پاسخ: حل مشکل و رفع بیرون نیومدن رایتر
نقل قول:
یه روش آسون ،بی خرج و زحمت
درایوتون را خالی نگذارید و همیشه یه dvd داخل دستگاه بگذارید
با این کار درب دستگاه به راحتی باز میشه
درود بر نیمای عزیز
نیما جان انچنان هم بی زحمت نیست
تا بخوای بری تو مای کامپیوتر سی دی رام شروع به لود میکنه سیستم که بخود بیاد بالا شروع به لود میکنه و....
هر وقتم که بخوای درش رو باز کنی دقیقا میخوره تو همون لود و چرخش و این داستانا کلی باید صب کنی بیاد بیرون وای به حال اون روزی که عجله هم داری
حالا من یه سوال دارم من یه دیوی دی رایتر دام راهی واسه تعمیرش نیست؟ دیوی دی رو نمیخونه فک کنم از کالیبره خارج شده
مطمئنم سالمه چون 6 ماه هم رو سیستم نبود 20 تا دی وی دی هم رایت نزده
یک پیچ تنظیم اپتیک کنار اپتیک هست و قابل تنظیم هست .
نقل قول:
درود بر نیمای عزیز
نیما جان انچنان هم بی زحمت نیست
تا بخوای بری تو مای کامپیوتر سی دی رام شروع به لود میکنه سیستم که بخود بیاد بالا شروع به لود میکنه و....
هر وقتم که بخوای درش رو باز کنی دقیقا میخوره تو همون لود و چرخش و این داستانا کلی باید صب کنی بیاد بیرون وای به حال اون روزی که عجله هم داری
حالا من یه سوال دارم من یه دیوی دی رایتر دام راهی واسه تعمیرش نیست؟ دیوی دی رو نمیخونه فک کنم از کالیبره خارج شده
مطمئنم سالمه چون 6 ماه هم رو سیستم نبود 20 تا دی وی دی هم رایت نزده
وقتی dvd شما آتو ران داشته باشه ممکنه این مشکلات بوجود بیاد ( البته بسنگی به درایوت هم داره که گیر بده یا نه :lol: )
یه چنتا dvd یا cd و یدونه دیسک خام تست کنید یکیشون گیر بازار نیست همونو همیشه بگذارید داخل درایو :1. (26):
یه راه حل دیگه اینه که به همون روشی که دوستمون تو پست 8 ذکر کردن پیش برین و فقط کافیه بین اون سکه و آهنربا یه چسب نواری بذارین! همین!
من الان چند ماهه با این روش مشکلم حل شده
نقل قول:
یک پیچ تنظیم اپتیک کنار اپتیک هست و قابل تنظیم هست .
ببخشید اون پیچ کجا به مشکل دوست ما کمک میکنه؟ون پیچ واسه تنظیم pick هستش!
نقل قول:
ببخشید اون پیچ کجا به مشکل دوست ما کمک میکنه؟ون پیچ واسه تنظیم pick هستش!
بله . این جواب من برای پست 11 هست . بدون خواندن روند تاپیک . پست من رو نقل قول نکنید .:1. (23):
نقل قول:
بله . این جواب من برای پست 11 هست . بدون خواندن روند تاپیک . پست من رو نقل قول نکنید .:1. (23):
دوست من چرا فکر کردید من پست رو نخوندم؟؟ببخشید اونی که شما فرمودید یک پتانسیومتر هستش نه پیچ معمولی!و اصلا مرتبط با مشکل اون دوستمون نیست!اون پتانسیومتر وظیفه تغییر ولتاژ لیزر رو داره که معمولا تا پایان عمر بهتره بهش دست زده نشه!!مخصوصا توسط یک شخص ناوارد
نقل قول:
دوست من چرا فکر کردید من پست رو نخوندم؟؟ببخشید اونی که شما فرمودید یک پتانسیومتر هستش نه پیچ معمولی!و اصلا مرتبط با مشکل اون دوستمون نیست!اون پتانسیومتر وظیفه تغییر ولتاژ لیزر رو داره که معمولا تا پایان عمر بهتره بهش دست زده نشه!!مخصوصا توسط یک شخص ناوارد
اطلاع دارم پتانسیومتر هست وقتی درایوشون اپتیکش مشکل داره حدود نیم دور تغیر بدهند احتمال زیاد دوباره اپتیک کار میکنه . :1. (23):
نقل قول:
با این کار کل تنظیمات درایو بهم میریزه مخصوصا زمان رایت
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
بله دوست من دقیقا همینطور که شما میگید.مشکلات دیگرش بماند!...