مطمئنی DVD رایتره ؟! شاید کمبو باشه اصلا ...!!! جدیدا بعضی افراد سودجو ... میان قاب DVD Writer رو میذارن روی Combo میفروشن ... درش بیار پشتش ببین چی نوشته !!! :gasp:
Printable View
مطمئنی DVD رایتره ؟! شاید کمبو باشه اصلا ...!!! جدیدا بعضی افراد سودجو ... میان قاب DVD Writer رو میذارن روی Combo میفروشن ... درش بیار پشتش ببین چی نوشته !!! :gasp:
دوست عزیز یه چیزی گفتی الان دلم میخواد با سر برم تو دیوار :1. (2):نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 ساله من دارم با این رایت میکنم .
اون موقع که تازه DVD/R اومده بود من گرفتم 72 تومن .
حالا میگی Combo نباشه ؟!
یعنی من فرق Combo و DVD/R رو نمیدونم ؟!
واقعا دمت گرم بابا ...... :1. (10)::1. (10)::1. (10):
خب اگه قبلا بهش اشاره کرده بودی ...من همچین حرفی نمیزدم ...!!! :1. (38):نقل قول:
پسر خوب شما عنوان تاپیک رو دقت کردی ؟!
فکر کنم بهتر باشه همون اساتید بیان ... :lol:
به احتمال زیاد ایشون دیگه تعطیل شدن ! یعنی هدشون مرخصه ! :whistle:نقل قول:
باید در فکر یک فروند وسیله نوشتاری جدید باشید ! البته هنوز هم ممکنه از مواردی دیگر باشد ! ولی به احتمال زیاد ایشون فوت میکنن !
ابتدایی ترین کاری که باید بکنی اینه که رو یه سیستم دیگه چک کنی
:slap:عنوان تاپیک که هیچ ... خب اگه به فرض به کسی انداخته باشن ... بازم طرف میاد مینویسه DVD WRITER ...در صورتی که COMBO داشته !!! ... همچین موردی رو قبلا تو فروم داشتیم ... :whistle: اون موقع ها ... شما تشریف نداشته بیده بودین !!! یه جای دیگه بیده بودین !!! :rofl:نقل قول:
دوستان کسی نبود یه کمکی به ما بکنه ؟
هنوز منتظریم ها !
خوب اگه مشکل سخت افزاری باشه کار چندانی نمیشه کرد ! ممکنه تعمیر بشه ممکنه نشه ممکنه تعمیر بشه ولی مقرون به صرفه نباشه !
یکی به من کمک کنه DVD رایترم دودی ها رونمیخونه حتی CDرو !!!
مشکلش چیه !؟!