مارکش رو میدونم nextنقل قول:
Printable View
مارکش رو میدونم nextنقل قول:
دلیل خرابی دفعه قبل هاردت همین پاور هست . این پاورها خروجی زیر 130 وات دارند.اصلا مناسب قطعات جدید نیستند . مشخصات قطعات دیگه رو بگو تا پاور مناسب بهت معرفی کنم . پاور اگر خوب نباشه . اولین قطعه رو که درگیر میکنه هارد هست .نقل قول:
از همین شرکت های تعمیر و ریکاوری هارد بپرسی . بیشترین خرابی هارد از چیه اکثرا روی خرابی پاور اشاره دارندنقل قول:
والا حفظ نیستم . بزار با برنامه Speccy عکس بگیرم .نقل قول:
شاید . چون اولین باری که ویروش رو گرفت من از ترسم کیس رو از پشت خاموش کردم (( کامپیوتر روشن بود ))
مسئله ویروس عامل خرابی نبوده . مسئله این قطع کردن هارد به خاطر پاور هست . مشخصات قطعات رو بنویس حداقلش یک 430 وات گرین هست .نقل قول:
ببین عاخه وقتی دادم به اون تعمیر کار 500 گیگ بود نه 250 ! دست اون شد 250 ، بعد اون درستش کرد یک ماه داشت برام کار میکرد بدون هیچ عیبی بعد یهو سکته زد دوباره دادم به همون پسره الان دوباره درست کردهنقل قول:
مشخصات دقیق قطعات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای سیستمت مدل زیر رو پیشنهاد میدم . با پاور فعلی ممکنه هارد یا یکی از قطعات به مشکل بخورند .نقل قول:
gp380a_sp
خیــــلی ممنون :love:نقل قول:
نظر دیگه ای راجب اتفاقاتی که واسه این هارد بدبخت من و اطلاعاتم میفته نداری ؟! :1. (29):
تا الان تقریبا یک ترابایت اطلاعاتم دود شده
مسئله اصلی همین پاور هست دوست عزیز . تو ایران به این مسئله توجه نمیشه . پاور رو گرفتی از ظاهر هم حتی متوجه تفاوت کیفی این دو تا پاور میشی . پاور اولین قطعه ای رو که خراب میکنه هارد هست . هر چه سریع ترتعویضش کن .نقل قول:
OKنقل قول:
خیـــــــــــــلی ممنون از راهنمایی هات
اما چون من جیگر سوختم میشه اینجا هم یه مشاوره بدی ؟!؟
ممنون