اگه با ویندوز 7 انجام میشه ونیازی به تغییرات نیست با 7 پارتیشن بندی کنم ! دیکه ویندوز SP2 نصب نکنم !!! تانقل قول:AHCI به IDE انجام ندم
Printable View
اگه با ویندوز 7 انجام میشه ونیازی به تغییرات نیست با 7 پارتیشن بندی کنم ! دیکه ویندوز SP2 نصب نکنم !!! تانقل قول:AHCI به IDE انجام ندم
کمتر کسی روی این سیستم های 1150 ویندوز XP نصب میکنه .
اقا امید درست میگه , ارزش نداره.
حداقل ویندوز 8.1 نصب کن (64بیت)
مگر برای نرم افزار خاصی که رو 7 یا 8.1 اجرا نشه.
رفیق اونوقت الان مثلا بنده ویندوز ایکس پیم نصب شد میتونم دوباره برم تو بایوس و ساتار و بهنقل قول:AHCIتغییر بدوم و از XP استفاده کنم بعدش این لینک درمورد تغییر بایوسه ببین دسته ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه عزیز دل برادر . شما وقتی با ATA نصب میکنید باید روی همون بمونه .نقل قول:
اخه رفیق میدونی چی اه برای کارت DVB ویندوز ایکس پی بهتر کار میکنه و DIVICE شو راحت میشناسه و پلیرشم دردسر نداره !نقل قول:
رفیق لینک قشنک تو ضیح داده ؟ کارش درسته ؟ بعد اگر IDE بشه ویندوز 7و8 و... روش نصب میشه ! نمیشه اولی رو 7 نصب کنم و بعد دومی رو XP نصب کنم البته با بایوسنقل قول:AHCI !
اینو زدم و ریست کردم و البته یه گزینه ام داره که نوشته RAID ?? اینو بزنم ! چون باز این ارور دادا ! با ساتا IDE باز ارودادنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:اینو زدم و ریست کردم و البته یه گزینه ام داره که نوشته RAID ?? اینو بزنم ! چون باز این ارور دادا ! با ساتا IDE باز اروداد
رفیق عکس ها رو نگها کن
- - - Updated - - -
نقل قول:اینو زدم و ریست کردم و البته یه گزینه ام داره که نوشته RAID ?? اینو بزنم ! چون باز این ارور دادا ! با ساتا IDE باز اروداد
رفیق عکس ها رو نگها کن
باید تو قسمت BOOTنقل قول:
LAUNCH CSM ENABLE باشه.
SECURE BOOT هم دیسیبل