پاسخ: Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 آخرین کرک از سایت سافت گذر ( 4 شهریور 88 )
ممنون ، فقط می تونی یادم بدی چطور این 7 رو کرک کنم که دوباره با آپدیت کرکش غیر فعال نشه ؟ دو سریه دارم 7 رو با کرکش نصب می کنم و اولش همه چی خوبه بعد با آپدیت ، کرکش از بین می ره ! حتی این سری دوم آپدیت رو غیرفعال کردم اما بازم آپدیت کرد خودشو !!! خسته شدم
پاسخ: Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.010 آخرین کرک از سایت سافت گذر ( 4 شهریور 88 )
این آخرین کرک ویندوز 7 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد که از حالت فشرده خارج کردید روش راست کلیک کنید و Run as Administrator رو بزنید و بعد از باز شدنش کلید اینستال رو بزنید
در صورتی که موفق نشدید در همین تاپیک بگید تا یک کرک دیگه قرار بدم هرچند اطمینان دارم کار میکنه
موفق باشید
عزیزم این کرک رو امتحان کردم ! جواب نداد ! تنظیم خاصی داره مگه ؟ دکمه نصب رو زدم و نصب هم کرد و بعد هم ریست . اما کرک نشد
شما اول یکبار کلید Uninstall رو بزنید و بعد سیستم رو ریست کنید و بعد دوباره کلید نصب رو بزنید
من خودم همین دیروز ویندوز رو بصورت کامل اپدیت کردم و حتی اون پچی که باعث از بین رفتن کرک میشه رو هم نصب کردم و مشکلی هم ندارم
در هر صورت باز اگر کار نکرد یک کرک دیگه معرفی میکنم
موفق باشید ، امیر