با سلام هاردی که بد سکتور بشه ایا درست بشو هست یا ن؟؟
Printable View
با سلام هاردی که بد سکتور بشه ایا درست بشو هست یا ن؟؟
شما پس دارید از نسخه رایگان استفاده می کنید من خودم قبلا توی مجموعه لرد هایرن داشتم که دی وی دی اش خراب شد !!نقل قول:
این توضیحات برای سایت زیر هست:
از نسخهی 11 به بعد نرم افزار Hiren's BootCD در جهت قانونی شدن بسیاری از نرم افزارهای غیر رایگان خود را حذف کرد و دلیل کاهش حجم آن نیز همین بود ولی به دلیل پایین آمدن کیفیت آن و حذف شدن بسیاری از برنامه های کلیدی، یک نسخه خاص از روی آن ساخته شده که نرم افزارهای با ارزش را به آن اضافه کرده است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای همین میخوام نسخه ای را دنلود کنم که الکی نباشد !!
=====================================
راستی این مجموعه mini windoes 7 ایا دارد؟
سپاس
برای تست من همون نسخه 11 بدون دستکاری رو میپسندم . این نسخه هم خیلی از نرم افزارها رو ندارهنقل قول:
Mini Windows XP داره
Ultimate Boot CD به مراتب بهتر هم هست
نسخه 5.3.7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ان لینکی که دادم برای سافت گذر هست و ورژن 11 هست گمان کنم !! ان به درد ایا می خورد؟ دانلود اش کنم؟نقل قول:
ان ورژنی که شما دارید و مینی ویندوز اکس پی داره را من دارم و 600 مگ هست گمان کنم حجم اش !!
==========================================
راستی شما hdd regenerator کار کردید؟ بعضی سایت ها این نرم افزار پیشنهاد می کنند!!
سپاس
این که تو سافت گذر هست نرم افزارهای اصلی رو حذف کردند . به کارم من نیومدنقل قول:
------
بله hdd regenator نرم افزار بدی نیست ولی بر روی هر هاردی جوابگو نیست . بدسکتورها را ریکاور میکنه به شرطی که فیزیکی نباشن .
پس کلا بیخیال این نسخه بشیم!! شما الان از نسحه رایگان اش استفاده می کنید! ایا همه ان امکانات مد نظرتان را دارد؟ که اینها توی نسخه پولی حذف اش کردند !!نقل قول:
این که تو سافت گذر هست نرم افزارهای اصلی رو حذف کردند . به کارم من نیومد
من hdd regenator کار کردم هم فلش ام را نابود کرد (4 گیگ را کرد 2 گیگ و فلش را درست اش هم نتونستم بکنم)و هم نتونست بد سکتور را کامل ریکاور کنه !!نقل قول:
بله hdd regenator نرم افزار بدی نیست ولی بر روی هر هاردی جوابگو نیست . بدسکتورها را ریکاور میکنه به شرطی که فیزیکی نباشن .
hd senitel از این بهتر هست؟ بد سکتور فیزیکی و غیر فیزیکی را می تونه ریکاور کنه؟
سپاس
نسنخه 11 پولی نیست که تفاوتی داشته باشه .نقل قول:
-------------
HD SENITEL چک اپ وضعیت اسمارت هست . این دو برنامه کارشون فرق میکنه .
برای بدسکتور میتونی از برنامه HDAT2 استفاده کنی .
برنامه های زیاد برای تست و رفع مشکلات هارد وجود دارد . این مهارت شماست که بتونید از این برنامه بهره کافی ببرید .
این پست شما را ندیدم !!!نقل قول:
این برنامه همه امکانات هایرن را داره درسته؟
ولی HD SENITEL نداره !!! جایگزین این برنامه چی سراغ دارید؟ چون دیگه اگر این برنامه باشه نمیخوام دیگه هایرن دانلود کنم!!
این لینک خوبه دانلود کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس