پاسخ: Case Modding - مود کیس
با تشکر از شما دوستان که لطف دارین .
خوب راستش اون چیزی که میخواستم نشد یعنی کاری ازم بر نمیومد مثلا میخواستم براش فن کنترل بزارم ولی رئوستا پیدا نکردم در اون رنجی که میخواستم ولی خودم دیشب به طور کامل سر هم کردم و روشن کردم و در یک لحظه :1. (27): اینطوری شدم و بعد :1. (5): خوب دوستان ولی .....
fantastic
not
FANTANSTC
:1. (38):
خواستی بگو برات درست کنم :love:
با تشکر
این هم بهم ریخته ترین کیس دنیا!:1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسی پیشنهادی برای بتر شدنش نداره؟!:1. (28):
نقل قول:
این هم بهم ریخته ترین کیس دنیا!:1. (38):
کسی پیشنهادی برای بتر شدنش نداره؟!:1. (28):
کیس خودته ؟!
این همون CM690 بیچاره نیست؟!؟ چرا اینجوریه....:1. (27):
بله وحید جان:whistle:...خیلی ضایست...نه؟!:1. (38):
نقل قول:
این همون CM690 بیچاره نیست؟!؟ چرا اینجوریه....:1. (27):
بابا بخدا من تمام تلاشم رو کردم که به بهترین حالت ممکن کابلهارو قرار بدم...ولی آخر همینی که میبیند شد!
ماشالله از بس این کیس و پاور سیم و کابل اضافی دارن!!!
تازه اشکش مونده...فن VGA و CPU در راهه...خدا رحم کنه!:yes:
بنظر شما راهی برای بهتر شدن هست؟
از این لوله های مخصوص کابل پاور از کجا میشه گیر آورد؟
!چند هست؟
LED کیس چی؟...آخه شبها مثل قبرستون میشه!:1. (38):
CM690 شما مگه یه جعبه همراهش نبود که یکسری گیره داره؟ اونارو ببند و سیم هارو از توش رد کن خیلی بهتر میشه
-------------------------
علیرضا جان کارت حرف نداشته تنها چیزی که به نظرم خیلی بد شده جای ODD ها بود واقعا بد در اومده نسبت به بقیه طراحی هاش واگرنه بسیار زیبا شده (چه چراغ بارونی کردی؟!:1. (38):)
برای قسمت بالاش هم اگه دوتا فن 14 یا 12 میذاشتی بهتر میشد
نقل قول:
علیرضا جان کارت حرف نداشته تنها چیزی که به نظرم خیلی بد شده جای ODD ها بود واقعا بد در اومده نسبت به بقیه طراحی هاش واگرنه بسیار زیبا شده (چه چراغ بارونی کردی؟!)
برای قسمت بالاش هم اگه دوتا فن 14 یا 12 میذاشتی بهتر میشد
با سلام
خیلی ممنون
شایان جان اگر بدونی ساخت جای ODD چقدر کار برد و چقدر روی اعصابم رفت دیگه خدا رو شکر میکنی که تونستم به این صورت در بیارم . حالا اگر طرحی داری که بشه بهتر در آورد استقبال میکنم .
چراغ بارون هم مال فن ها هست دیگه تازه میخواستم پرفکت لایت بزارم :1. (27):
منظورت همون فن های 8 سانتی هست دیگه ؟ باید بگم جای دو عدد فن 12 نمیشد و همچنین فن 14 هم که توی بازار نداریم وگرنه از فن 8 و 12 اصلا استفاده نمیکردم .
شایان دیگه نظری نداری و همچنین دیگر دوستان
با تشکر
سلام
خیلی عالی شده .
یه پیشنهاد برای جای ODD ها . از طرحی که در کیس هایی مشابه با TRANSFORMER هست میتونی استفاده کنی . اون جوری شاید جالب تر بشه . ولی الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
آهان . یه طرح دیگه . برای جای ODD ها از طرحی که برای جلوی asus vento استفاده شده هم میتونی طرح بگیری . این جوریئ به نظرم کم خرج تر بشه برات . و اینکه کلا از هر طرحی که استفاده می کنی بهتره که دور و اطراف اونها رو هم رنگ باهاشون بسازی . یعنی اطراف odd رو مثلا به رنگ سفید در بیاری .
یه سوال هم دارم .
من دارم دنبال یه سری لوله شفاف میگردم . به قطر تقریبی 10 سانتی متر . چیزی توی بازار دیدی یا نه ؟ خیلی کارم گیره . برای مخزن می خوام . ( باز یاد مخزن افتادم . تو روح بعضیا که می گرخن و میرن اسم عوض می کنن ... )
اگه لوله شفاف پیدا نمیشه به نظرت این طرح خوبه ؟ :
قبلا تویبرنامه به خانه بر میگردیم دیده بودم که یه نفر یاد میداد با ورق های آکرولیت یا آکرولیت که شبیه به طلق بودن بعضی وسایل تزئینی یا کاربردی زیبا برای خونه میساخت . مثلا سینی یا جا روزنامه ای و یا هر چیز دیگه ای . طرف برای شکل دادن به اون ورق ها از حرارت استفاده می کرد . وقتی ورق گرم میشد شروع میکرد به فرم دادنش . خیلی قشنگ میشد .
حالا طرحم اینه که اگه لوله شفاف پیدا نکردم از این ورق ها بگیرم و خودم به صورتی که می خوام مخزن طراحی کنم . ( اه بازم ... ) به نظرت طرح خوبیه ؟ اصلا این ورق های آکرولیت یا اکرولیک که شما خریدی این قابلیت رو داره ؟
راستی . اون شخصی که این کار ها رو انجام میداد با استفاده از یه المنت بخاری برقی که یک جا ثابت شده بود و با 2 تا آجر که کنارش بود یه چیزی شبیه به این منقل های پیکنیک درست کرده بود . بعد هم که می خواست اون قسمت ها رو گرم که دیگه به هیچ وجه المنت به ورق نمیچسبید .
راستی . چسب خاصی برای این کار استفاده می کنی؟
یادت هم نره که اموزشش رو بزاری . شدیدانه مشتاقیم ببینیم چه می توانیم بکنیم .
فعلا
نقل قول:
CM690 شما مگه یه جعبه همراهش نبود که یکسری گیره داره؟ اونارو ببند و سیم هارو از توش رد کن خیلی بهتر میشه
بابا مگه نمی بینی مادر برد تا کجا اومده...همه رو باز کردم...کابل IDE و 24pin احتیاج به راه دست داشتند!:whistle:
تازه مشکل اصلی 4pin برق CPU بود که از روی VGA باید رد بشه!:yes:
نقل قول:
من دارم دنبال یه سری لوله شفاف میگردم . به قطر تقریبی 10 سانتی متر . چیزی توی بازار دیدی یا نه ؟ خیلی کارم گیره . برای مخزن می خوام . ( باز یاد مخزن افتادم . تو روح بعضیا که می گرخن و میرن اسم عوض می کنن ... )
فعلا
من از این یونولیتها زیاد دیدم که تقریباً قطر 15 سانتی متر داشتند و داخلشون خالی بود که برای بیشتر گلفروشیها هم استفاده میشه میشه برای تانک واترکولینگ استفاده کرد فکر خوبیه:merci: به شکل استوانه هم هست