پاسخ: سوال درباره اسپیکر کریتیو و اتصال به کارت صدا
نقل قول:
:1. (40):
آخه دیدم همچین با آب و تاب داری از Realteck حرف می زنی و القاب high Definition و فیلتر های بسیار بسیار دقیق و ... اینا بش میدی تازه اون عکس تنظیمارو هم که گذاشتی دیگه یکی ندونه خیال میکنه RealTech الان آخرشه ...
از عمدم این کارت X-Fi رو آوردم چون اون مشخصاتی که از RealTeck آوردی تو اون عکس با کارت صداهای حرفه ای مثه این دقیقا برابری میکنه (البته رو کاغذ) ولی تو عمل چون خودم باش کار کردم و با Realteck مقایسه کردم , میدونم تفاوت کیفیت در چه حدیه!!!!
مثل اینکه هنوز منظور من رو درک نکردی کسرا جان .
نقل قول:
آخه دیدم همچین با آب و تاب داری از Realteck حرف می زنی و القاب high Definition و فیلتر های بسیار بسیار دقیق و
منظور من از اون عبارات هیچ ربطی به Codec های Realtek نداشت . منظور من مولفه های بودند که در افزایش کیفیت صدای یک کارت صدا نقش دارند .
شما تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تو این تاپیک طوری اشاره کرده بودید که من یا هر خواننده دیگه ای ، کیفیت و روی هم رفته Performance یک Sound Card رو به توانایی در پخش صدا در Sample Rate و Bit Depth بالا برداشت می کرد .
من تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خواستم شبهات موجود رو رفع کنم . هدف اصلی من هم از گذاشتن اون عکس از تنظیمات Realtek ALC883 هم همین بود که اشاره کنم به اینکه Sample Rate یا Bit Depth ی که شما نام بردی ، در یک چیپ Codec معمولی 10- 15 دلاری هم پیدا میشه و این مشخصات به هیچ وجه نمی تونه عاملی برای برتری یک Sound Card باشه .
منظورت همون Realtek خودمونه دیگه ؟ :lol:
پیش خودم فکر کردم ، شاید کمپانی جدیدیه و من خبر نداشتم .
:merci:
نقل قول:
خواستم ... اشاره کنم به اینکه Sample Rate یا Bit Depth ی که شما نام بردی ، به هیچ وجه نمی تونه عاملی برای برتری یک Sound Card باشه .
:merci:
شوخی می کنی!!!!!
این فاکتورا اگه مهمترین نباشن لااقل یکم مهم هستن :yes:
(Bit depth (quantization
که مستقیما همه پارامترا رو تحت تاثیر قرار میده ( از ساختار هسته بگیر تا SNQR و ... ) اونوقت چجوریه که نمیتونه عامل برتری باشه ؟؟ توی مشخصات یه کارت صدا رو هیچ مولفه ای به این اندازه تاکید نمیکنن ...
یا Sample Rate که فقط از رو اسمش میشه فهمید هر چی بالاتر باشه جزییات بیشتره .
من قصد گمراه کردن خواننده و اینا رو ندارم ... اما این فاکتورا از اونجا خیلی مهم هستن که مسلما سخت افزار سریعتر و بهینه تری برای اجرای الگوریتماشون احتیاج دارن .
یه سوال :
RealTek 883 واقعا میتونه 192 KHz نمونه برداری کنه اونم با رزولوشن 24 بیت ؟؟؟
192 KHz سمپلینگ صدای فوق العاده شکننده و کریستالی تولید میکنه ( این تعبیر خودمه) نسبت به صدای مات و کدر 48KHz ...
من با 888 که تست کردم صدا هیچ تقاوتی نکرد ... لا اقل یه اپسیلون تغییر باید بکنه یا نه؟؟؟
نمیدونم شاید من اشتباه می کنم
من نمیگم فاکتورای دیگه مهم نیستن اما خب تاثیر این دو تارو خودم دیدم که انقد روش تاکید میکنم .
:11():
کسری جان فکر می کنم منظور مهدی این باشه که پست اول شما باعث میشه یک کاربر قدرت یک کارت صدا رو در Sampling Rate و Bit Depth ای که در Specification کارت صدا نوشته میشه ببینه.
چون شما این دو فاکتور رو در Specification پرسیدید.
مشخصه Realtek به خوبی کارتهای صدای حرفه ای Sample نمی کنه، و شاید حتی در Sampling Rate های بالا از Interpolation هم استفاده کنه! ولی چیزی که در Specification نوشته میشه دلیلی بر قدرت محصول نیست. فکر می کنم مهدی جان هم همین رو می گن و شما هم دارید همین رو توضیح می دید.
مثل اینکه وقتی کاربری در یک بازی مشکل داره ازش میزان حافظه کارت گرافیک رو بپرسیم، شاید در Specification یک 8500GT هم یک گیگابایت حافظه رو ببینیم ولی این کجا و یک گیگابایت حافظه GTX 285 کجا...