یه تست مجدد بگیر
Printable View
یه تست مجدد بگیر
درود امید عزیز .نقل قول:
هارد فعلا" پیشم نیست فردا باید برم گارانتی تحویل بگیرم در واقع از گارانتی بهم زنگ زدن و گفتن که مشکلی نداره و ما تست کردیم . من همون دفعه هم گفتم که هارد زمان انتقال اطلاعات مشکل داره و این تعداد بد سکتور داره اما مسئول تست گارانتی گفت ما با این نرم افزار ها تست نمی کنیم و دستگاه مخصوص داریم قطعا" مطمئن بودم که هارد مشکل دار بوده اما ظاهرا" معلومه که نمیخوان قبول کنند .
حالا تحویل بگیر ببین چی میشه .این برنامه ها مخصوصا HD SENITEL اطلاعات SMART هارد را اعلام میکنند . این برنامه ها متداول هست برای چکاپ وضعیت هارد .مشکل شما هم فقط اعلام بدسکتور نیست . مسئله گیر کردن که مشخصه هارد ایراد مکانیکال هم داره .
درود امید عزیز .
امروز هارد را از گارانتی تحویل گرفتم . گفتن که با دستگاه MRT ( به گفته خودشون pc 3000 چینی ) تست شده و مشکلی نداشته اما امروز باز با نرم افزار HD Sentinel و HD Tune چک کردم دیدم بد سکتور داره و یه مشکل دیگه هم داره ، یکی از پارتیشن های این هارد unallocated شده و نمیشه کاریش کرد و به پارتیشن اصلی متصل کرد . لطفاً راهنمایی کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هارد مشخصه ایراد داره . یکبار به عنوان هارد دوم وصلش کن و با این برنامه یک بار LLF کن .نقل قول:
به نظرم باید با جدیت باهاشون برخورد کنید . تهدید به شکایت هم میتونه موثر باشه . با این شرکت کار نکردم . اون MRT با توجه به مستنداتی که شرکت برای من فرستاده و از دوستان تعمیرکار هارد شنیدم . هاردهای توشیبا و هیتاچی را به درستی شناسایی نمیکنه که بخواد عملیاتی انجام بده .
ممنون امید عزیز ، اما قبلش راهنمایی می کنید که اون پارتیشننقل قول:unallocated چطوری برگردانم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
منم اطلاع داشتم که pc 3000 چینی نمیتونه تمام هارد ها را مثل مدل روسی شناسایی کنه اما طرف مقابل به نظرم زیاد حالیش نبود و من هر چی میگفتم که بد سکتور داره قبول نمی کرد .نقل قول:
برنامه minitool پارتشین ویزارد رو نصب کن . ببین میتونه درست کنه . نشد باید اول با همون برنامه کل هارد را llf کنی .
دو نکته جالب
مورد شما برام خیلی جالب بود , چون برای سیستم خودم قصد تهیه هارد مکانیکی با حجم بالا داشتم و طی تحقیقاتی به این نتجیه رسیده بودم که سری X300 توشیبا تهیه کنم تصمیم گرفتم ببینم منبع این مشکل کجاست
در تمامی Review ها به صدای بلند و نسبتا غیر طبیعی این هارد اشاره شده پس امکان داره صدایی که ازش میشنوید ناشی از خرابی نباشه و مربوط به ساخت این سری از هارد های توشیبا باشه.
اطلاعاتی که نرم افزار هایی مثل HD Tune به ما میدن از طریق رابط S.M.A.R.T با هارد به دست میان که چیپ مادربورد و چیپ های کنترلی خود هارد و Firmware هارد توش دخیل هستن
یعنی درستی این اطلاعات 100% نیست که با توجه به جدید بودن این سری از هارد ها برای من احتمال این قضیه بیشتر میشه
در نهایت خواستم خدمتتون عرض کنم که شاید هارد واقعا خراب نباشه و احتمال سالم بودن هارد رو هم در نظر داشته باشید.
درود دوستان .
با برنامه ای که امید عزیز لینکش را دادم LOW LEVEL FORMAT کردم اما تآثیری نداشت بعد از مدتی کار کردن تعداد بد سکتور ها نیز افزایش پیدا کرده است ! تونستم اون پارتیشنی که UNALLOCATED شده بود را باز بگردانم اما مشکل بد سکتور همچنان پا برجاست .
دوستان ، نماینده گارانتی لایف در این فروم حضور داره ؟ امید جان اطلاع داری کدام مراکز تعمیر هارد در تهران به دستگاه PC 3000 روسیه مجهز هستند برای تست هارد ؟