برنامه زیر هاردهایی که ظرفیتشون کم شده است رو به حالت اول بر میگردوند.توسط خود من هم تست شده است
hdd-capaciry-restore.jpg
HDD Capacity Restore Tool
سلام و درود
حجم اولیه هارد 500
دوستان هارد من ویروس گرفت (( یه ویروس چرات ایرانی موقعی که ویروس اجرا شد سازندش نوشته بود دوس دخ.ترش رو خیــلی دوس داده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )) تمام اطلاعاتم که حدود 400 گیگ بود پاک شد اما درایو از درایو c هیچ چیزی پاک نشد (( ویروس با اون کاری نداشت ))
بعد این هاردم رو دادم به یه جایی به اسم " خانه سخت افزار " توی ولیعصر ریکاوری کنن . بعدش اون کسی که قرار بود ریکاوری کنه زنگ شد گفت هارد شما شده 250 گیگ !
یه سری چیز گفت که من نفهمیدم ، نهایتا آخرش قرار شد این هارد من رو درست کنه که این کار رو هم کرد !
اما دوباره بعد از یک ماه هارد من شد 250 گیگ ، این بار هم بردم پیشش درست کرد - ازش پرسیدم چرا اینجوری شده گفت یه سری ماژول هاش پاک شده بودن که با دستگاه pc 3000 اونا رو برگردونده . هارد رو " زی رو (( 0 )) " هم کرد .
قرار شده دیگه این اتفاق نیفته اما من خیـــــلی میترسم که دوباره اینجوری بشه ! چون 2 بار تا الان اطلاعاتم رو از دست دادم !
به نظر شما چرا این اینجوری شده ؟!؟ این تعمیر کار راست گفت الکی گفته ؟!؟
آخرین ویرایش توسط haj_farbod در تاریخ 14-08-14 انجام شده است
برنامه زیر هاردهایی که ظرفیتشون کم شده است رو به حالت اول بر میگردوند.توسط خود من هم تست شده است
hdd-capaciry-restore.jpg
HDD Capacity Restore Tool
*MoJtAbA* (14-08-14), Computex (14-08-14), Farc0da3lx (14-08-14), haj_farbod (14-08-14), hamed 111 (14-08-14), mehrdad_ab (14-08-14), Morteza.m1371 (14-08-14), Rezasam1 (14-08-14), علی حسنی (14-08-14)
خیـــلی ممنون اما من میخواستم دلیل اینکه هاردم اینجوری شده رو بدونم و اینکه عایا دوباره اینجوری میشه یا نه ؟!؟ چون هرچی دارم به باد میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلایل مختلف میتونه باشه . یکی همین مورد فریم ویر هست که بهتون گفتند و یکسری هم تغییرات تو پارتشین و مسائل نرم افزاری . یک شات از وضعیت هارد با برنامه hdsenitel بگیرید .
*MoJtAbA* (15-08-14), haj_farbod (14-08-14), Morteza.m1371 (14-08-14)
حالا به نظر شما دوباره خود به خود اینجوری میشه ؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کدوم قسمت ها بگیرم دقیقا ؟!؟
قسمت overview کفایت میکند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-08-14), haj_farbod (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14), SOHR@B (10-09-14)
بفرمایید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ببخشید قسمت آپدیت اطلاعات دیسک ، که توی این نرم افزار هست چیه ؟!؟
دوست عزیز هاردت هیچ ایرادی ندارد . 1% هم فکر خراب شدنش رو نکن . اسمارت هارد گزارش سلامت هارد میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
شاید باورت نشه ولی دفه قبل هم که یهو سکته زد بالا نیومد همین جوری سالم بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور سیستمت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks