کشور رو روی سنگاپور و افغانستان هم چک کن ببین بهتر میشه یا نه
سیستم رو هم بذار روی Pal-b ( اگه تنظیماتش موجود باشه)
سپاس
Printable View
کشور رو روی سنگاپور و افغانستان هم چک کن ببین بهتر میشه یا نه
سیستم رو هم بذار روی Pal-b ( اگه تنظیماتش موجود باشه)
سپاس
نقل قول:
دوست عزیز شما میگید کارتت بخوبی روی اسلات قرار نگرفته در صورتی که ربطی به اسلات نداره.چرا شبکه 3 رو نمیکرفت چون کشورش رو ایران تنظیم بود.الان گذاشتم رو اسرائیل مشکل حل شد.
الان یک انتن خریدم که مناسب مناطق کوهستانی مثل مشهد فرقیم نمیکنه چه جهتی باشه اسمشم jvc تقیوت کننده سیگنال هم داره
امروز گرفتم گفت 8 کانل صاف می---ه با ضمانت داد گفت اگر نگرفت بیا پس بده امروز نصب کنم ببینم چه جوری عکس قبله ساختمون ساختن
اگر نشد دیش میزارم
ممنون لان رو اسرائیل گذاشتم بد نیست تقریبا مثل تلویزیونه.نقل قول:
اقا نصب کردم الای پیشنهاد میکنم شما هم بگیرین jvc تازه خوبی این انتن اینکه کاری به سمت انتن نداره کانالامم صافه گفتم خبرشو بدم. بوسترم دارهتازه.
هر کی نداره بره بگیره راضی نبود بره پس بده فروشنده ها انقدر اطمینان دارند که کسی پس نمیفرسته.(چشمک)
دوست عزیز قیمتش چنده؟نقل قول:
باور نمیکنی بگم 10000 تومن.:love::wink:نقل قول:
مهراد جان شما موفق به تلتکس فارسی شدین؟ ولا چیدن کانال ها رو به ترتیب ما که بیخیال شدیم یک تاپیک زدم هیشکی جواب نداد.
حالا شما خودت اصلا تلتکس فارسی دارید اگه دارید یک توضیح بدین یا یک لینک مستقیم از فونت های فارسیش بذارین ممنون میشم.
طی مکاتباتی که با یه شرکت داشتم متوجه شدم که روی چیپهای بکار رفته در تی وی کارتها Decoder فارسی قرار نداره ...نقل قول:
یعنی امکان استفاده از تلتکست فارسی در تی وی کارتها ( اقلاً خیلی از تی وی کارتها) وجود نداره
در هر صورت شما اینجا رو بخونید ببنید موفق میشید یا نه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
ولی خیلی مسخره ست کارت تیوی که کشور ایران داره بقول شما دکودر فارسی نداشته باشه اصلا جدا از این قضایا کشور ایران در خیلی جاها ساپرت نمیشه.نقل قول:
حتا ما کشور خودمونم باید رو افغانستان این کشورا بزاریم تا بگیره کشوری که عقب افتاده ترین کشوره ولی از ایران داره جلو میفته.حالا بگزریم.
الان در تیوی کارت شما که winfast dv 2000 هست هم مشکل فارسی دارید؟
عزیزم من DV2000 ندارم الان ...نقل قول:
بله اون هم مشکل تلتکست فارسی داره ...
سپاس