به اندازه حجمی هاردتون میتونید پارتشین بسازید .نقل قول:
Printable View
به اندازه حجمی هاردتون میتونید پارتشین بسازید .نقل قول:
سلام...خوشبختانه به 5 درایو تقسیم شد هاردم:1. (35):فقط یه چیزی هست این که من 70 گیگ گرفتم برای درایو ویندوزم که احساس میکنم زیاده و با 50 گیگ هم کارم راه میفته..میخواستم 20 گیگ از درایو ویندوز کم کنم به درایو دیگه اضافه کنم..میخوام ببینم امکانش هست این کار چون هنوز ویندوزی نصب نکردم روش و درایوا خالیه!و اگر میشه باید چیکار کنم؟نقل قول:
70 گیگ مناسب تر هست . میتونی ریسایز کنی ولی توصیه نمیکنم . چون ویندوزهای جدید نیاز به پارتشین 70 تا 100 گیگی دارند .
اگر منظورتون از ویندوز های جدید ویندوز 8.1 و 10 هست که من اصلا از این ویندوزها استفاده نمیکنم...یا سون نصب میکنم همیشه یا ایکس پی!نقل قول:
به نظرم 55 گیگ مناسب باشه و 15 گیگ دیگش رو به یه فضای دیگه اختصاص بدم.چون زیاد با نرم افزارهای حرفه ای کار نمیکنم که بخوام نرم افزار زیادی نصب کنم..!نظرتون چیه؟
ببخشید الان به یه مشکل بزرگ برخورد کردم اینه که نزدیک 18 گیگ از فضای هاردم انگار خورده شده و یه جورایی توی درایوا پخش نمیشه...میخواستم ببینم چه جور باید این فضا رو ازاد کنم و بین درایوا پخش کنم؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود
یا با اون نرم افزار که پست اول هست یا با دیسک منیجمنت ویندوز میتونید Create کنید.
درست متوججه منظورت نشدم...الان من میخوام این 18 گیگی که نمیدونم به چه دلیل انگار حذف شده رو برگردونم به یه درایو دیگه که قابل استفاده باشه...الان ریسایز کردم رووی درایو U ببین اون فضای 18 گیگه میخواد ازاد ش بره رو درایو U الان از 55 گیگ درایو U میخواد بشه 74 گیگ ولی ببین الان روی 98 درصد میمونه و جلوتر نمیره..!!:1. (27):نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند دیقه موند؟
این برنامه ها قسمت هایی که بدسکتور داشته باشند را پارتشین بندی نمیکنند . به خاطر همین هم پارتشین بندی نکرده دفعه اولنقل قول:
الان یه 25 دقیقه ای هست به همین صورت مونده و جلوتر نمیره!نقل قول:
- - - Updated - - -
اخه هارد سالمه و قبلش هم تست کردم هاردو هیچ بدسکتوری نداشت..در واقع هارد خالی بوده و نو هست که من پارتیشن بندیش کردم و چیزی داخلش نبوده که بخواد بدسکتور داشته باشه:1. (27):نقل قول: