پاسخ: Case Modding - مود کیس
با سلام
1 شیت اکرولیک 70 با احتساب حمل و بقیه چیزها
یه فرز انگشتی 30 + وسایل برش برای فرز انگشتی
فن هرچقدر که خودتون بزارین
5 پیچ
و بقیه چیزها حداقل 20
اینها رو روی هوا گفتم چون مثلا 20 بار باید بری بازار یا وسایلی که باید بگیری
امید جان بعضی چیزها هم که اصلا پیدا نمیشه مثلا پیچهای کیس که باید دست به دامان یکی بشی که توی کاره اسمبل هست که باز هم اون بعضی از پیچها رو نداره مثلا پیچ پشت کیس که با دست راحت باز و بسته میشه . توی فروم سخت افزار هم گفتم وقتی تموم شد توضیحاتی میدم
با تشکر
نقل قول:
سلام.اگر وقت کردید به سوالات من جواب بدین.
1)خرج شما فقط خرج لوازم بوده یا خرج تجربه هم شده؟مثلا یه چیزی رو خراب کنی مجبور بشی دوباره بگیریش؟
2)آیا کیس شما آماده نشد؟اگر نشده یه عکس از حالت نیمه کارش میزاری؟
3)شروع شما از کجا بوده ؟آیا مطلبی ترجیهن فارسی در این زمینه سراغ دارید؟
4)حالا ما بخوایم شروع کنیم چه ابزارهایی لازمه؟
با تشکر از وقتی که میزارین.
با سلام
1 - خرج تجربه هم بوده مثلا امروز قسمت پشت کیس خراب شد که آخر کار بود و مونده بود جای یک فن رو در بیارم که خراب شد یا مثلا تیغم شکست دیروز مجبور شدم برم حسن آباد 3 پیاده بشم یا چیزهای دیگه
2- آماده نه تقریبا یکی دو هفته دیگه چون میدونی وقتی کار رو اولین بار انجام بدی و تجربه هم نداشته باشی به بعضی از مشکلات بر میخوری برای عکسم چشم
3 - شروع از اول و هیچ منبعی فارسی وجود نداره ولی ملب خارجی رو پیدا میکنم برات میزارم
4 - اون هم میگم
و همون طور که گفتم تقریبا تا حالا 150 خرج کردم که بیشتر هم میشه اما بعض از خرجها اصلا معلوم نیست
با تشکر
نقل قول:
با سلام
1 - خرج تجربه هم بوده مثلا امروز قسمت پشت کیس خراب شد که آخر کار بود و مونده بود جای یک فن رو در بیارم که خراب شد یا مثلا تیغم شکست دیروز مجبور شدم برم حسن آباد 3 پیاده بشم یا چیزهای دیگه
2- آماده نه تقریبا یکی دو هفته دیگه چون میدونی وقتی کار رو اولین بار انجام بدی و تجربه هم نداشته باشی به بعضی از مشکلات بر میخوری برای عکسم چشم
3 - شروع از اول و هیچ منبعی فارسی وجود نداره ولی ملب خارجی رو پیدا میکنم برات میزارم
4 - اون هم میگم
و همون طور که گفتم تقریبا تا حالا 150 خرج کردم که بیشتر هم میشه اما بعض از خرجها اصلا معلوم نیست
با تشکر
سلام علی جان.ممنون از جوابت.دستت درد نکنه.راستش من 100% میخوام یکی درست کنم که هم تجربشو بدست بیارم هم خودم حال کنم.از نظر وسایل فکر نکنم مشکلی داشته باشم چون همسایه پایینیمون یک کارگاه درست کرده که از دستگاه جوش - کمپرسور گرفته تا جرثقیل داره(البته الان ایران نیست و به زودی میاد).حالا چند تا سوال دارم:
1)از بین طرححایی که پیشنهاد شد شما کدوم رو انتخواب کردی؟
2)بدنه رو با چی ساختی؟خودت ساختی یا دادی بیرون ساختن؟
3)از نظر ظاهری چطور کیسیه؟(خیلی بیسبرانه مشتاقم عکسهارو ببینم)
4)آیا میشه بقلشو مپل Tuniq 2 درست کرد؟
اگر بتونی یه مقاله بنویسیفکر کنم اولیننفری باشی که همچین مقاله ای مینویسی.پس اگر وقت پیدا کردی زحمتشو بکش.
با تشکر!
با سلام شما کدوم یکی رو زیبا تر میبینید
از چپ به راست بگین شماره چندمی ، ببخشید یادم رفت شماره بزارم براشون
با تشکر
اگر موافق باشید من یک طرح بکشم براتون بگذارم !! من قبلا هم جبوی کیس طراحی کردم :love:
2 :تعداد فایل پیوست
با سلام
خوب ببینیم شما چکار میکنی
در مورد اون رنگ خاکستری باید بگم که اکرولیک با رنگ دودی قرار میگره روی اکرولیک شفاف . و فنها با هم تقریبا 2 تا 3 سانت فاصله داره و دیگه اون دایره های سیاه اطراف فنها حتما باید باشه برای پیچ کردن و قرار دادن توری و اندازه مجاز در طراحی 19*51 هست .
خوب دوست من ببینیم شما چکار میکنی ، چند تا عکس میزارم تا بهتر بتونید تجسم کنید
خوب دو تا نمایش داده نشد پیوست کردم
با تشکر
سلام :
این سایت خوبه برای جرقه اول ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من هم یواش یواش دارم وسوسه می شم یک کیس بسازم .
سلام عزیزان
آقا یه لطفی بکنی ممنون میشم .
یه عکس از این فرز انگشتی که داری بزاری و بگی که از کجا میشه خرید .
ممنون
فعلا
با سلام
تقدیم به شما این مارکش Einhell هست و من خودم 31 + یه قطعه برای برش که 3 شد خریدم تقریبا 34 و برای خرید این جور قطعات باید بری حسن آباد ، به جز این مدلهای دیگه هم هست و بهترینشون درمل هست که 80 بدون خرطومی هست که باید برای اون هم یه 8 پیاده بشی . و اگر کسی بخواد اساسی کار کنه صنعتیش هم هست که دندونپزشکها ازش استفاده میکنن با قیمت 120 . ولی اگر بخواهی من میتونم همینی رو که دارم رو به عنوان دست دوم بهت بفروشم .
اینهم بگم که همشون خیلی ضعیف هستن یعنی شما با دست میتونید جلوی چرخشش رو بگیرید ولی در عوض با دور بالا میچرخه مثلا اینی که من دارم با max دور 35000 میچرخه که البته میتونید تنظیم کنید .
نقل قول:
با سلام
تقدیم به شما این مارکش Einhell هست و من خودم 31 + یه قطعه برای برش که 3 شد خریدم تقریبا 34 و برای خرید این جور قطعات باید بری حسن آباد ، به جز این مدلهای دیگه هم هست و بهترینشون درمل هست که 80 بدون خرطومی هست که باید برای اون هم یه 8 پیاده بشی . و اگر کسی بخواد اساسی کار کنه صنعتیش هم هست که دندونپزشکها ازش استفاده میکنن با قیمت 120 . ولی اگر بخواهی من میتونم همینی رو که دارم رو به عنوان دست دوم بهت بفروشم .
اینهم بگم که همشون خیلی ضعیف هستن یعنی شما با دست میتونید جلوی چرخشش رو بگیرید ولی در عوض با دور بالا میچرخه مثلا اینی که من دارم با max دور 35000 میچرخه که البته میتونید تنظیم کنید .
علیرضا جان آفرین خیلی باحال شده.فقط اگر اجازه بدی یه نظر کوچکی بدم.اگر قسمت جلو رو از یه اکرولیک مات دودی رنگ استفاده کنی بهتر میشه چون قراره دکمه پاور - ریست بیاد وسط و یه ذره شاید بد جلوه بده.در ضمن کار خوبی کردی از اون فن TT استفاده کردی.فن پایینیشو چند گرفتی؟