با برنامه MiniTool Partition Wizard تو لیست پارتشین ها روی درایوی که نشون نمیده CHANGE DRIVE LETTER رو بزنید .
*MoJtAbA* (28-08-14), hamed 111 (28-08-14), hwcpmm (30-08-14), JiMmY.j (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14)
بسیار ممنونم از راهنمایی هایتان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
آمدم با نرم افزار پیشنهادی یک پارتیشن 50 گیگم که خالی بود را با استفاده از گزینه move/resize 20 گیگش را کندم ولیکن معلوم نیست که چی شده است؛البته از داخل نرم افزار نشانش میدهد ولیکن با نام * ستاره
چکار کنم که کلا جدا شود و یا دوباره بچسبد به همان قبلیش؟
love is beautiful
but
live is important
باید دوباره RESIZE رو بزنید و این بار ظرفیتش رو بالا ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته MERGE هم میشه انجام داد .
hwcpmm (28-06-15)
نرم افزار MiniTool Partition Wizard دانلود کن و طبق عکس زیر عمل کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javadshahvand در تاریخ 28-06-15 انجام شده است
hwcpmm (28-06-15)
پارتیشن های من اینطوری هست؛میخواستم ببینم که چه مشکلی دارند,یک نفر دیده بود میگفت که کلا پر از مشکل استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
ببخشید روی پارتیشن "اچ" میتوانم لینوکس نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hwcpmm در تاریخ 04-07-15 انجام شده است علت: گذاشتن تصویر
love is beautiful
but
live is important
برای نصب لینوکس بهتره . یک فضای پارتشین نشده ایجاد کنید .بعد لینوکس رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید؛یعنی چی؟چکار باید کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks