دقیقا مشکل درایور هست که با ویندوز 10 مشکل داره . توصیه میکنم شما هم مثل من صبر کنید تا تمام اشکالات ویندوز 10 مرتفع بشه .
نسخه درایور 10.03 رو تست کردید ؟
سلام ..
من یه 2 هفته ای میشه که Tp Link 8960 خریداری کردم و از همون ابتدا با کابل شبکه به اینترنت وصل میشدم ..
بعد از 1 هفته کار کردن با اینترنت، یهو اینترنت قطع میشه و تو تسکبار ویندوز مینویسهUnidentified Network
کابلشو درآوردم دوباره زدم درست نشد!
مودمو ریست کردم درست نشد!
ویندوزو ریستارت کردم درست نشد!
آخر سر مجبور شدم از تو Device Manager درایور Realtek رو پاک کنم و درایور جدیدترشو نصبش کنم! بعد از ریستارت کامپیوتر، دوباره به اینترنت وصل شد!
بعد فکر کردم مشکل از درایور قدیمیش بوده که با ویندوز 10 مشکل داشته! ولی الان میبینم باز این مشکل پابرجاس!
هر روز کارم این شده که درایورشو از Device Manager پاک کنم، نصب کنم، ریستارت کنم!
به نظرتون مشکل از چیه؟ امکان داره مشکل از ویندوز 10 باشه؟ ویندوز 10 آخرین بیلد رو هم دارم ! windows_10_enterprise_version_1511_x64
مادربردم: Asrock 970 Exteme 4
اینم 2تا عکس از مشکل:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دقیقا مشکل درایور هست که با ویندوز 10 مشکل داره . توصیه میکنم شما هم مثل من صبر کنید تا تمام اشکالات ویندوز 10 مرتفع بشه .
نسخه درایور 10.03 رو تست کردید ؟
xaxi (05-01-16)
بله! نسخهی فعلی: 10.6.1001.2015برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط xaxi در تاریخ 05-01-16 انجام شده است
hdkاین کار رو تست کنید . درایور قبلی را با برنامه زیر انیستال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Driver Sweeper Download
بعد این درایور رو دانلود و نصب کنید
Realtek Ethernet Lan Driver 10.03 for Windows 10 Driver - TechSpot
xaxi (05-01-16)
مثل اینکه Driver Sweeper جاشو به DDU داده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامهی DDU رو دانلود میکنه به جای Driver Sweeper !
ddu فقط برای درایور گرافیکه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آره دیگه ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این لینکی که دادید نوشته: Driver Sweeper has been replaced with Display Driver Uninstaller
مثل اینکه کلاً برنامهی Driver Sweeper رو کنار گذاشتن!
یه برنامهی دیگه برای حذف برنامهها معرفی کنید لطفاً !
درایور رو انیستال کنید از کنترل پنل درایوری که دادم رو نصب کنید . ولی توصیه ام به شما اینه که ویندوز 8.1 نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xaxi (05-01-16)
×× راه حل مشکلو یافتم! ××
دیروز همین مشکل Unidentified Network دوباره پیش اومد!
Network Adapter رو Disable/Enable کردم، درست نشد!
بعد گفتم شاید مشکل از آنتی ویروسه!
آنتی ویروسو Disable کردم، Network Adapter رو Enable کردم و درکمال ناباوری دیدم که نوشت Network !
با خودم گفتم شاید ایندفعه شانسی بوده که درست شده..!
خلاصه امروز صبح هم بعد از یه مدت کار کردن با نت، دوباره Unidentified Network داد ..
دوباره آنتی ویروسو Disable کردم و دیدم که Network Adapter ، کانکت شد!
احتمال میدم این به خاطر این باشه که ویندوز 10 کلاً با آنتی ویروسا مشکل داره!
به هر حال راه حلو پیدا کردم ..
آنتی ویروسسم Avast Internet Security هستش..
AMD>INTEL (09-01-16)
xaxi (09-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks