو سطح جهانی گیم هست رو با یه پاور ایرانی یا به سفارش ایران با قطعات درجه کیفیت یک بخرین و پاوری مثل
EVGA SuperNova 1000W P2 Platinum یا
Cooler Master Vanguard 1200W Platinum یا
Corsair HX1000i Platinum نخرین؟؟؟)
نقل قول:
دوست عزیز درسته تمامیه قطعات چینیه ولی همون انتک امریکا مهندس داره ..تجهیزات داره توکل دنیا شناخته شدس وتایید میشه
شرکت گرین اصلا جایی شناخته شده نیست فقط توکشورما دهن واکرده ....اون دوستمون اقا شهریار عزیز هم که فرمودن گرین ایرانی نیست به سفارش ایرانه ازخارج کشور .. میارن یعنی چی؟ یعنی زیرزمین خارج کشور ؟
درضمن من کی گفتم قیمت نهایی اش بخاطر ایرانی و تولید داخل بودن ، چند دلاری کمتر از بقیه شد..تازه بیشترهم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گرین هم مهندس داره ، تجهیزات داره ، تو کل دنیا شناخته شده هست
تو میگی شناخته شده نیست ، نظر خودته وگرنه تو پست های قبلی سایت خارجی 6 سال پیش اونو تست نمیکرد
ضمن اینکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نه اینکه اصل اش تو آمریکا تولید بشه و مثل محصولات دیگه به چین تولید شو واگزار کنه . از شرکت های چینی FSP ، DELTA ، CWT ، Seasonic و Enhance . اگه اشتبا نکنم ، گرین قطعات شو از شرکت CWT میگیره
من نگفتم تو گفتی . خودم اونو گفتم . کجا بیشتر شده؟
نقل قول:
چند نفر سوکت 2011 میگیرن؟
تو اینجا تا قبل از اینکه گرین استاندارد پلاتینیوم رو قبل اسفند امسال بده حق با تو هه اما فکر نکنم کسی برای سیستم 1150 اش بخاد بالای استاندارد گلد که 500 تومن قیمت پاورش هست هزینه کنه . فعلا برای اون سیستم ها گرین هم مد نظرت باشه اگه x99 خاستی بگیری ، چیز دیگه ای بگیر
مشکل ما اینه که حقا و انصافا روی همین مدلی که تو بازار هست و میدونیم از لحاظ کیفی چیزی از برندای دیگه کم نداره ، باز هم میریم سراغ برندای دیگه حتی با تفاوت قیمت
1 :تعداد فایل پیوست
با کسب اجازه از دوسته خوبم آقا شهریار :give_rose:
من واقعا فکر می کردم کاربران IT کشورمون به یه سطح سوادی رسیدن که می تونستیم تاثیر مثبتی روی صنعت IT کشور شاهد باشیم ولی متاسفانه .......................:whistle:
نقل قول:
ماکه ازجنس ایرانی خیرندیدیم
این یه واقعیته!!!:1. (26):افتضاح
رگم بره دیگه ازاین تولیدات درهم برهم ایرانی نمیخرم کاشکی خودشون میساختن همه قطعات چینی بیکیفیت
..............................
کل دنیا دارن از کولرمستر یا کورسیر یا انتکت استفاده میکنن
اونوقت فقط ما ازگیرین یا tsco
نمیگم بدن ولی قابل باورنیستن
مثلا 1600w گیرین که به قول خودشون ساخت ایران
چرا باید قیمتی فضایی داشته باشه برا یک ایرانی؟؟؟باید مفت ترباشه برامردمش
به طوری که توخارج دلار.. دلاره..براما 5000هست :1. (27):پس پاورایرانی چرا داره با دلار 5000فروش میره؟درصورتی که توهیچ لیست جهانی معتبر نیست !!
این مسئله چه معنی داره؟
اگه تحریمه چرامیگید تولید ایرانیه؟اگه چینیه .چرامیگید ایرانیه؟چرا داره باقیمت جهانی پیش میره که درونش نیست؟
اینا دلایلشه
ایرانی بسازه خوبشومیسازه ازکل دنیا حتی اگه اولین بارش باشه ولی چرامشکلات
ببین گلپسر به اصطلاح باهوش اگر جوابت رو نگرفتی از پست ادمینهای سایت خوب بخون ببین چی می نویسم برات
اولا این رو بدون که بنده کاملا به دیدگاه شما واقف هستم و از همین رو چون می دونم آدم با استعدادی هستی وقتم می زارم تا برات کاملا روشن کنم قضیه رو:great:
لپ کلام چیه ؟
لپ کلام اینه که گرین می ره به برندهای معتبر بازار دنیا سفارش پاور یا کیس می ده و وقتی که وارد ایران می شه با یسری حرکتهای خاصی روشون انجام می ده و اونها رو می فروشه و الیاقی ماجرا
تا همین جا شما بدونی کافیه و کفایت می کنه از اینجا به بعد رو به روایت تصویر برات می رم
شما تصویر زیر رو نگاه کنید . یاده چه کیسی از گرین میوفتی ؟ x9 ؟ درسته
این کیس که در تصویر پایین می بینی تولید یک شرکت معتبر امریکایی هست و مدل دقیقش هم اینه Rosewill Thor XL
شما حتی اگر تو سایت خود rosewill هم بری این مدل رو پیدا نمی کنی بنظر من این مدل فقط و فقط به سفارش گرین ساخته شده حالا کجایه دنیا ساخته می شه من که بعید می دونم داخل ایران این کیس تولید شده باشه چون از لحاظ کیفیت ساخت بسیار بسیار بسیار نامرغوب هست برای اثبات حرفم هم شما می تونید تو گوگل سرچ کنید تا حتی با ورژن های دیگه مدل thor از شرکت ROSEWILL آشنا بشید
Rosewill Thor XL-ATX Full Tower Gaming Case Review
دیگه من این همه توضیح و... دادم حالا دیگه واقعا بستگی بخودت داره که بخوای بحث رو ادامه بدی(کشش بدی) یا که نه بخوای حرف من رو قبول کنی
با تشکر:give_rose:
نقل قول:
شما میشه بگید آنتک آمریکایی ، چرا چینی هه؟
به همون دلیل ، گرین ایرانی ، چینی هه و چون قطعات با کیفیتی استفاده میکنه ، و اغلب از بقیه ی برندها کیفیت مرغوب تری داره ، معلومه که از مواد اولیه ی مرغوب تر و گرونتر استفاده کرد و قیمت نهایی اش گرون تر شد (مثل همه ی برندهای مرغوب دیگه) . هر چند به قول تو قیمت نهایی اش بخاطر ایرانی و تولید داخل بودن ، چند دلاری کمتر از بقیه شد
خوبی برادر یکی دوتا حرف هم برای شما عزیز دل داشتم البته می دونم حرف امسال اینجانب رو قبول نداری
اولا که جواب شما رو هم در جواب دوسته دیگمون دادم فقط کافیه یکم فکر کنی
دوما هیچ موقعه هیچ موقعه هیچ موقعه برندی مثل آنتک رو زیر سوال نبر نه برای اینکه خودم از پاور آنتک 1200 استفاده می کنم :wink:
فقط برای این می گم که چندین نفر از بزرگان اورکلاکینگ دنیا که حرفی برای گفتن دارن از همین پاور آنتک 1200 گلد و 1300 پلاتینیوم استفاده می کنن برای سنگینترین تستهاشون
یعنی 3 الی 4 تا از این مدل ها رو برای یک تست روشن می کنن.
بهتر بگم یعنی برای هر دو یا یک کارت گرافیک 1 دونه پاور اختصاص می دن. می دونی یعنی چی ؟
البته اگر توضیحات بیشتر در مورد پاور می خوای می تونم در پ.خ به سوالاتت پاسخ بدم یا حتی بگم این مدل جدید گرین چی داخلش هست:wink:
البته دوسته عزیزم شهریار برای شما مثالهایی از پاور های TT زدن که دیگه ترجیح می دم توضیح بیشتری ندم چون هم از حوصله من خارج هست هم از حوصله شما دوستان و سایت
باتشکر:give_rose:
نقل قول:
چند نفر سوکت 2011 میگیرن؟
تو اینجا تا قبل از اینکه گرین استاندارد پلاتینیوم رو قبل اسفند امسال بده حق با تو هه اما فکر نکنم کسی برای سیستم 1150 اش بخاد بالای استاندارد گلد که 500 تومن قیمت پاورش هست هزینه کنه . فعلا برای اون سیستم ها گرین هم مد نظرت باشه اگه x99 خاستی بگیری ، چیز دیگه ای بگیر
مشکل ما اینه که حقا و انصافا روی همین مدلی که تو بازار هست و میدونیم از لحاظ کیفی چیزی از برندای دیگه کم نداره ، باز هم میریم سراغ برندای دیگه حتی با تفاوت قیمت
اولا که فک میکنم باید اقا شهریار جواب بده!!!!
دوما شما میتونی برای 1150 هم گرین بگیری اصلا 2011 چیه شما برای 2015 هم گرین بگیر.:lol:
بعدم مشکل ما نیست
اگه میخوای ادامه بدیم بحث و پ . خ بده.
نقل قول:
با کسب اجازه از دوسته خوبم آقا شهریار :give_rose:
من واقعا فکر می کردم کاربران IT کشورمون به یه سطح سوادی رسیدن که می تونستیم تاثیر مثبتی روی صنعت IT کشور شاهد باشیم ولی متاسفانه .......................:whistle:
ببین گلپسر به اصطلاح باهوش اگر جوابت رو نگرفتی از پست ادمینهای سایت خوب بخون ببین چی می نویسم برات
اولا این رو بدون که بنده کاملا به دیدگاه شما واقف هستم و از همین رو چون می دونم آدم با استعدادی هستی وقتم می زارم تا برات کاملا روشن کنم قضیه رو:great:
لپ کلام چیه ؟
لپ کلام اینه که گرین می ره به برندهای معتبر بازار دنیا سفارش پاور یا کیس می ده و وقتی که وارد ایران می شه با یسری حرکتهای خاصی روشون انجام می ده و اونها رو می فروشه و الیاقی ماجرا
تا همین جا شما بدونی کافیه و کفایت می کنه از اینجا به بعد رو به روایت تصویر برات می رم
شما تصویر زیر رو نگاه کنید . یاده چه کیسی از گرین میوفتی ؟ x9 ؟ درسته
این کیس که در تصویر پایین می بینی تولید یک شرکت معتبر امریکایی هست و مدل دقیقش هم اینه Rosewill Thor XL
شما حتی اگر تو سایت خود rosewill هم بری این مدل رو پیدا نمی کنی بنظر من این مدل فقط و فقط به سفارش گرین ساخته شده حالا کجایه دنیا ساخته می شه من که بعید می دونم داخل ایران این کیس تولید شده باشه چون از لحاظ کیفیت ساخت بسیار بسیار بسیار نامرغوب هست برای اثبات حرفم هم شما می تونید تو گوگل سرچ کنید تا حتی با ورژن های دیگه مدل thor از شرکت ROSEWILL آشنا بشید
Rosewill Thor XL-ATX Full Tower Gaming Case Review
دیگه من این همه توضیح و... دادم حالا دیگه واقعا بستگی بخودت داره که بخوای بحث رو ادامه بدی(کشش بدی) یا که نه بخوای حرف من رو قبول کنی
با تشکر:give_rose:
خوبی برادر یکی دوتا حرف هم برای شما عزیز دل داشتم البته می دونم حرف امسال اینجانب رو قبول نداری
اولا که جواب شما رو هم در جواب دوسته دیگمون دادم فقط کافیه یکم فکر کنی
دوما هیچ موقعه هیچ موقعه هیچ موقعه برندی مثل آنتک رو زیر سوال نبر نه برای اینکه خودم از پاور آنتک 1200 استفاده می کنم :wink:
فقط برای این می گم که چندین نفر از بزرگان اورکلاکینگ دنیا که حرفی برای گفتن دارن از همین پاور آنتک 1200 گلد و 1300 پلاتینیوم استفاده می کنن برای سنگینترین تستهاشون
یعنی 3 الی 4 تا از این مدل ها رو برای یک تست روشن می کنن.
بهتر بگم یعنی برای هر دو یا یک کارت گرافیک 1 دونه پاور اختصاص می دن. می دونی یعنی چی ؟
البته اگر توضیحات بیشتر در مورد پاور می خوای می تونم در پ.خ به سوالاتت پاسخ بدم یا حتی بگم این مدل جدید گرین چی داخلش هست:wink:
البته دوسته عزیزم شهریار برای شما مثالهایی از پاور های TT زدن که دیگه ترجیح می دم توضیح بیشتری ندم چون هم از حوصله من خارج هست هم از حوصله شما دوستان و سایت
باتشکر:give_rose:
سلام
کدوم برنده که قطعات شو از یه شرکت دیگه نمیگیره؟ اگه این بخواد آتو باشه که اولیش خود آنتک میشه چون با اونکه آمریکایی هه ، قطعات شو از چینی ها میگیره
این یک
دوم اینکه برند آنتک رو زیر سئوال نبردم ؛ از گرین دفاع کردم . ضمن اینکه خود تست ها هم نشون داد که آنتک چیز دندون گیری هم نیست که بخاد زیر سئوال بره یا نه (توی استاندارد هم سطح)
بگو مدل جدید گرین چی توش هست؟ همه بدونن
در مورد پاور به طور کامل کسی میتونه نظر کارشناسی بده که شناخت نسبی به مسائل زیر داشته باشه .
از قسمت خازن های اولیه بگیر بریم جلو ترانزیستور های قدرت و مدارهای dc to dc که این مسئله خودش اندازه کتاب باید مطالعه کرد . نوع خازنها و ....
دوستان کسی مثل ادیتور سایت hardware secret وقتی درباره یک پاور نظر میده بر اساس سالها کار بر روی منبع تغذیه سویچینگ هست . و مقایسه پله به پله قطعات روی برد پاور بر اساس دیتاشیت .
طرفداری بدون دانش از هر برندی کار درستی نیست .
طرح شرکت های پاور یا evga یکسری نقاط قوت دارد یکسری نقطه ضعف . وقتی میتونیم منتقد یا حامی خوبی باشیم که شناخت کافی داشته باشیم .
تو شرکت شارپ یک شخصی هست که 30 سال عمرشو فقط برای قسمت تغذیه تلویزیون گذاشته به هیچ بخش دیگه ای هم کار ندارد .
نقل قول:
در مورد پاور به طور کامل کسی میتونه نظر کارشناسی بده که شناخت نسبی به مسائل زیر داشته باشه .
از قسمت خازن های اولیه بگیر بریم جلو ترانزیستور های قدرت و مدارهای dc to dc که این مسئله خودش اندازه کتاب باید مطالعه کرد . نوع خازنها و ....
دوستان کسی مثل ادیتور سایت hardware secret وقتی درباره یک پاور نظر میده بر اساس سالها کار بر روی منبع تغذیه سویچینگ هست . و مقایسه پله به پله قطعات روی برد پاور بر اساس دیتاشیت .
طرفداری بدون دانش از هر برندی کار درستی نیست .
طرح شرکت های پاور یا evga یکسری نقاط قوت دارد یکسری نقطه ضعف . وقتی میتونیم منتقد یا حامی خوبی باشیم که شناخت کافی داشته باشیم .
تو شرکت شارپ یک شخصی هست که 30 سال عمرشو فقط برای قسمت تغذیه تلویزیون گذاشته به هیچ بخش دیگه ای هم کار ندارد .
چیزی که برای مصرف کننده مهم هست فضای رقابتی هست . اگر رقابت نباشه و برندهای مختلف حضور نداشته باشند . نتیجش توهر صنفی انحصاری کردن و بالا رفتن قیمت هاست . دوستان هم میبینند تو 60% موارد گرین هم پیشنهاد میدم. ولی محصول خوش قیمت و مناسب دیگه هم باشه پیشنهاد میدم .
نقل قول:
مرصاد جوابتون این هست که : بستگی به اینکه میخوام چی کار کنم .
من هیچ وقت برای یک سیستم ساده پاور Platinum بخرم یا پاورهای خارجی گرون.
اما اگر یک سیستم High-End بخوام براش پاور بگیرم، میگردم با توجه به بودجه ام بهترین گزینه را تحقیق میکنم میخرم. چون هر شرکتی روی یکسری از سری های سوتی و مشکل داره و قیمت های خوبی ممکنه نداشته باشه.
پاور EVGA توی ایران نمیگیرم چون گارانتی خوبی نداره. بین CoolerMaster، Corsair ، گرین و انرمکس هر کدوم کیفیت بهتری داشته باشه و نسبت به قیمتش بیشتر بیارزه را میگیرم.
شنبه بررسی پاور جدید گرین میاد روی شهر سخت افزار، چک کنید. :Love-ssa~! (1):
ارسال های حاشیه ای حذف شد، لطفاً دوستان محیط دوستانه را حفظ کنید.