:great:بابا بیخیال حاجی.نمیشه که.مگه اینکه isp شتباه کرده باشن
Printable View
:great:بابا بیخیال حاجی.نمیشه که.مگه اینکه isp شتباه کرده باشن
ISP ها گاهي واسه اينكه پهناباند طرف زود تموم بشه ميان سرعت دانلودشو افزايش ميدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا من نظرم رو اشتباه ISP هست. من ماه پیش 512 بودم. این ماه 128 هستم. ولی از اول ماه سرعت دانلودم (چه مستقیم، چه غیرمستقیم، چه تورنت)همون 50 و خورده ای هست تقریبا. یعنی 512.... احتمالا آی اس پی ایراد داره... :1. (27): ولی خوب تا باشه از این ایرادها!! :lol:
سرعتت رو با چه برنامه ای گرفتی؟! :wink:نقل قول:
والا من نظرم رو اشتباه ISP هست. من ماه پیش 512 بودم. این ماه 128 هستم. ولی از اول ماه سرعت دانلودم (چه مستقیم، چه غیرمستقیم، چه تورنت)همون 50 و خورده ای هست تقریبا. یعنی 512.... احتمالا آی اس پی ایراد داره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ولی خوب تا باشه از این ایرادها!! :lol:
اصلا سرعتم رو تست نکردم. فقط میدونم که با هر چی که دانلود میکردم (چه بروزر، چه دانلود منیجر) زیر 40 نبود سرعت دانلود. 4 برابر سرعت یکنواخت چیزی نیست که بشه گفت دانلود منیجر باعثش شده.
البته این رو هم بگم که الآن خراب (درست؟!) شده و دیگه 128 هست الآن :1. (28):
اگه ADSL ی که گرفتی محدویت های حجمی داره این کار زیاد هم عجیب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
اصلا سرعتم رو تست نکردم. فقط میدونم که با هر چی که دانلود میکردم (چه بروزر، چه دانلود منیجر) زیر 40 نبود سرعت دانلود. 4 برابر سرعت یکنواخت چیزی نیست که بشه گفت دانلود منیجر باعثش شده.
البته این رو هم بگم که الآن خراب (درست؟!) شده و دیگه 128 هست الآن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام رفقا
از این حرفا بگذریم ...
من یه مودم گرفتم یا مدل WT-2000ARM که ساخته شرکت AirLive هست
از دوستانی که اطلاعاتی در مورد ISP دارن ، میخوام یه آی اس پی رو به من معرفی کنن که سرعت 256 بده و قیمتش هم بیشتر از 35000 نشه
البته حجمی معادل 7 GB بران کافیه
در ضمن مودم من رو هم ساپورت کنه
پیشاپیش ممنونم
ای اس پی شهر خودمونو عشق است:
تعرفه نامحدود51238425619212864سرعت1906545352515(قیمت(هزار تومان
این گزینه واسه من غیرفعاله ... کسی میدونه چرا ؟! :1. (27):نقل قول:
نقل قول:
سلا علی ؟:give_rose:
یعنی چی ؟؟
من یه 128 خریدم محدود (3 گیگ) سرعت دانلودش شبها (که مجانیه ) 70 هست . روزا 55-60 کیلو بایت.
یعنی خودشون عمدا می کنن ؟:1. (27):
خوب مگه کرم دارن دیگه 512 هم بفروشن !!:1. (27):