ALIRE7A (17-10-09), masoomiyat (17-10-09), Moein (17-10-09), vb_m (19-10-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
- برای برش آلومینیوم، حتما می بایست از دستگاه لیزر یا CNC استفاده فرمایید که هزینه نسبتا بالایی خواهد داشت.
- پیشنهاد می کنم در صورت ضرورت این امر، کل کاور بغل کیس خود را با یک طلق شفاف تعویض فرمایید. همان کاری که ما سال گذشته برای نمایشگاه انجام دادیم. حتی می توانید برروی طلق ، سفارش سندبلاست هر نوع لوگویی را بدهید. هزینه این طلق برای اندازه درب ونگارد، تقریبا 15 الی 20 هزار تومان و هزینه سندبلاست آن نیز معادل 20 هزار تومان خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- بهتر است که در جریان عبور هوای این کیس تغییری ایجاد ننماید، خصوصا اگر کارت گرافیک شما ATI باشد! تعبیه فن برروی کاور بغل بیشتر متناسب با کولینگ کارتهای NVIDIA می باشد. هر چند که کولینگ فوق العاده این کیس، از پس هر دو نوع کارت گرافیک فوق بر می آید.
- بهترین فیلتر که در دسترس همه ما قرار دارد، استفاده از توری (پرده ای) مشکی است که ضمن کاهش غبار ورودی، تاثیر کمتری بر فشار و سرعت هوای فن خواهد داشت.
- به هیچ عنوان جهت فن ها را عوض نفرمایید. نوع و سبک فیلتر در هر کیسی ، به شرطی مناسب است که موجب کاهش عملکرد و کارآیی فن کیس نشود. این موضوع خیلی اهمیت دارد. بنابر این در ایزوله ترین کیسها (همچون ونگارد) باز هم شاهد نفوذ مقداری غبار به فضای داخلی هستیم و اگر بخواهیم یک لایه فیلتر اضافی برای آن بگذاریم، عملکرد کلی کولینگ کیس را مختل خواهیم نمود.
با تقدیم احترام
ALIRE7A (17-10-09), masoomiyat (17-10-09), Moein (17-10-09), vb_m (19-10-09)
کمی صبر سحر نزدیک استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (18-10-09), masoomiyat (17-10-09)
سلام
جناب آقای مهندس عمرانی
مزاحم شدم دو که یک زحمت به شما بدهم و یک سوال از خدمت شما بپرسم ...
1 - زحمتی بکشید و از آرم یا لگوی اصلی شرکت که بر روی پاور ها جهت گارانتی چشبانده می شود تصویری بگذارید
چند روز پیش روی یک پاور اون برچسب مسخره Test OK رو دیدم و شک کردم اون گارانتی گرین باشه !
من اون قسمتی رو میگم که اگر پاور باز بشه اون برچسب هم پاره میشه
2 - آیا این موضوع عملی و جواب گو خواهد بود که مانند کیس چلنجر گرین به اضافه 3 عدد فن ، 3 عدد فن دیگر هم
پشت کیس نصب بشه ؟
البته من طراحیم رو انجام دادم و در مرحله آغاز ساخت هستم فکر پنل پشت رو هم کردم ...
فقط سوال اینجاست که چرا در کیس چلنجر 3 عدد فن جلو و فقط 1 فن در عقب نصب شده ، آیا در گردش هوا مشکلی ایجاد میشه ؟
با تشکر از لطف شما ...
نوید جان طرحت چیه پس زدی تو کار مودینگ
یک شماتیک از طرحت بزار
J.Omrani (18-10-09)
با سلام خدمت مهندس عزیز ...
آقا یه سوال فنی مبنی بر اینکه شرکت شما میاد مثلا از برند tuniq فن فلانش رو تولید می کنه ! یا از lian li فلان مدلش رو و ... می خواستم بدونم اینکار تحت لیسانس اونها انجام میشه یعنی گرین اجازه داره از اون شرکتها یا اگه داره در صفحه مربوط به اون محصول باید لینکی از سازنده اصلی وجود داشته باشه (هست ؟!) ....
یا مثلا شما پایین خیلی از محصولاتتون می گین از فلان سایت ها اوارد داره خوب لینک صفحه ای یا سایتی که اون قطعه شما رو ریویو کرده چرا قرار داده نشده فقط یه لوگو کافیه ؟!
CPU : AMD Phenom II X3 710 @ 3250Ram : 2x2GB KingMAX 1066 @ 1333
GPU: AMD Ati Radeon HD4850 1GBMobo : Gigabyte MA785G-UD3HGamepad : Xbox 360 Controller for PC
LCD : AOC 2230FM @ 1080p | HDD : 2x500GB Seagate 32mb @ Raid 0 | Power : Green GP785B
J.Omrani (18-10-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
علیرضا جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
سحری چی دارید؟
خلاصه بنده و دوستان را از قلم نیندازید...
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- تصویر ذیل، مربوط به لیبل پلمب پاورهای گرین (مربوط به کمپانی Seventeam) است. این لیبل برروی یکی از پیچ های درب پاور نصب شده است. لیبل Test OK که دایره ای شکل است، مربوط به تست Hi-Pot است که ولتاژی DC معادل 4242V را بین ورودی و خروجی پاور برقرار می نمایند تا از ایمنی مدار و ترانس ها مطمئن گردند.
- به نظر بنده این کار شدنی است، به شرطی که ابزار و امکانات آن به علاوه علاقه، وقت و حوصله فراوان را داشته باشید. پیشنهاد می کنم در این مورد با جناب آقای رضایی (AL! REZA) مشورت فرمایید.
- در کولینگ کیس چلنجر ، شاهد ایجاد فشار هوای مثبت (حجم ورودی هوا بیشتر از حجم خروجی هوا) هستیم. فشار هوای مثبت موجب می شود که هوا از مسیری که هدف طراح کیس بوده است ، عبور نماید و از مسیر پیش بینی شده خارج نشود. ضمن اینکه هوا فقط از مداخلی که فن در آن تعبیه شده است ، وارد می شود که موجب کاهش ورود غبار به فضای داخلی کیس خواهد شد. ضمن اینکه علاوه بر فن 14 سقف و فن 12 پشت کیس، شیارهای تعبیه شده در قسمت پشت کیس (قسمت اسلات ها و سینی پشت) کمک به خروج هوای گرم خواهند نمود. حسن بزرگ این روش آن است که گرمای اطراف کارت گرافیک به داخل کیس بر نمی گردد، چرا که فشار هوای داخل کیس مثبت است.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
دوستان توجه فرمایند که گرین یک برند ایرانی است. برند به معنای مارک یا نشان تجاریT، بدین صورت است که شما کالاهایی را از تامین کننده ای خریداری می فرمایید و طبق قرار داد ایشان می بایست نام و نشان تجاری شما را برروی کالا درج نمایند. این موضوع با تحت لیسانس بودن فرق دارد. اگر گرین مثلا کیس Tiniq 3 را به صورت تکه تکه یا مثلا بعضی از قطعاتش را از کمپانی Tuniq خریداری می کرد و در ایران تولید می نمود، آن وقت می بایست عبارت تحت لیسانس را برای آن به کاربرد و حتما می بایست تایید نهایی محصول را از ایشان دریافت می نمود. ولی ما این کیس ها را کامل خریداری نموده و ایشان فقط لوگوی تجاری امان را برروی آن درج می نمایند. ضمن اینکه گرین به عنوان نماینده یا عامل پخش این شرکتها در ایران فعالیت می نماید. با این تفاوت که نشان تجاری اش GREEN است. همچنین عبارت Product Supplier در جداول Specification محصولات گرین، مربوط به معرفی سازنده اصلی آن کالا در سایت گرین به کار رفته است. اما در مورد لینک اواردها، متاسفانه فعلا امکان گذاشتن لینک ها (به دلیل اینکه ساختار کلی سایت به صورت عکس است) وجود ندارد ولی بامید خدا در حال طراحی یک سایت حرفه ای تر هستیم تا این مشکلات نیز مرتفع گردند.
با تقدیم احترام
ALIRE7A (18-10-09), djmd (18-10-09), Extreme (18-10-09), hardrock007 (27-12-09), masoomiyat (18-10-09), Moein (18-10-09), Overclocker (18-10-09), vandelin (23-10-09), vb_m (19-10-09)
|
سلام مهندس جان ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سحر رو که نمیگم اون یکی سحر رو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه اسمایل کم آوردم دی:
در ضمن این سحر یک ماه طول میکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه هم دعوت هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقای عمرانی.
چند تا سوال.
نماینده شما تو شیراز فقط همونیه که تو سایتتون زدید؟
کیس infinity تو شیراز گیر میاد؟
برای سیستم زیر پاور 585 و کیس infinity خوبه؟
CPU: i7 750
M.B: Giga p55 ud4p
VGA: ATI 5850
Ram: 2*2gig
Hard: 2*Sata
و شاید هم کولر CPU
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم.
J.Omrani (24-10-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maa.1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
- مرکز پخش محصولات گرین در شیراز، شرکت بازرگانی ستاره خلیج (جناب آقای عرب زاده) به آدرس شیراز، خیابان نشاط، نرسیده به پل باغ صفا، کوچه دوم، پلاک 47 تلفن 2331825 و 2336472 می باشد. ایشان هفته گذشته تعدادی Infinity سفارش داده بودند که اگر تمام کرده باشند، می توانید سفارش بگذارید.
- با توجه به مشخصات سیستم شما، (خصوصا نوع کارت گرافیک شما) پاور GP585B و کیس Infinity کاملا جوابگو خواهند بود.
- در پایان از بابت یادآوری آدرس جدید مرکز پخش شیراز به جهت اصلاح آدرس ایشان در سایت ، از شما سپاسگزارم.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی.
از جوابتون به سوال های قبلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یه سوال جدید.
داستان اون خبر بسیار خوب در مورد کولر برای سوکت 1156 که تو انجمن سخت افزار به جناب AMD>INTEL تو تاریخ 2009-09-09 قول دادید چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم دیگه به اندازه کافی صبر کردیم.اما در مورد سوکت 1156 هم به زودی خبرهای بسیار خوبی برایتان خواهم داشت. لطفا کمی صبر فرمایید.
منتظریما!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (01-11-09)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks