پاسخ: درخ.است كمك فوري براي كارت تي وي ( Tv )... .( لطفا سریا پاسخ دهید).
کمک برای خریدtvcart
سلام دوستان
من یه tv cart avermedia 007 plus دارم حالا میخواستم بدون میتونم به این tvcart رسیور ماهواره ، دوربین دیجیتال – هندی کم و ... وصل کنم و بتونم از ماهواره فیلمهایی رو باهاش ضبط کنم
ممنون میشم کمک کنید اگر این ماکان برای این tvcart وجود نداره کدام مدل اور مدیا این امکان رو داره
اینم لینک مشخصات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون فقط میتونم اینو عوض کنم پس فقط هم میتونم aver بخرم پس لطف کنید avermedia پیشنهاد کنید
نقل قول:
کمک برای خریدtvcart
سلام دوستان
من یه tv cart avermedia 007 plus دارم حالا میخواستم بدون میتونم به این tvcart رسیور ماهواره ، دوربین دیجیتال – هندی کم و ... وصل کنم و بتونم از ماهواره فیلمهایی رو باهاش ضبط کنم
ممنون میشم کمک کنید اگر این ماکان برای این tvcart وجود نداره کدام مدل اور مدیا این امکان رو داره
اینم لینک مشخصات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون فقط میتونم اینو عوض کنم پس فقط هم میتونم aver بخرم پس لطف کنید avermedia پیشنهاد کنید
اگه ورودی Video داره میتونی کپچر کنی ...
چیزی به اسم Video In یا موارد مشابه داره ؟ (روی پنل پشتی کارت)
نقل قول:
اگه ورودی Video داره میتونی کپچر کنی ...
چیزی به اسم Video In یا موارد مشابه داره ؟ (روی پنل پشتی کارت)
بله دارم و توی دفترچه هم نوشته که میتونی ولی این کارت مال من نیست و طرف تلویزیون نداره و فقط همین کارت رو داره و حالا ماهواره گرفته میخواد هم تلویزیون ببینه هم ماهواره وصل کنه و هم دوربین و... میخواد کار کپچر کنه با کیفیت خوب
حالا شما یه نگاهی به لینکی که از سایت aver گذاشتم بندازید ممنون
در ضمن آیا این کارت با کیفیت خوب میتونه کپچر کنه ؟؟؟؟
نقل قول:
بله دارم و توی دفترچه هم نوشته که میتونی ولی این کارت مال من نیست و طرف تلویزیون نداره و فقط همین کارت رو داره و حالا ماهواره گرفته میخواد هم تلویزیون ببینه هم ماهواره وصل کنه و هم دوربین و... میخواد کار کپچر کنه با کیفیت خوب
حالا شما یه نگاهی به لینکی که از سایت aver گذاشتم بندازید ممنون
در ضمن آیا این کارت با کیفیت خوب میتونه کپچر کنه ؟؟؟؟
خب اگه داشته باشه میتونی کپچر کنی
در مورد کیفیت کپچر باید بگم که نمیدونم کیفیتش در چه حدی هست ولی خب 9 بیتی هست و نباید زیاد ازش انتظار داشت
چند گرفتید این کارت رو ؟
نقل قول:
خب اگه داشته باشه میتونی کپچر کنی
در مورد کیفیت کپچر باید بگم که نمیدونم کیفیتش در چه حدی هست ولی خب 9 بیتی هست و نباید زیاد ازش انتظار داشت
چند گرفتید این کارت رو ؟
من اینو گرفتم 27 تومن با گارانتی مادام العمر تک دیتا کامپیوتر
الان طرف میخواد تا 60 تومن خرج کنه
به نظر شما همین براش بسه ؟؟؟؟ جریان 9 بیت چیه ؟؟؟
ممنون