آقای عزیز گارانتی گرین رو شما یه طرف بزار گارانتی بقیه شرکتهای گارانتی کننده رو یه طرف دیگه ! من دارم میگم حتی پاورهایی خارج از گارانتی ( طرف سیمهای پاور رو قیچی کرده بوده ! ) رو جناب عمرانی با پاور نو عوض کرده !
اگه هم پاورت خراب شد و گارانتی که فکر میکنید کشکی هست قبول نکرد من پاور رو به همون قیمتی که خریدید ازتون میخرم .
DX400
سلام.اگه الان بگم پاور سوخت دیگه هیچکی تحویل نمی گیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر گرین کارش درست باشه مطمئن باش به تائید شما یا دیگری احتیاج نداره.
من امیدوارم اینقدر خوب باشه که 3 سال کار کنه و به این حرف ها نرسه.
من تا الان ندیدم که شرکتی به ضمانتش عمل کنه.باور کن هیچ شرکتی.
آبگرمکن بوتان خریدیم که طرف باید میو مد برایمون نصبش میکرد و فرم ضمانت نامه رو پر میکرد تا اعتبار داشته باشه.
تماس گرفتیم و طرف گفت خونتون چند متر هست؟ و چند متر ساخته؟
گفتیم 150 متر هست و 90 متر ساخت.
میدونی طرف چی گفت؟گفت خونتون کوچیکه و ما به خانه هایی که ساختشون کم هست ضمانت نمیدیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم بیخیال ضمانت شدیم.حالا خودت بگو چند خانواده در تهران خانه های کوچک دارند؟
ضمن اینکه بوتان ادعا میکنه سومین تولید کننده آبگرمکن در جهان هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک نمونه بود.بارها و بارها برامون پیش اومده که شرکت های مختلف به تعهداتشون عمل نکردند و محل ببخشید سگ هم نزاشتن.
پس من حق دارم که ضمانت نامه رو قبول نداشته باشم.
J.Omrani (07-12-09)
|
دوست عزیز ببخشید این را میگم ولی PC Wizard چرندیات زیاد میگه
به این تصویر نگاه کن بگو آخه کجای دنیا ویندوز 7 سرویس پک 2 اومده که روی کامپیوتر من نصب بشه یا از کی سه تا رم 2 گیگ را با هم جمع کنیم میشه 4 گیگ یا اینکه اگه ولتاژ SB روی مادر برد من برابر 3.4 بود من که تا حالا سیستم را باید سطل آشغال انداخته بودم
یا آنکه من میدونم اون 1015 دور سرعت فن کیس من نه سرعت فن منبع تغذیه.
یا انکه من میدونم اون 745 دور مربوط به فن CPU اون 898 دور مربوط به فن Case میباشد که توسط این برنامه جابجا نام گذاری گردیده اند.
در ضمن دمای NorthBridge که 54 درجه میباشد به اشتباه دمای مادربرد نامگذاری شده
کنار اون دو تا یک عکس هم از نرم افزار اورست میگذارم که همه را صحیح نشان داده.
شما یک دمای بالا دارید از یک نرم افزار حرفه ای مثل Everest Ultimate استفاده کنید تا بهتون بگه اون دمای بالا مال چیه .
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 07-04-10 انجام شده است
J.Omrani (07-12-09)
جالبه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه دونه پاور بهت میدم ببر گارانتی گرین سیم هاش رو هم قیچی میکنم ببین چی بهت میگن>>.
اون اتفاق یک بار اتفاق افتاد اونم چون آقای عمرانی قبول کرد نه گارانتی گرین دوم اونم فقط یه تبلیغ بودو این نشان از هوشمند بودن مدیریت گرین میباشد که در افکار همه بچه ها چه پی تی چه لیون چه پی سی شکل بسته
آقای عمرانی بسیار شریف و دوست داشتنی هستند.. اما تا به حال با مجموعه گارانتی ایشون برخورد داشتید..
مثل همه گارانتی کنند ها اول دنبال یه چیزی میگردن که از سرشون باز کنند(تکرار میکنم حرف شخص نیست یک مجموعه هست)
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 03-12-09 انجام شده است
سلام.با نرم افزاری که گفتین تست کردم.از قسمت sensor.جای دیگه ای هم این دما رو نمیزد :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو 38 درجه
هارد 31 درجه
مادربورد 31 درجه
گرافیک بین 36 تا 38 در نوسان
78 درجه ای وجود نداشت.یعنی این نرم افزار معلوم نکرد که 78 مال چی هست.
نرم افزار pc wizard پنج تا دما میزنه ولی این 4 تا.اون یک دما معلوم نیست چی هست.
به غیر pc wizard نرم افزارهای CPUID HWMonitor و SpeedFan هم یکی چیزی رو 78 نشون میده.
نظرتون؟
J.Omrani (07-12-09)
دمای مادر برد و northBridge توسط این نرم افزار چه نشان داده شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال به نظر من این دما یا دمای mosfet ها بر روی مادربرد است یا دمای Northbridge.
از یک مورد هم مطمین هستم که پاورهای گرین به هیچ وجه تواناییی گزارش دما و یا سرعت فن را ندارند پس مطمئن باشید این اعداد مربوط به منبع تغذیه نیست
دمای مادربورد رو که گفتم.31 درجه .البته بعد از یک ساعت کار کردن و در اتاق گرم.در نیم ساعت اول 25 تا 30 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای northbridge رو که این نرم افزار نمیزنه.مگه از قسمت sensor دماها رو نمیگی شما؟
مگر نرم افزاری که گفتید این نیست؟ : EVEREST Ultimate Edition
این نرم افزار فقط یک قسمت داره که دماها رو میزنه.قسمت سنسور.
در اون قسمت هم 4 تا دما بیشتر که نیست.
حالا بگین mosfet ها و northbridge دقیقا کجای مادربورد هستد؟
و اگر اون ها باشه با آپدیت بایوس حل میشه؟
این رو هم بگم که رمی که استفاده میکنم در سایت گیگا ذکر نکرده بود و چون گیر نیاوردم سوپر تالنت خریدم.
J.Omrani (07-12-09)
اگر مال اون دو قسمتی باشه که گفیتن.یکی از اون دو قسمت. و من با سیستم کار کنم و بیخیال بشم به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
J.Omrani (07-12-09)
|
تمام تایپیک رو به انحراف کشیدی رفت !!!!! آقای محترم ! آخه کدوم نرم افزار میتونه دمای داخل پاور رو نشون بده ؟ که اینطوری حساسی ؟ پاورتون مسلما هیچ مشکلی نداره !
در مورد گارانتی گرین هم بازم من روی حرفم هستم و هر چند به دلیل کیفیت بالای پاورهاشون من تا حالا کارم به گارانتی گرین نرسیده ! کارمون هم با یکی دو تا پاور نبوده ! البته نمی گم خرابی نداره ما نداشتیم .
بازم میگم اگه پاورت خراب شد من اونو به همون قیمتی که خریدی ازت میخرم !
DX400
J.Omrani (07-12-09)
من نگفتم هر کی بره سیم پاورهاشون رو قیچی کنه قبول می کنن گفتم مواردی بوده که انجام دادن که حتی برای تبلیغ هم شرکتهای دیگه انجام نمی دن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم قبول دارم وضع گارنتی در ایران افتضاحه ولی خوب هم داریم به عنوان مثال فلش 8 گیگ سونی یکی از دوستان سوخت ایران رهجوو بدون سوال عوض کردن منتها باید برای خرید این فلش کلی پول اضافه تر بدی ! 8 گیگ سونی حدود 34 تومنه !
DX400
J.Omrani (07-12-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks