با استفاده از NeroInfo tools مدل دقيق درايوتون رو به همراه نسخه فعلي فريمورش رو پيدا كنيد.نقل قول:
Printable View
با استفاده از NeroInfo tools مدل دقيق درايوتون رو به همراه نسخه فعلي فريمورش رو پيدا كنيد.نقل قول:
Drive : ATAPI iHAS220 6
Type : DVD±R/RW DL Recorder
Firmware Version : 8L04
Buffer Size : 2 MB
Date : 2008-05-13
Serial Number : n/a
Vendor Specific : 2008/05/13 14:40
Drive Letter : J:\
Mechanism : Tray
Read Speed : 48 X
Write Speed : 48 X
سلام دوستان
من frimware آپدیت کردم چک هم کردم درست آپدیت شده بود ولی باز هم درست نشد البته چندتا DVD های شرکت جوانه گذاشتم بعضی ها رو اجرا میکرد ولی بقیه رو نه.
اگر حتي يک CD و يک DVD رو هم درست اجرا کنه ديگه مشکل سخت افزاري از دستگاه DVD Writer نيست.
اگر گارانتي داره ببريدش گارانتي.
ببرید گارانتی . متاسفانه کیفیت dvd خامهای موجود تو ایران به شدت پائین هست . عملا این درایوها برای مدیا های استاندارد طراحی شدند .
فرمايش اميد جان رو کاملا تاييد مي کنم. اين CD و DVD هاي ارزان قيمت موجود در بازار ايران واقعا کيفيت ندارند و داده هاي روي اونها هم اصلا امنيت و دوام ندارن.
مگر اينکه از خود ايران رهجو با قيمت بالا Sony اصل تهيه کنيد.
سلام من بعد از یک سال انلاین شدم !
شما مدلشو از جعبه دیویدی رایتر بر دار سپس اون رو در سایت لایتون سرچ کن متاسفانه من خودم هم 2 سال پیش لایتون گرفته بودم بخاطر کیفیت و مهروفیت لایتون ولی صدای قار قارش تمام خونرو ور میداره بعد از 7 8 ماه هم دربش مشکل داره میشه و صداش هم بیشتر میشه
این بخاطر قلابی بودن جنس در بازار ایران هست گرانتیشم سازگار بود ولی دیگه زمانش گذشته بود. !
من جدیدا یه 24x liteon گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!
جعبه نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی گارانتی سازگار بود!!!
جدیدا عموما با این روش وارد میشه . که تو هر پارت تعداد بیشتری وارد میشه