توی لینک زیر مقاله های راجع به تاییدیه 80Plus پاور گذاشتم.امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره
http://www.sepidar.com/80plus-fa.html
توی لینک زیر مقاله های راجع به تاییدیه 80Plus پاور گذاشتم.امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره
http://www.sepidar.com/80plus-fa.html
|
سلام دوست عزیز لینک مفیدی بود
اما به نظر شما ایا میشه 80 پلاس رو برای خرید پاور در نظر گرفت ؟؟ خوشحال میشم کمی در مورد این موضوع بحث کنیم البته در صورتی که بحث رو به صورت منطقی و اگاهانه در نظر بگیرید و این بحث رو باعث این موضوع بشه که کاربرانی که می خواهند این تاپیک رو مطالعه کنند از بحث اون اموزنده باشه.
New Season
بصورت کلی به نظره من اره خیلی گواهی مهمی است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی این موضوع رو توی پاورهای گرین و ممنوکس ببینین و البته خرابی های بسیار زیاد ممنوکس که تقریبا تو ایران نابودش کرد.
با سلام
پیشنهاد بسیار خوبی دادین، ممنون
در ابتدا نکته ایی که مهمه گفته بشه این هست که یک سری از استانداردها و تاییدیه ها به عنوان معیار پایه هستند و یک سری در سطح بالاتری قرار دارند.
به عنوان مثال استانداردCE یک استاندارد پایه هست و یک کالای خوب حداقل باید این استاندارد رو داشته باشه.
تاییدیه 80PLUS جزو بالاترین سطوح استاندارد در زمینه پاور میباشد و برای اینه یک پاور بتواند این تاییدیه را دریافت نماید باید از نظر طراحی بردو نوع قطعات در بهترین سطح باشد.
متاسفانه بعلت عدم آگاهی عمومی در این زمینه،بسیاری از برندها لوگوی 80PLUS رادر محصولات خود استفاده می کنند در حالی که فاقد این تاییدیه می باشند.هدف من هم از ارائه این مقاله
این بود که اطلاع رسانی بهتری بشه .در انتهای مقاله هم لینک مربوط به 80PLUS رو گذاشتم که در آن تمامی پاورهای شرکتهای تولیدکننده پاور که موفق به اخذ این گواهی شده اند ،لیست شده اند.
درود.
با تشکر از مطلب خوبتون.
البته استاندار 80Plus یک سری باگ های بزرگ داره و در کنارش یک سری مزایای خوب هم داره.
توی لینک زیر می تونید یک سری مطالب فنی و تخصصی راجب پاورها بخونید ، البته بحث 80Plus فقط بخشی از اون هستش :
http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=9685
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط redmax.sp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوشحالم که بالاخره یک نفر در رابطه با پاورهای رد مکس مستقیما شروع به تبلیغ کرد تا بتونیم سئوالاتمون را مستقیما بپرسیم
آیا رد مکس یک برند بین المللی است ؟ اگر جواب مثبته لطفا لینک سایت رسمی را بفرمائید
شما میفرمائید که محصولات ردمکس توسط fsb تولید میشه ولی هیچ سندی در این خصوص ندادید ، اگر امکان داره در این خصوص توضیح بفرمائید
saeid pc (01-12-11)
|
با سلام خدمت آقا نیما مدیر انجمن سخت افزار
در جواب سوالی که مطرح کردید :
ردمکس(RedMax) یک برند ایرانی هست و به طور انحصاری به شرکت سپیدار پردازش تهران تعلق دارد.وب سایت رسمی آن هم www.sepidar.com هستش.
سیاست کلی شرکت هم اینست که محصولاتی با کیفیت بالا ومناسب استفاده در ایران وارد نماید.پاورهای ردمکس تولید شرکتFSP هستش که برای بررسی صحت این موضوع می توانید ،به عنوان مثال وقتی یک پاور 500.60GHN را ببینید برروی لیبل آن نوشته شده manufactured by FSP .هم چنین اگر پاور را باز کنید بر روی برد آن نیز عنوان شرکت FSP درج شده. اگر به وب سایت www.fsp-group.com نیز رجوع کنید و یک نمونه از پاورهای ردمکس به عنوان مثال همین 500.60GHN در قسمت محصولات سرچ کنید دقیقا همین محصول با همین لیبل را می تونید مشاهده کنید.
در صورت نیاز، میتونم یک نمونه از اسناد موجود را در اختیار دوستان قرار بدم
با سلام
دوستان بحث رو بهتره که خوب پیش ببریم
اگر می خواهید در مورد 80 پلاس صحبت بشه که بحث اون به این تاپیک مربوط نمیشه اگر بحث قراره بر سر پاور های رد مکس باشه که به این تاپیک مربوط میشه
من سوال اولیه خودم این بود که ایا معیار خوب یا بد بودن پاور 80 پلاس هست یا خیر؟ که همونطوری که اقای شعبانی اشاره کردند این دارای یک سری از مشکلات هست دارای یک سری از خوبی ها هم هست
که از نظر من متاسفانه مشکلات اون بیش از خوبی هاش هست دلیل اون هم کاملا منطقی هست سیستم های سخت افزاری امروزی اکثرا دارای ریپل کنترل ها هستند که به صورت پایه و حرفه ای ریپل پاور رو کنترل کرده و تا اونجایی که میشه این موضوع رو از پاور جدا می کنند پس بحث ریپلی که میشه شما وقتی مادربورد خودتون با هر ریپلی سازگار هست مگر اینکه خارج از تعریف و توان تغذیه برد باشه دیگه بحث ریپل ها کنار میره البته تنها قطعه حساسی که می مونه هارد ها هست که برای اون شاید قضیه کمی متفاوت باشه برای اپتیک و سایر وسائل میزان ولتاژ به اندازه میزان ولتاژ برد مهم نیست
در مورد سو استفاده برخی از شرکت ها از موضوع برچسب مصرف انرژی هم که بحثی نیست چون کاملا طرفندی بازاری و خوب منشا اون هم معلوم نیست که از کجاست اما دلم می خواد یک بار با افرادی که در سازمان انرژی فعالیت می کنند گپی داشته باشم تا ببینم گزینه های 80 پلاس ایا می تونند ربطی بر میزان مصرف انرژی داشته باشند یا خیر به تعبیر هایی که توی وب سایت های فارسی زبان میشه پیدا کرد شاید بشه ربط داد ولی در عمل و روی کاغذ شاید خیلی مربوط و مرتبت نباشند
سوال اینجا واسه من پیش اومده که حالا ایا معیار یک پاور خوب داشتن نشان 80 پلاس در هر رده ای است یا موضوع دیگری مد نظر هست؟ چون وقتی شما میاید و یک پاور رو تنها با این گزینه معرفی می کنید شاید این پاور تحت تاثیر گزینه های اضافه موفق به کسب گرفتن این نشان شده باشه نه مسائلی که مرتبت و موضوع اصلی هستند
New Season
poorya_user (30-11-11)
با سلام به دوست عزیز G81
در مورد صحبتمون راجع به 80PLUS : این تاییدیه مربوط به راندمان پاور و کاهش مصرف انرژی هستش و موضوع آزمایشات آن مشکلاتی که شما ذکر کردید نیست پس امکان اینکه در یک پاور 80PLUS دار مشکلاتی وجود داشته باشد هست.
دوستانی که الکترونیک یا سخت افزار خونده باشند میدانند که یک منبع تغذیه زمانی عملکرد مطلوب دارد که 80 درصد توان اسمی خود بازدهی داشته باشد.
در مورد 80PLUS نیز همین مسئله مطرح هست که پاور تحت هر شرایط اعمال بار،بازدهی آن 80 درصد هست. پس این تاییدیه یکی از معیارهای خوب بودن پاور هست و لزوما تنها معیار نیست.
ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری در مورد خرابی پاور های 80PLUS دار در اختیار دارید، در اختیارمون قرار بدید
دوست عزیز تا اونجایی که من در مورد 80 پلاس اطلاعات کسب کردم و توی سایت اون خوندم 80 پلاس تنها یک سرتیفاید هست نه چیز بیشتر و اصلا توی اون بحث مصرف کاهش انرژی نیست تنها به دلیل اینکه راندمان پاور رو گلد یا سیلور یا ... می گذارند دلیل بر کمبود مصرف ان نیست همونطوری که همه ما می دونیم یک سیستم بسته به نیازی که داره از پاور وات می گیره نه بیشتر نه کمتر پس اگر شما انتخاب درست هنگام خرید داشته باشید بهتر از 80 پلاس می تویند کار کنید و انتخاب درست رو داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط redmax.sp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متاسفانه نه الکترونیک خوندم نه سخت افزار اما بهترین شرایط برای هر منبع تغذیه ای ثبات اون هست که ما با ریپل اون رو می شناسیم موضوع رو خیلی راحت می تونم برای شما با بوجود امدن ایراد هایی روی برد ها مثال بزنم که اکثر مادربورد های امروزی دچار این مشکلات میشند پس الزاما یک منبع تغذیه خوب معنی اون نمی شه که 80 درصد بازدهی خودشو بده
من مشکلی با 80 پلاس ندارم و شاید اون رو هم به عنوان یک معیار بدونم تنها مشکل من با اون اینه که 80 پلاس معیار یک پاور خوب و تمام عیار نیست شاید یک پاور بتونه 80 پلاس گولد بگیره این دلیل نمیشه که از پاوری که توی همون سری وات نقره گرفته تفاوت زیادی بکنه چون اگر دلیل ها رو بخونید شاید دلایل دیگه ای داشته که موفق نشده گلد بگیره
نگاه کنید بهتره بیایم از انجا شروع کنیم که 80 پلاس چه چیز هایی رو در نظر میگره برای اینکه به پاور نوع نشان خودش رو بده (این موضوع رو برای افرادی که تاپیک رو مطالعه می کنند میگم به خاطر اینکه بار علمی این تاپیک و دوستان بالاتر بره (جسارت نباشه))
New Season
nima_hl (01-12-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks