2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل در پارتیشن بندی هارد فوری
نقل قول:
همین حالت نصب کنید . که مطمئن بشیم سیستم سالمه
آقا نصب شد ولی یه چیز نتونستم پارتیشن بندی درسد بکنم اینو راهنمایی کنید ؟
روی DISK 0 Unallocated space از اول زدم new اضافه کردم ولی تو آخری دیگه new نداد تا فضای جدید رو اضافه ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی ویندوز پارتشین بندی کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو این عکس کابلهای فنهای کیس رو به کدوم قسمت پارو اضافه کنم تا راه بیوفته ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز تشکر کردن چیز بدی نیست . مخصوصا این مدت 3 ساعت که پشت سر هم به پست های شما جواب دادم .
آقا امید خسته نباشی . . . :give_rose::1. (35):
نقل قول:
دوست عزیز تشکر کردن چیز بدی نیست . مخصوصا این مدت 3 ساعت که پشت سر هم به پست های شما جواب دادم .
رفیق ازاون موقع دارم تشکر میکنم ! حال ویندوز xp رو چی کینم ؟ آیا میتونم برم تو بایوس تنضیماتو به حالت قبل برگردونم بدون فرمت دوباره هارد یا ......
ویندوز نمیرزه بهم ! 600 گیگ رو پارتیشن کردم این نرم افزار بهش اضافه مکینه 400 تا دیکه رو ؟
نقل قول:
آقا امید خسته نباشی . . . :give_rose::1. (35):
رفیق من فقط تونستن طبق عکس 600 تا رو اضافه کنم بقیشو چطور آخه میشه با این برنامه اضافه کرد :1. (29):
نقل قول:
رفیق من فقط تونستن طبق عکس 600 تا رو اضافه کنم بقیشو چطور آخه میشه با این برنامه اضافه کرد :1. (29):
هارد چند گیگه؟
یه شات از Disk Management بزار
نقل قول:
هارد چند گیگه؟
یه شات از Disk Management بزار
1 TB ! نمیدونم چرا دیکه اضافه نمیده ! هردو عکسو قشنگ نکاه کن ! هر چی نیو زدم نشد میتونم برم بهش اضافه کنم توDisk Management
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]