روش اینو نوشته بودنقل قول:
Data 14 oct 2014
مشکلی داره یا نه؟
Printable View
روش اینو نوشته بودنقل قول:
Data 14 oct 2014
مشکلی داره یا نه؟
این لیبل خود هارد هست . یا برچسب گارانتی سازگاره .اگر جلوی DATE اینو زده باشه . پس هاردتون ریفرش نیست .نقل قول:
روی هارد برچسبی که کنارش بارکد هم داره اینو نوشته بود 2014
گارانتی که روی پلاستیک جلدش زده بود تاریخ 2016 نوشته بود
ریفرش چیه؟
همون 2014 تاریخ ساخت هست . مشکلی نیست .نقل قول:
لطفا در task manager در تب performance چک کنید که یوزیج هارد دیسکتون قبل از اجرای برنامه بالا نباشه
اگر یوزیج بالا بود در resource monitor چک کنید چه برنامه ای هارد را مشغول کرده
ممکنه برنامه آپدیت ویندوز یا system protection هارد را به شدت زیر فشار بگذارند
ممنوننقل قول:
این عکس ها رو در فواصل 20 تا 30 ثانیه گرفتم وقتی که هیچ برنامه ای به جز موزیلا اجرا بوده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را بخونید
چون ویندوز تازه نصب کردید احتمالا در حال نصب آپدیت است
یکی دو روز بگذره ( بسته به سرعت اینترنتتون ) آپدیتها نصب کامل میشه
پسنهاد میکنم چند ساعت سیستم را روشن بگذارید تا این کار تمام بشه یا آپدیت را خاموش کنید و شب دو مرتبه روشنش کنید
من فایروال دارم
تازشم آپدیت ها رو غیر فعال کردم
دوست گرامی نگفتین منظورتون از ریفرش چیه؟نقل قول:
چه طوری باید ریفرش کنم؟
ممنون
اساتید بلاخره درستش کردم
1- کل هارد رو فرمت و دوباره پارتیشن بندی کردم با نرم افزار Acronis Disk Director
2- نصب خود درایور های سیستم(منظورم سی دی اصلی خود مادربرد) آخه قبلا با این مجموعه پک ها نصب میکردم
3- نصب نرم افزار Intel Rapid Storage technology
الان دیگه اون مشکل که قبلا داشت رو نداره فقط یک مشکل دیگه اینه که سرعت کپی اش اومده پایین (قبلا از یک درایو به درایو دیگه سرعتش 100 تا 120 ولی الان 40 تا 70)